Giden Sevgilinin Ardindan Evlenen,nişanlanan Bayanlar!!!

Arkadasim sen niye şiddetli bı sekilde bana yazıyorsun hayrıma? Beni kınamak sana mi düştü ? Konu açılmış onca yorum yazılmış hic ses çıkmamış da ben yazınca niye battı ? Ayrıca o adam benden aradığını bulamayınca sildi beni Cok normaldir!!

Bunun cahil olmakla alakası yok hem seni ilgilendirmez sana değil kimseye hesap vermem ben ALlahtan başka ilahi adalet herzaman yerini bulurmuş bende onun ne hallerde olduğunu gordum Cok şükür o bana yeter! Ben buraya acıda olsa yaşadığım deneyimi yazdım beni kınamak size düşmez.. Daha önceki yorumları okuyun? Evli olmak cocuklarının olması yaşadığın onca şeyi ve hissiyatı kolay kolay unutturmaz Hanim efendi yasamamissiniz Demekki yasamayinda çünkü zor!

buarada eski sevgilin senden mantıklı düşünüp seni silmiş face den çok iyi yapmış zararın neresinden dönersen kardır

Mantikmis !!! Bana içindeki pişmanlıkları söyleyince niye mantıklı olmadı ? Hicmi utanmadı bir insani yeniden yaralamaya Demekki benim zayıf yanimmiski lanet olsun okudum ve etkiledi beni elde degildi üzgünüm neyse

valla hadi o utanmadıda sende utanmamışsın sizden ışık görmese kafanızı karıştırmazdı

emin olun ben böyle bişey yaşamam madem unutmadığınız biri vardı evlenmeseydiniz yıllar sonrada o kişiye konuşma hakkı vermişsiniz beni faceden sildi falan demişsiniz sanki karşımda 20 yaşında bekar kız var diğer yazılanları okumadım evli olup aklı eski sevgilisinde olan herkesi yadırgarım ben neyse size mutluluklar

valla hadi o utanmadıda sende utanmamışsın sizden ışık görmese kafanızı karıştırmazdı
Evet UTANMADIM UTANACAK BİRSEY DE YAPMADIM !!! benim onla görülecek bir hesabım vardı onuda gordum!

Siz kimsinizde beni yargiliyosunuz! Büyük konuşma ve kınama AYIP !
Allah ıslah etsin sizi cevap bile vermemek lazım ! Beni çeken anlar sen ne anlarsın uzatmak saçma !
İyi günler size..
Bakarsın birgun yasarsın Oyle ya büyük konuşma ..

Evet UTANMADIM UTANACAK BİRSEY DE YAPMADIM !!! benim onla görülecek bir hesabım vardı onuda gordum!
Ben esimle evliyken o yoktu beynimde yillar sonra görünce etkiledi beni icim sızladı ama siz anlamazsınız ...
Ayrica Siz kimsinizde beni yargiliyosunuz! Büyük konuşma ve kınama AYIP !
Allah ıslah etsin sizi cevap bile vermemek lazım ! Beni çeken anlar sen ne anlarsın uzatmak saçma !
İyi günler size..
Bakarsın birgun yasarsın Oyle ya büyük konuşma ..

allah göstermesin büyük konuşmuyorum kişinin beyninde bitiyo aldatmalar böyle sebeplerden oluyo işte ben bekar bi kız olarak çok ayıpladım evet allah ıslah eylesin
ayrıca bu siteye üye olan herkese yorum yapma hakkı var forum sitesi burası

dilo77 yoruma açık bir yer burası! tabikii sizi yargılamak kimseye düşmez. sadece fikrini söylemiş arkadaş, ama şunu düşünmeni isterim eşinin aynı şekilde eski sevgilisyle konuşup küllenmiş ateşi karıştırsa çocuklarının eski sevgilisinden olma düşüncesi ya da konuşmaları sizi çıldırtmaz mıydı? üzülüp incilmez miydiniz? tabiiki büyük bi aşk yaşamış olabiirsiniz ama eşinize biraz haksızlık etmişsiniz bu da bizim görüşümüz yargılamıyorum sadece fikrimi söyledim..

peki sevdiğiniz adamdan ayrılsanız sizi seven bi adamla evlenseniz zamanla sizde onu sevseniz sonra eşiniz değişse çok duyarsız sevgisiz ilgisiz davransa naparsınız? benim aklıma otamatik olarak eski günler geliyo arkadaşında dediği gibi attan inip eşeğe bindim şimdi içim sızlıyo

Beni eleştiren herkese saygım vardır ama kimse bana hakaret edemez! Hem siz kocan bunu yapsaydı ne olurdu diyenler peki madem size sorarım bende ; inancınız yokmuş sizin yazık ! Allah dilerse yillar önce sana yanlış yapmış eski arkadas,eski komşu,eski sevdigin her kimse bunları yillar sonra rastlayip sana yaptıkları hatadan dolayı pişman olduklarını görmeni istemişse buna siz değil sizin gibi düşünen milyonlarca insan ordusu gelse ben derim ki; adalet yerini buldu! Ben ne kocamı aldatmaya yeltendim nede aldattim!! Siz benim vicdanımı yüreğimi benden iyimi bileceksiniz ? Ayrıca ben o eski sevdigim adama rastladığımdan beri daha Cok Rabb'ime dondüm bağlandım namaZimi kılmaya başladım . İyikide onu gordum İyiki!! O acılar iç sizlamalari beni Allah'a iyice yöneltti vesilem oldu be mutlu bana!!! Bu dünyada hiçbir insan bana bu denli yürek acısı cektirmemisti,Cok sevmiştim onu günahkar olmuş olsamda hesabımı kesmek siZe düşmez...

Hoscakalin dahada yazmam zaten sevgiler

kusura bakmayında kendi hesabınızı siz kesmişsiniz zaten, madem kimsenin sizin hayatınıza yorum yapma hakkı yok, o zaman buraya yazma anlatma, eşini aldattın dememiştim zaten haksızlık etmişsin dedim. evliyken eski sevgiliyle görüşmek ne demek yaa üstelik üç tane çocuğunuz var, bunun kendini savunacak ne tarafı var allah aşkına.. size kocaman bir yuuuh diyorum. Çok iyi yaptım diyorsunuz bir de adam sizi silmekle çok büyük bir erdem göstermiş helal olsun.

Bu kadin milleti böyledir iste! Siz kim beni anlamak kim! Madem rahatsız oldunuz Hanim efendi niçin bu başlığa giriyosunuz?? Siz Cok ahlaklı namuslu kadinlar ne diye midenizi bulandıran size göre soysuz olan kadınların yazdıklarını okuyuşunuz ? Utanmadan birde YUH CEKİYOSUN SEN KİMSİNDE BANA YUH CEKİYOSUN ?

Beni silmekle ne mal olduğunu göstermiş oldu onun için üzülmeye bile değmezmiş göstermiş oldu ama sizin gibiler kendi hem cinsini anlamak yerine erkeklerin yandasligini yaparsınız asıl sana YUH olsun! Dilerim burada beni kınayan kim varsa yazdiklariyla Rabbim onlarında basına versin! Buda Allahtan dilegimdir! Kınayanın basinada gelsin inşallah

sana katılıyorum

Eminim daha önceki bir bedduanız dönmüş olmalı ki böyle birşey yaşadınız. Dengimde seviyemde değilsiniz.. kusura bakmayın nerede ne okuyacağım ve ne yorum yapacağım tamamen benim özgür irademe kalmış.. o kadar küçüksünüz ki söyleyecek laf bulamıyorum. ben size beddua etmiyorm dilerim yüce allah çocuklarınıza eşinize karşı sizi daha düşünceli bir anne, eş yapar. umarım siz eşiniz tarafından böyle bir maduriyet yaşamazsınız, gerçekten acı olsa gerek. Size sadece acıyorum..pisikolojiniz bozulmuş sizin lütfen tedavi olun, adınıza üzüldüm gerçekten..

dilo77 sana kimse hakaret etmiyo yaptığının yanlış olduğunu söylüyoruz..sizin zorunuza giden eski sevgilinizin faceden silmesi namaza başlamanızda bununla alakalı yoksa allahım bana çok iyi bi eş sağlıklı 3 çocuk nasip etti şükürler olsun diye değil ! eski sevgilinizin acısından allaha sığınmışsınız
resmen faceden silmesi okadar zorunuza gitmişki burda öfkeli bi şekilde yazmışsınız
ne bekliyodunuz faceden silmeyip ölene kadar sizi beklemesinimi ?

beddua edip durmuşsunuz inş.sizinde başınıza gelir diye birileri sizi sevgilinizden bıçak zoruylamı ayırdı eşinizle silah zoruylamı evlendirdi ? eeee niye millete beddua ediyosun
benim başıma niye gelsin ben sevdiğim kocamada eski sevgilimle görüşüp asla ihanet etmem ! akıl var mantık var yapmayın allah aşkına koskoca 13 sene geçmiş adamın ne aşkından bahsediyosunuz ne vicdan azabından

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…