Giden Sevgilinin Ardindan Evlenen,nişanlanan Bayanlar!!!

ooopapatyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2007
91
2
86
İstanbul
EVLİ BAYANLAR YADA UZUN SÜREN BİRLİKTELİKLERİN ARDINDAN AYRILIP BAŞKA KİŞİLERLE EVLENEN ,NİŞANLANAN BAYANLAR SORUM SİZE.SİZCE GİDEN GİTMİŞTİR ,GİTTİĞİ GÜN BİTMİŞTİR SÖZÜ DOĞRU MU,BİR ZAMANLAR SEVDİĞİNİZ KİŞİ İLE EVLENEMEZSENİZ BU ACI SİZİNLE BİRLİKTE GİDİYOR MU?VE BU KİŞİLERDEN YILLAR SONRA HABER ALANLARINIZ NELER HİSSETTİNİZ...
fisfisfis

giden gider kalan sağlar bizimdir canım, eeee kalan sağ kim? ben. gideni sevmek bana göre bir işkence çeşididir. diyeceksin ki elimde mi bu. bir nevi elinde. geçmişi geçmişte bırakmaya çalışmassan acı çeker geçmişte kalırsın. ama bir kesip atıp bırakmışsan, unutmanın yarı işlemini yapmış bulunmaktasın. ben yaptım. şimdi allhıma bin şükür sevdiğimle nişanlıyım ve çok mutluyum. iyi ki onları yaşamışım. bir tecrübe bin nasihattan iyiymiş. ve hayırlısı buymuş canım.
haber alma konusuna gelince beni bırakıp giden adamdan haber almak istemek gururumu incitir doğrusu. beni ilgilendirmez. ne hali varsa görsün derim. sende bence öyle yap :içelim:

ben de bunu çok düşünürüm.sanırım evlendiğin insanla ilgili birazda.geride kalanı unutturacak özelliklere sahip olması gerekir.yani attan inip eşeğe binersen aklın atta kalır...

birini unutmadan diğerini sewemem ama gitmişse % 90 geri dönmek hatadır kimse kimseyi unutturmaz sen kendin unutursun sonra baskasını sewersin ve onunla evlenirsin :asigim:

valla hayat çok garip yarın ne olacağı belli değil ve hayat süprizlerle dolu.pişman oluyorlar doğru yıllar sonra hissettiğin şey ise doğru yapmışım acılarda bitiyor herşey bitiyor zamanla bir zamanlar ondan başkasıyla olamam duygusu neden olmayacakmışımki oluyor tabi bu karşına çıkan kişiyle alakalı çok iyi biriyle düşünmüyorsun geçmişi ve iyiki diyorsun sadece

walla gidene nispet yaparım bide sen evlenilcek adam diildin bak adam bu işte, tabi insan kişiye değil yaşadığı şeylere acı duyuyorsa işi kolay acıtıyo ama geçiyo yok kişiye özlem duyuyorsan evlendiğin adamada yazık etme kendini onun yerine koy derim, kimse de senden değerli deil o yuzden kalan sağlara bakacaksın evindeki adama bakacaksın

BU SİTEDE AŞK ACISI ÇEKEN BAYANLARI DÜŞÜNEREK AÇTIM ÖZELLIKLE BU KONUYU ÇÜNKÜ CEVAPLARI MERAK EDIYORUM.BENIMDE YAŞADIKLARIM OLDU AMA AYRILDIM UNUTMAYIDA BAŞARDIM AMA O KENDİNİ UNUTTURMAMK İÇİN BÜYÜK BİR ÇABA İÇİNDE,BAŞINDAN GEÇEN ARKADŞLARIN YORUMLARINIDA ÖZELLIKLE BU YÜZDEN MERAK ETTIM ACABA PİŞMANLIKLAR OLUYOR MU?
a.s. TESEKKURLER BAYANLAR VE CEVAPLARI BEKLIYORUM FARKLI SEYLER YASAYAN ARKADAŞLARDAN ÖZELLIKLE...

bende çok sevdim severek ayrıldım .zaman zaman da görüyorum .işin tesadüfü onun oturduğu semte gelin gittim.her görüşte bende aldığı senelerim için ona kinleniyorum.2 çocuğu olmuş allah bağaşlasın.ama şu bir gerçekki geçmiş geçmişte kalsada anılar ara sıra yokluyor

canım bende 2 senelık bır ılıskının ardından esımle tanısdım ama ondan ayrılalı 1 seneye yakın olmusken tanısıp hemen evlenme kararı aldım hatda bız sozluyken o ex arkadas gecenın bır yarısı ben sozlucugum le konusurken arayıp benı unutdun mu soylemı boylemı dedı dedıgım tek sey unutdum evlenıyorum dedım yuzune kapatdım telı ve evlendım pışman olmadım esım ona gore mukemmel otesı cunku hıcde uzulmedım ne yaptımm dıye gıden gıtmısdır bıten de bıtmısdır bence donus oldugunda cok saglıklı bır ılışkı olmaz

Giden sevgilinin ardından Ağlayamam ben böyle yas tutamam her sözde her gözde şefkat aramam Kırıyor kalbimi sonunda nasıl olsa..
Dün seni gördüm rüyamda Arnavut kaldırımlı taş sokakta ah bir dili olsa da bir konuşsa anlatırdı masumca seni bana
öpsem bebek gözlerinden çok ağlatırlar.......

bu şarkı geldi aklıma

ben evlenmedim ama
unutmam zaman aldı hala aklıma geliyor
insan sevince unutmak zor oluyo

ama sana çok büyük b,r üzüntü yaşatmıştır aldatmıştır falan
unutmak biraz olsun kolay olur.

ama elde olmayan sebeplerden ayrılınca
insanın bir tarafı hep yaralı kalıyor.

off bak aklıma geldi yine
senağlama senağlama

dikkatini çektiyse evliler hep unutmuş demekki işin sırrı evlilikte.
bir de insan geriye baktığında ay bunun neresini sevmişim ben diyor
gidene yapılacak en büyük ceza unutmaktır yerimseniben

sırrı aslında evlilikte değil.. yeni bir ilişkide olabilir. yani başkasını tanımak da başkasını sevmekte.

Evlenmekte unutturmuyor bu aslında biraz kişi ile alakalı ben çok pis aşık olan tiplerdenim yani çok acı çekerim, bende eşimle tanıştım onun sevgisine hayran kaldım hatta sevdim ama gideni unutturmadı hele ki bi kaç ay önce eşimle ayrıyken karşıma çıktı her şey altüst oldu yine ama yine giden o oldu yani unutmanın yolu bir başkası ile yeni bir ilişki değil olmamalı unutmuyorsunuz sadece külleniyor ama tekrar alev alabiliyor bence en iyisi ayrıldıktan sonra unutana kadar kimse ile başlamamalı bide biz kadınlar kendimize deli divane olan birini görünce dayanamıyoruz yelkenleri suya indiriyoruz maleseffisfisfis

o gitmadi ben terkttim iyimi yaptim bilmiyorum suan esimle cok mutluyum ama bazen acaba nasil olurdu diyede düsünmüyorda degilim ben evlendikten sonra bir kac kez karsilastik icim bir tuhaf oldu
o beni hala sevdigini söyler durur zaten yakin cvresine hatta karisina bile hala beni sevdigini söylüyormus:1shok:

çoook sevmiştim bi ilişkide yaşamadım ama deliler gibi sevmiştim sanırsam... sanırsam diyorum çünkü zor bir 1 yılın ardından tamamen unuttum...şuanda asıl prensimle beraberim ve inş yakın zamanda da evlenicez... unutuluyor yani yaşanmışlık olsun veya olmasın sadece kötü anılar kalıyor aklında... ama hiç kimse unutulmaz değildir....sadece zaman lazım..cidden zaman herşeyin ilacı ve birini unutmak için başka birisiyle beraber olmanın doğru olmadığını düşünüyorum çünkü aklında hep ikisini karşılaştırıyorsun...

cidden kendini hazır hissettiğinde ikinci bi ilişkiye başlanılmalı...unutulur kanayan yaralar unutulmamışlığın simgesidir..onları sarmakta sadece ve sadece kişinin elindedir..

bende bir zamanlar cok sevmistim. ilk askimdi.4 5 senelik bir birlikteligimiz oldu. ama bir gün ablasindan baska biriyle oldugunu ögrendim ve yikilmistim. kendisine sordugumda tabiki de inkar etti. ve bu olaydan sonra aramadim, o da aramadi beni. arada hic bir ayrilik konusmasi olmadan ayrilmistik. tabiki unutmam zor oldu ama basardim cok aci cektim cok agladim. daha sonra ögrendim ki o kizla evlenmis. almanyaya gitmis (kiz almanyaliymis)
ben de hemen ardindan esimle tanistim, belki de onu unutmak icin esimle görüsmeye baslamistim ama iyiki de görüsmüsüm. esimle 4 ay icin de evlenme karari aldik ve evlendik. (ben de almanya ya geldim ve onun dügünü benimkinden bir hafta önce ayni yerde olmus)
simdi cok mutluyum. esim beni cok seviyor, bana cok deger veriyor. ben de onu cok seviyorum.simdi düsünüyorum da döktügüm gözyaslarini degmezmis diyorum. hayat insanin karsisina kimleri cikartiyor.
bu arada duydum ki eski sevgilim bosanmis.tr ye dönmüs. beni de cok ariyormus. ona cok kötülük yaptim, onun kiymetini bilemedim falan diyormus.
ama ben ona cok ah etmistim. bütün ahlarimda bir bir oldu. unuttun mu diye sorarsiniz, unutmadim, bazen aklima geliyor, kendime cok kiziyorum. niye aklina getiriyorsun hala diye, ama iyiki de onunla evlenmemisim.onunla evlenseydim bu kadar mutlu olamiyacagimi adim gibi biliyorum.:dance:
(ha bu arada gecen yaz tr ye gitiigimde onunla karsilastik. esim ve oglum da yanimdaydi.)

bence kesinlikle başka bir insanla yeni bir ilişkiye başlamak be ona alışıp onu sevmek tek yolu civi civiyi söker hesabı bana göre tabi

ben su an nısanlıyım ve nısanlımdan once bırını cok sevmıstım sevmıstık ama hayattakı bazı aksılıkler olmayınca olmuyor dedırttırıyor gerceten bırazda kısmet bazı seyler ınsanın eşi alnına yazılmıs derler.kadere ınanmak lazım allah onu yazmayınca olmazz ben su an dıyorumkı ıyıkıde ozaman delı dıvane tutulduğum ınsanla ewlenmemısım belkı ayrılınca allahıma cok yalvardım barıstır bızı dıye ama...rabbım sankı hayırlısı değil dıye uyarıyordu cunku ole bır nısanlım varkı öle bır ınsan verdıkı bana onu sevmedende ote bır sevgım varr gercekten diğr şahsı sadece sevdığımı sanmısım vede bosuna kendımı uzmusum mayısta dunya evıne gırıcez mustakbel esımle o benm dunyam balım:asigim:
suan bekar bayanlara dıyorumkı bır sene güleceğiniz seye ağlamayın gidenmıs kalanmıs bunlar boşş evleniceğiniz erkekle bu gıdenlerı bır tutmayın bu gıdenlerden zaten koca olmazz
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…