- 3 Ağustos 2018
- 137
- 171
- 33
- 32
Bu mücadele herşey için geçerli degil bence,Kalan a zor bence giden zaten mücadele etmek istemediği için sevgisii olmadığı için gitmiştir .Kalan’ın içi yanar
Bugün boşuna degmeyecek insanlar için acı cektigimi farkettim.Duruma göre değişir ben 2 tarafta da oldum.
Kalan tarafındaydım, karşı taraf sevmediği için gitti. Karşı taraf yeni hayata yelken açıyor sen üzüntünle kalıyorsun.
Şimdi giden tarafındayım. Karşı taraf sevmediği için gitmek istiyorum. Giderken içim yana yana gidicem ama ne yapayım yani ilgi bekleyip karşılığını alamamak ya da yarım yamalak almak çok zor. Daha fazla üzülmemek için 1 kerede kesip atmak istiyorum.
Gördüğünüz gibi giden taraf da acı çeken olabiliyor, kalan da. Değişmeyen tek şey acı çeken tarafta benim olmam
Kalan bence hiçbir zaman kalmayı hak etmez kalan gitmek isteseydi giderdi demek sevgisinden kaldıBu mücadele herşey için geçerli degil bence,
Ne kadar mücadele etsende hep aynı yere çıkıyorsan,
Kalan kalmayı hak etmiştir.
Belkide rahatından,Kalan bence hiçbir zaman kalmayı hak etmez kalan gitmek isteseydi giderdi demek sevgisinden kaldı
Bende aynı şeyleri yaşadım. Maalesef acı ama gerçek. Geriye bakma. Deneyim olarak düşün.İşte benim kalmamı gerektirecek çaba göremiyorum,
Sevmemiş kendini bana mecbur hissetmiş diye düşünüyorum giden yıllarıma acıyorum bu sefer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?