Giden Sevgilinin Ardindan Evlenen,nişanlanan Bayanlar!!!

zaman siler,zaman unutturur.sadece gereken zamandır.o kadar tuhaf ki birde bakıyorsunuz içinizde ondan yana bişey bile kalmıyor.bunlara katılıyorum ama iş evliliğe gelince yada nişana o zaman ne oluyor.geçmiş yada anılar aklınıza geliyor mu acaba o ne yapmıştır diyor musunuz. ben bu sureci yaşamadım henuz yani nişan durumum olmadı bu yuzden bu başlığı açtım cevaplar ilginç ve bir çoğu doğru da.yorumlarınız neler bayanlar?? :içelim:

Zaman unutturmuyor ama ona karşı hissettiğin kızgınlık ve kin duygularını törpüleyip nötr hale gelmesini sağlıyor,zamanla öfkenin sana hiçbişey kazandırmadığını ve üzüntünün boşa olduğunu düşünüp "üzüldüğüne üzülüyorsun"Ben çok sevdiğimi ve asla unutamayacağımı düşündüğüm bir erkeğin ardından bir başkasıyla nişanlandım ve nişanlılık döneminde hep ayrıldığım kişiyle kıyasladım onu yanlış olmasına rağmen, çok kötü bir durum.

valla yaşanacak birşey varsa yaşanıyor ve sonuçlarınada katlanılıyor arkadasım.olmazı olduramıyoruz .kaderi zorlamamk iyidir.evlendikten sonra kaldıramayacağın kadar buyuk bır sorunsa çok da üzülme gidene.a.s.

sizi adınıza sevindim böyle anlatıosunuz yaa inş bigun bende yaşarım böle suan acı çekiorum

alkisalkisalkis aynen katılıyorum sanki ben düşünmüşüm de gelecek korkusu yazmış gibi ağzına sağlık arkadaşım

çok güzel yazmıştır

umarım ilerde eskisi için iyiki beni terkmiş yoksa bu sevdiğimle karşılaşmazdım dedirtecek biri çıkar karşıma ...
amin

alla herkesin gönlüne göresini versin
amin

zaman onsuzluğa alıştırı ama asla unutturmaz diyorum sadece onsuz yaşmayı öğretir ama kalbinin bir kıysıında o yaşar

kızlar butun yazıları tek tek okudum suanda 4 yıllık bır bırlıktelıgım var ve hıc aldatma ayrılık(kusluk harıcınde) yalanlar olmadı dolu dolu askla yasadık cok seylerımızı feda ettık askımız ıcın hergun bırlıkte uyanıp bırlıkte uyuyoruz bır butun gıbıyız sozlenmek ıcın beklıyoruz uygun zamanı sımdı dusundum ya ayrılırsak ve baskasıyla evlenemk zorunda kalırsam dıye bunu dusunmek bıle ıcımım acımasına yetıyor oyıllar yasandı kızlar acıyla tatlıyla kendını bır erkege aıt gorurken nasıl baska bırıne kocam dıyebılırsın unutmak mumkun mu bence asla degıl unutmak ıcın sevmıyoruz kalp sevınce unutmuyor :asigim:

ilk ilişkim 2 yıl sürdü ve birden bitiverdi... bitişi de ilişkim kadar güzeldi... 8 ay oldu biteli... artık kendime geldim... acı çekmiyorum ; bazen çok özlüyorum o zaman hafiften yüreğim titriyor... hayatıma başkası elbet girecek ona dair umudum yok çünkü... yavaş yavaş etrafıma bakmaya başladım...

önceden korkuyordum etrafıma bakmaya ; onu da görürsem diye de korkaktı bakışlarım... şimdi bakıyorum ; bakıyorum ama kimse ilgimi çekmiyor... birine bakıyorum yüzünü beğenmiyorum ; kafamı başka yere çeviriyorum tarzını beğenmiyorum ; başka biri sigara içiyor vs... kimseler onun kadar bana uygun gelmiyor...

ama gördüm ki bu da geçmem gereken bir aşama... zamana bırakıyorum... acelem yok ; illa hayatımda bir erkek olsun diye bir derdim de yok ... yaşasın özgürlük :)))

ah canım yaa burda en çok sana üzüldüm belliki çok sıkıntı çekmişsin nasıl oldu hikayeni kısaca anlatsana neden bıraktı seni :1no2:

eski sevgili vazgeçilmez bitmez sanılan aşk eğer bittiyse demekki doğru kişi değildir. ancak insan bunu o anda farkedemiyor.doğru kişi karşısına çıktığında eski sevgilinin yanlışlığını daha net görüyor. ve o andan sonra eski sevgili ile ilgili bir haber bir karşılaşma bir sineğin ısırığı kadar bile etki etmiyor

evet tecrübeli kişler o kadar güzel yazmışki.ama tecrübeleşmek zor olan kısım.o acıyı yaşamadan tecrübeli olamıyor insan o acıyı yaşamak unutmak eski normal yaşantıya dönmekde insanın baya zamanını alıyor.bende şuan nişanlıyım nişanlım birtane çok iyi beni seviyor değr veriyor. ama bu gönül hep üzene hep acı çektirene gider ve onu düşünür ben henüz unutamadım unutucam inanıyorum neler unutulmuyorki elbet oda unutulur.herşeyin hayırlısı olsun.rabbim hakkımızda hayırlı olanı versin.

Tamda yaralarımı sarmak üzere iken bu konuyu gordum ve yazmak istedim.. Ben evliyim 12 yıllık cocuklarım var,ilk asık oldugum adamdan deli gibi sevdigim halde uzaklaşmak ayrılmak zorunda kaldım çünkü o evliliği istemiyordu.kibarca uzaklaştırdı beni kendinden bundan 13 yıl önce .. 13 yıl sonra rastlastik yazistik onunla int. Üzerinden Cok pişman olduğunu beni kaybettiği için köpekler gibi ACI çektiğini kimseyi sevemedigini,hatta nişanliydi ama ailesi zoruyla evlencegini yazdı tabi nişanlısından da ayrıldı çünkü beni yeniden bulmanın, konuşmanın kendisi uzerinde aslında nasılda bir etki bıraktığını yazmıştı .. Ayrildida!! düğününe 1ay kala Nisan'ı atmış ve bunu bana yazmıştı vesile oldum belkide farkında olmadan.. Ben onun resimlerini gördüğümde acayip bir sanci hissettim icimde yaralandım sanki,bide benim cocuklarımın resimlerini görüpde "onlar keske benim yavrularim olsaydı ,ikimizin olsaydı Cok isterdim yürekten" dedigi an varya ben o anki ağlamamı unutamıyorum o yürek sizimi unutamıyorum ..o acı ki beni namaza başlattı,o ACI ki beni olgunlastirdi,sabırlı yaptı daha Cok,o da bana vesile oldu bir nevi.. Üzüldüm yaralandım çünkü zamanında davransaydı suan evli olabilirdik cocuklarımız olabilirdi ikimizin,icimde boyle ukdeler kalmazdı acaba nasıl olurduk diye sormazdim aklıma geldiginde! Ama onun aptalligi ! Yillar sonra bana bu itirafları yaptı yaklaşık 4 yıl önce karsilastim onunla en son gecen 4 ay önce artık tamamen yollarımız ayrıldı gerçi bu 4 yıl icinde Oyle görüşmedik ya o benden kaçıyordu yada ben ondan .. Yeri geldi 1 yıl hic haber alamadığım oldu ondan ama en son 4 ay önce gordukki ikimizde hala bitmemiş bitmiyorda! Yurt disından istanbula gelmiştik sen beni nasıl görmedin ben seni nasıl göremedim bu nasıl bir acıdır seni görmek yüzüne doya doya bakmak isterdim sevdigim kadının dedi bana!! Ben evliyim senle görüşmek bu asla olmaz! Dedim zaten görüşmedikte .. Ama keşkede 13 yıl sonra 1 kere de olsa görseydik birbirimizi en azından tesellimiz düşerdi çünkü insan kavusamayinca gözünde büyütüyor ..bana dost olalım bari facebook da arkadasim dostum olarak kal dedi, ben Cok düşündüm ama olamazdı saçmalık olurdu bu! Çünkü yaradan dost olmaz! Bunu onada yazdım ne yaptı dersiniz beni dondurmuş oldugum Facebook hesabıma girdiğim bir anda anında sildi beni listesinden !! Boyle alcaldi gözümde iste!! Adam değilmiş çünkü adam olsaydı beni bir pislikmisim gibi hissettirip silmezdi ! Tamam silsin zaten olamazdık dost ama enazindan bana bir deseydi açıklama yapsaydı siliyorum diye güzel ayırsaydı bizi ama o yapmadı ağzıma geleni yazdım vede herseye rağmen hakkımı helal ediyorum sana dedim çünkü beni bu dünyada allahımda sahidimdirki onun kadar kimse ağlatmadı bu gözler en Cok ona ağladı ama canı sagolsun! tek bir kelime bile yazmadı onca ağır sözlerimden sonra hayret ediyorum halada? Hep merak eder dururum insan nasıl bu kadar umursamaz davranır diye.. Yani özet olarak ben namazımı kazandım onunla ama gordukki mevlam Cok büyük onun hala bekar olduğunu pişmanlıkları olduğunu benim için hala deli olduğunu ogrEnmis oldum.. Belkide yalandı hepsi hala inanmam inanmiyorumda o beni sevmedi kullandı iyi niyetimi! Kendimi asla AFFETMEM! yaralarımı sarıyorum 2.kez ama bu sefer Cok daha zor esime ve cocuklarıma hem gülümsüyor hemde icimde kanayan yaramı ellerimle sarmaya çalışıyorum Allah büyüktür ..

Tamda yaralarımı sarmak üzere iken bu konuyu gordum ve yazmak istedim.. Ben evliyim 12 yıllık cocuklarım var,ilk asık oldugum adamdan deli gibi sevdigim halde uzaklaşmak ayrılmak zorunda kaldım çünkü o evliliği istemiyordu.kibarca uzaklaştırdı beni kendinden bundan 13 yıl önce .. Bende esimle tanistim 8 ay icindede evlendim.. Ondan sonra ikinci hayatima giren insandir esim,beni cok sevdi bende esimi..13 yıl sonra rastlastik yazistik onunla int. Üzerinden Cok pişman olduğunu beni kaybettiği için köpek‎ ler gibi ACI çektiğini kimseyi sevemedigini,hatta nişanliydi ama ailesi zoruyla evlencegini yazdı tabi nişanlısından da ayrıldı çünkü beni yeniden bulmanın, konuşmanın kendisi uzerinde aslında nasılda bir etki bıraktığını yazmıştı .. Ayrildida!! düğününe 1ay kala Nisan'ı atmış ve bunu bana yazmıştı vesile oldum belkide farkında olmadan.. Ben onun resimlerini gördüğümde acayip bir sanci hissettim icimde yaralandım sanki,bide benim cocuklarımın resimlerini görüpde "onlar keske benim yavrularim olsaydı ,ikimizin olsaydı Cok isterdim yürekten" dedigi an varya ben o anki ağlamamı unutamıyorum o yürek sizimi unutamıyorum ..o acı ki beni namaza başlattı,o ACI ki beni olgunlastirdi,sabırlı yaptı daha Cok,o da bana vesile oldu bir nevi.. Üzüldüm yaralandım çünkü zamanında davransaydı suan evli olabilirdik cocuklarımız olabilirdi ikimizin,icimde boyle ukdeler kalmazdı acaba nasıl olurduk diye sormazdim aklıma geldiginde! Ama onun aptalligi ! Yillar sonra bana bu itirafları yaptı yaklaşık 4 yıl önce karsilastim onunla en son gecen 4 ay önce artık tamamen yollarımız ayrıldı gerçi bu 4 yıl icinde Oyle görüşmedik ya o benden kaçıyordu yada ben ondan .. Yeri geldi 1 yıl hic haber alamadığım oldu ondan ama en son 4 ay önce gordukki ikimizde hala bitmemiş bitmiyorda! Yurt disından istanbula gelmiştik sen beni nasıl görmedin ben seni nasıl göremedim bu nasıl bir acıdır seni görmek yüzüne doya doya bakmak isterdim sevdigim kadının dedi bana!! Ben evliyim senle görüşmek bu asla olmaz! Dedim zaten görüşmedikte .. Ama keşkede 13 yıl sonra 1 kere de olsa görseydik birbirimizi en azından tesellimiz düşerdi çünkü insan kavusamayinca gözünde büyütüyor ..bana dost olalım bari facebook da arkadasim dostum olarak kal dedi, ben Cok düşündüm ama olamazdı saçmalık olurdu bu! Çünkü yaradan dost olmaz! Bunu onada yazdım ne yaptı dersiniz beni dondurmuş oldugum Facebook hesabıma girdiğim bir anda anında sildi beni listesinden !! Boyle alcaldi gözümde iste!! Adam değilmiş çünkü adam olsaydı beni bir pislikmisim gibi hissettirip silmezdi ! Tamam silsin zaten olamazdık dost ama enazindan bana bir deseydi açıklama yapsaydı siliyorum diye güzel ayırsaydı bizi ama o yapmadı ağzıma geleni yazdım vede herseye rağmen hakkımı helal ediyorum sana dedim çünkü beni bu dünyada allahımda sahidimdirki onun kadar kimse ağlatmadı bu gözler en Cok ona ağladı ama canı sagolsun! tek bir kelime bile yazmadı onca ağır sözlerimden sonra hayret ediyorum halada? Hep merak eder dururum insan nasıl bu kadar umursamaz davranır diye.. Yani özet olarak ben namazımı kazandım onunla ama gordukki mevlam Cok büyük onun hala bekar olduğunu pişmanlıkları olduğunu benim için hala deli olduğunu ogrEnmis oldum.. Belkide yalandı hepsi hala inanmam inanmiyorumda o beni sevmedi kullandı iyi niyetimi! Kendimi asla AFFETMEM! yaralarımı sarıyorum 2.kez ama bu sefer Cok daha zor esime ve cocuklarıma hem gülümsüyor hemde icimde kanayan yaramı ellerimle sarmaya çalışıyorum Allah büyüktür ..

İnsanın ruh dunyasında onarılmaz hasarlar acıyor tekrar görmek onu! Beni birkez olsun görmek için nasıl dil döktü yalvardı msn den kameradan ne olur birkez göreyim dedi ama asla! Bu esime haksızlık olurdu göstermedim hic kendimi eminim icine dert olmuştur zaten hala sevdiği bir kadının evli olması onu deli eden! Eminim.. Çünkü o dedi; çevremde o kadar bayan var ben sevmiyorum sevemedim olmuyor çünkü sevdigim var ama o evli dedi.. Cok dert ediyordu yani ona Allahtan tek duam: ömür boyunca gercek anlamda sevmesin askı tatmasın bundan boyle o hissiyatı o konuşmadan anlaşmayı kimseyle yasamasın,evlenip baba olsun ama sevmediği bir kadından olsun cocuklari! Oyle yüreğimi sizlatmiski elimde değil hep desin Ahh etsin KİYMETİNİ BİLEMEMİSİM diye inşallah ...

Ama sunusa yazmadan edemedim
İyiki esimle evlenmisim
Çünkü o beni sabırla dinliyor
Sorunlarıma yardımcı oluyor
Beni koruyor kolluyor yardım ediyor her konuda
Yeri geliyor inadımı çekiyor
Cocuklarıma Cok iyi bir baba Cok şükür kimseye muhtaç ettirmedi bizi
Esimle İyiki evlenmisimki 3 tane meleğim var canım yavrularim Cok şükür .
İcimde yaralar var ama inşallah zamanla hafifleyecek ve kabuk bağlayacak inşallah
O kendi derdine yansın !!!

Sevgilerimle

dilo77 bekar kız olsan seni anlardım cahil derdim de sen evli bi kadın nasıl eski sevgilini face eklersin eşine çocuklarına hiçmi saygın sevgin yok insan evliyken nasıl aklı başkasında olur
şaşıp kalıyorum üstelik koskoca 13 yıl...
büyük konuşmuyim değil 13 yıl 13 ay geçse evli olup eski sevgilimi aklıma getirmem çok yanlış anlama ama insanlar yeri geliyor ölümü unutuyor da senin eski sevgilini onca yıl unutamaman çok saçma

buarada eski sevgilin senden mantıklı düşünüp seni silmiş face den çok iyi yapmış zararın neresinden dönersen kardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…