- Konu Sahibi ooopapatyaaa
-
ben su an nısanlıyım ve nısanlımdan once bırını cok sevmıstım sevmıstık ama hayattakı bazı aksılıkler olmayınca olmuyor dedırttırıyor gerceten bırazda kısmet bazı seyler ınsanın eşi alnına yazılmıs derler.kadere ınanmak lazım allah onu yazmayınca olmazz ben su an dıyorumkı ıyıkıde ozaman delı dıvane tutulduğum ınsanla ewlenmemısım belkı ayrılınca allahıma cok yalvardım barıstır bızı dıye ama...rabbım sankı hayırlısı değil dıye uyarıyordu cunku ole bır nısanlım varkı öle bır ınsan verdıkı bana onu sevmedende ote bır sevgım varr gercekten diğr şahsı sadece sevdığımı sanmısım vede bosuna kendımı uzmusum mayısta dunya evıne gırıcez mustakbel esımle o benm dunyam balım:asigim:
suan bekar bayanlara dıyorumkı bır sene güleceğiniz seye ağlamayın gidenmıs kalanmıs bunlar boşş evleniceğiniz erkekle bu gıdenlerı bır tutmayın bu gıdenlerden zaten koca olmazz...
benimde çok mutlu giden bir birlikteliğim vardı çok da sevdiğine inanıyordum ama günün birinde anneini ve ailesini bahane etti ve bigün telefonlarıma çıkmaz oldu (eşimlede enteresandır ki birbirimizi görmeden mailleşiyor dert yanıyordum ama tabi o sesimden dolayı aşık olmuş hbrm bile yoktu) bayramının 3.günü mesajlar attım falan ama başka biri cvp verdi hattın onda olduğunu falan söyledi o an dünyalar başıma yıkıldı sanki eşimde bir yandan artık görüşsek die baskı yapıyordu taabi arkadaşca bende o sinirle kabul ettim ve o gün eşim bana evlilik sinyalleri verdi bende kabul ettim ex sevgilime dönmemem gerekiyordu çünkü buda yeni bir başlangıç olacaktı bende 2 yada 3. görüşmede annesi ve babası ile tanıştık ve hemen sözlendik evlilik hazırlıkları derken bir gün ex sevgilim int.karşıma çıktı inanmadı evlenek üzere olduğuma sonrasında düğün falan derken ayrıldığımızın birinci senesinde ex ile karşılatım o an inandı işte beni beklediğini sevdiğini ve bir sürü şeyler işte.....:çok üzgünüm:eşimi seviyorum çook mükemmel biri beni hayatımdaki herkezden çok seviyor her hali ile bellide eder zaten ama bazen içim burkulmuyor da değil ama olsun en azından seviyor ve seviyorum ben yahu:asigim:
ben gidenlerdenim. nisanimizdan 2 hafta önce terk ettim onu. herseyimiz hazirdi. ama ailesi beni istemiyordu. onlar trden akraba bir kiz bulmuslardi onu istiyorlardi. nisana 2 hafta kala onu biraktim, aglayarak ayrildik. 6 ay gecti, acisi her gün artti. o yalvardikca ben dönmem diyordum ama icim icimi yiyordu. Ilk askimdi o benim. Cok seviyordum onu. Hastaneye düstü. Vicdan azabindan ölecegim sandim. "ya bana geri dön, ya da buralardan gidiyorum, senin yasadigin yerde sana dokunmadan yasayamiyorum" dedi. "git" dedim. Gitti. Trye döndü. 2 ay hic aramadi. Nefes alamiyordum. Insanlara güclü görünüp yalniz kaldigim her an aptallik yaptim diyordum. Allahima cok dua ettim. Hayirliysa dönsün diye. DÖNDÜ!!! Geri geldi "denedim olmuyor,sensiz yapamiyorum" dedi. Ailesini karsisina aldi, beni ikna etti. Aileside onun biz ayrildiktan sonra icip icip eve gelmedigini görünce, ben olmasamda baskasini istemedigini görünce, kabul ettiler beni. Simdi yine birlikteyiz, o günlerin acisini cikartircasina öncesinden daha mutluyuz. Haftaya nisanimiz var. Iyiki israr etti, iyiki döndürdü beni, iyiki ben yoklugunu hissettim, yoklugunda onun benim icin ne kadar degerli oldugunu hissettim.
Ne güzel doğru insanı bulmuşsun Allah mesut etsin, yanlız dikkatimi çeken bir şey var bu eski sevgili namzetleri tam kendinize yeni bir hayat kurmuşken ortaya çıkıp pişmanlığını dile getiriyor adalet yerini buluyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?