giden sevgiliyi cezalandırmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onnf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onnf

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
659
206
23
33
Merhaba kızlar ben fazla uzatmadan konuya girmek istiyorum
Uzun süreli bir ilişkide sevgilinizin sizi çok severken, daha sonra bazı şartlar dolayısıyla ailesine boyun eğip memleketten başkasıyla nisan şansı dolmasına karşılık bir ceza verir miydiniz. ( nasıl bir ceza verirndz mesela)) Yoksa sessiz mi kalırdnz.

Yanlış yazdım sevgilinizin nişanlanmasına olacaktı

Bu durumda boyle bir adama nasil bir ceza verilebilecegini gercekten merak ediyorum. Fikri olan?

Canim boyle yapmis birine ceza vermek isterken kendine vermis olursun bence onune bakmalisin

Arkadaşım arayıp konusmalısın dedi fakat ben kılı mı bile kıpırdatmadım. Aslında daha nişanlamdın. Sadece bana abisi şartları kabul etmeyecekseniz nişanlanacak dedi.

Bugün ailesine uyan,evlenincede devam eder. Siz hayatınıza bakın en büyük intikam bu olur

Seni sevmiyordur o, sevse başkası ile nişanlanamazdı. Hiç kendini kandırma kuzum

Evet bende abisine aynısını söyledim. Bugün arkamda duramayan evlenince hiç durmaz dedim. Ve aramak için bile uğraşmadm. Kendisi konuşmak yerine üstüme abisiyle yengesini saldı

Kışkırtıp aramamı sağlayacakto aklıncw bende aksine abisiyle yengsini sildim

Şu adamı dövermisin lütfen? Sopayı haketmiş resmen..Bu devirde kaldımı öyle bir zihniyet...tövbe yarabbim ya...insanlar halen 1960 lardan kurtulamadı.

Şu adamı dövermisin lütfen? Sopayı haketmiş resmen..Bu devirde kaldımı öyle bir zihniyet...tövbe yarabbim ya...insanlar halen 1960 lardan kurtulamadı.

Aslında dövmek fikri aklımdan geçti ama işte değmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…