Giden için mi zor, Kalan için mi ?

Gitmene izin verdiyse kalan çoktan terk etmiştir demektir buyüzden giden sen değilsin o... Bir ilişki bittiyse kimin bitirdiğinin bir önemide yoktur... unut ve önüne bak.
Haklısınız,
Ama işte şu dönemi atlatana kadar sürekli bişeyler düşünürken buluyor insan kendini.

Severek ayrilma olduysa iki taraf içinde zordur ama diğer türlüyse giden için

Haklısınız,
Ama işte şu dönemi atlatana kadar sürekli bişeyler düşünürken buluyor insan kendini.
Geçiyor ama gerçekten kafanda bitirmen lazım geri dönme ihtimalini onunla yüz yüzleşme ihtimalini ortadan kaldırdığında unutma sürecin başlar..

Ne güzel cevap vermissiniz fazla dramatize etmeye gerek yok. Karsisina iyi insanlar cikar.

Farkeder mi? ya da ne farkeder? Sonuçta kalp acısı ölçülebilen ya da karşılaştırılabilen bişey değildir.. Bence bunları düşünmek yerine kendinize ve bundan sonraki hayatınıza odaklanmaya çalışın.

Neden gittiğine bağlı, evliliğin sorumluluğunu alamamış, kalan tarafı kaprislerinle bunalttıysan mendili alır eline halay bile çeker.

Eğer tam tersiyse senin şu anda, karşı tarafın nasıl göründüğüne bakmadan o mendili kapmış olman lazım. Hatayı hatayla örtmedim diyerek, önüne bakman lazım. Kalan tarafta ilk günler iyi görünse de içinde kopan fırtınaları dışarıya sezdirmemek için iyi görünmeye çalışıyordur.

severek giden tarafım ben. vee sanırım seni çok iyi anlıyorum şuan. bana çok zor geliyor onun umurunda degil sanki.
ama emin ol geçicek bu günler. 3-5 ay sonra sevgi azalıcak ve daha az zor gelicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…