- Konu Sahibi ooopapatyaaa
-
benim de 3 yıllık ilişkim bitmek üzzere kızlar napcağımı bilmiorm ters giden bişeyler var ama ne olduğunu inanın ben de çözemedim korkuyorum başkası ile ewlenmekten.. hayatına işlemiş bi insanı nasıl bırakıp ewlenebilirsinki başkasıyla... aklım almıo sırf awunmak için forumda bu bölüme girdim..ben de terapi oluyorum bi nevi...
bence bir insanin ister terkedilen olsun isterse terkeden
unutulamamasinin sebebi ondan sonra kalbini en az o sekilde titretecek bir ask yasanmamis olmasidir
evlenmis bile olsaniz bu gercek degismez bence
eskide kalmis bir insan hatirlandiginda iciniz ciz ediyorsa hala onun size yasattigi bazi yegane duygulari ozleyisinizdendir...ozlemiyor olmak icin o duygularin daha guzellerini yasiyor olmaniz gerekir baska biriyle...onla yasadiklarim bir hicmis simdikinin yaninda demeniz gerekir...
o asktan daha kuvvetlisini yasamadiginiz muddetce, o eski ask her hatirlandiginda kalp zamanla azalan ama asla yokolmayan o siziyi duymaya mahkumdur bana kalirsa...
hele ki hala severken ayrilmissaniz sanki o yasanmis guzel anlar duygular, o insanla birlikte olsaydiniz hep o sekilde surecekmis gibi gelir...o insani o guzel anilarla butunlestirip hatirlarsiniz..bir de o erkek biraz kadin ruhundan biraz olsun anlayan biriyse unutmak daha bi zorlasir
oysa ki kimbilir o insana kavussaniz bile o da monotonlasacakti ama kavusulmayan ask bence bitmeyen asktir...
umarım ilerde eskisi için iyiki beni terkmiş yoksa bu sevdiğimle karşılaşmazdım dedirtecek biri çıkar karşıma ...
çok güzel yazmıştırgiden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir ben bu sözden nefret ediyorum nedense hiç sevmedim sevemedim sevememde ....
bi ilişki bittiyse, eğer güzel günler geçirildiyse mutlu olunduysa ...sefayı sürmek varsa cefayı çekmekte vardır elbet kimse kimseyi unutamaz ancak vazgeçer umutlar biter .... herne olursa olsun sevmek çok güzel hani bi şiirde diyo ya sevmek o yokken bile onunla olabilmektir ...sevmek karşılık beklemeden sevmektir nasıl bir anne baba evladını karşılık beklemeden seviyorsa gerçekten yürekten sevmekte onun gibi birşeydir elbette bittiyse herşey umutlar vs ler beklemek saçma ama insan ne olursa olsun içinden gizlice sever o orda kalır hep bi başkası mutlaka sevilir evlenilir çoook mutlu olunur ama o insanın içinde hep kalır bence burda unuttum vazgeçtim vs diyenler var mesela ama bak hatırlıyoruzki yazıyoruz belki kötü ayrıldık belki iyi ayrıldık belki elimizde olmayan nedenlerle 3.şahıslar yüzünden ayrıldık ama ayrıldık hepimizin içinde bi yerde var ve ben eminimki mutlaka iyi bi anısıda var herkeste ....
aminumarım ilerde eskisi için iyiki beni terkmiş yoksa bu sevdiğimle karşılaşmazdım dedirtecek biri çıkar karşıma ...
aminalla herkesin gönlüne göresini versin
Eğer aşkınız yarım kalmışsa yaşanmamışlıklar varsa zaten sonrasında seversin belki ama aşık olamazsın unutamazsın zaten kalbine gömüp hayatına devam edersin, ama yıllar sonra eski sevgiliyle karşılaşınca hele ki eski mevzulardan bahsettiğin an gömdüğün şeyler su yüzüne çıkıverir ister evli ol ister çocuğun olsun illa için sızlar unutamadığını sadece üstünü örttüğünü anlarsın, ama unutamıyorum diye kendini soyutlayamazsın yeni bir ilişki ile hayatına devam edersin, unutamadım diye ömrün boyunca kimseyi hayatına sokmamak bu biraz türk filmlerinde kalmış bir şey ömrün boyunca imkansız bi şeyin arkasından hala beklemek gibi bir şey unutmak için yeni bir ilişki şart ama sana unutturur mu bence unutturmaz sadece üstü örtülür bi kadın çok severse de kolay kolay unutamaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?