- Konu Sahibi ooopapatyaaa
-
Bunun cahil olmakla alakası yok hem seni ilgilendirmez sana değil kimseye hesap vermem ben ALlahtan başka ilahi adalet herzaman yerini bulurmuş bende onun ne hallerde olduğunu gordum Cok şükür o bana yeter! Ben buraya acıda olsa yaşadığım deneyimi yazdım beni kınamak size düşmez.. Daha önceki yorumları okuyun? Evli olmak cocuklarının olması yaşadığın onca şeyi ve hissiyatı kolay kolay unutturmaz Hanim efendi yasamamissiniz Demekki yasamayinda çünkü zor!dilo77 bekar kız olsan seni anlardım cahil derdim de sen evli bi kadın nasıl eski sevgilini face eklersin eşine çocuklarına hiçmi saygın sevgin yok insan evliyken nasıl aklı başkasında olur
şaşıp kalıyorum üstelik koskoca 13 yıl...
büyük konuşmuyim değil 13 yıl 13 ay geçse evli olup eski sevgilimi aklıma getirmem çok yanlış anlama ama insanlar yeri geliyor ölümü unutuyor da senin eski sevgilini onca yıl unutamaman çok saçma
buarada eski sevgilin senden mantıklı düşünüp seni silmiş face den çok iyi yapmış zararın neresinden dönersen kardır
Mantikmis !!! Bana içindeki pişmanlıkları söyleyince niye mantıklı olmadı ? Hicmi utanmadı bir insani yeniden yaralamaya Demekki benim zayıf yanimmiski lanet olsun okudum ve etkiledi beni elde degildi üzgünüm neyse
Bunun cahil olmakla alakası yok hem seni ilgilendirmez sana değil kimseye hesap vermem ben ALlahtan başka ilahi adalet herzaman yerini bulurmuş bende onun ne hallerde olduğunu gordum Cok şükür o bana yeter! Ben buraya acıda olsa yaşadığım deneyimi yazdım beni kınamak size düşmez.. Daha önceki yorumları okuyun? Evli olmak cocuklarının olması yaşadığın onca şeyi ve hissiyatı kolay kolay unutturmaz Hanim efendi yasamamissiniz Demekki yasamayinda çünkü zor!
Evet UTANMADIM UTANACAK BİRSEY DE YAPMADIM !!! benim onla görülecek bir hesabım vardı onuda gordum!valla hadi o utanmadıda sende utanmamışsın sizden ışık görmese kafanızı karıştırmazdı
Evet UTANMADIM UTANACAK BİRSEY DE YAPMADIM !!! benim onla görülecek bir hesabım vardı onuda gordum!valla hadi o utanmadıda sende utanmamışsın sizden ışık görmese kafanızı karıştırmazdı
kusura bakmayında kendi hesabınızı siz kesmişsiniz zaten, madem kimsenin sizin hayatınıza yorum yapma hakkı yok, o zaman buraya yazma anlatma, eşini aldattın dememiştim zaten haksızlık etmişsin dedim. evliyken eski sevgiliyle görüşmek ne demek yaa üstelik üç tane çocuğunuz var, bunun kendini savunacak ne tarafı var allah aşkına.. size kocaman bir yuuuh diyorum. Çok iyi yaptım diyorsunuz bir de adam sizi silmekle çok büyük bir erdem göstermiş helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?