Mutlu olmaya olmaya evlenir,çocuk da yapar.Çok gördük öylesini.Ama o eşe de bağlı olmaz.Kurtulmuşsun.Asıl sen Mutlu olacaksın artık.
Parasal anlamda ailesine bağlıdır çünkü,iş Olanagı yoktur belki.Mecbur sözlerinden çıkamaz.Evet annesin
Şimdi ailesine söz geçiremeyen ileride hiç geçiremezdi. Şimdi aldıkları saf kız annesine göredir .dusun ki onu bile kendi değil ailesi seçti
Parasal anlamda ailesine bağlıdır çünkü,iş Olanagı yoktur belki.Mecbur sözlerinden çıkamaz.
Bensizlik en güzel cezası olsun
Ailesiyle aynı yerde mi çalışıyor.Ayrı bir yerde mi?Hayır hayır sandığın gibi değil. Çok gülünç ama bu insan mühendis mesleği elinde ama aileye bağlı dogulu zaten. Anne baba ne derse onu yapıyolar karsı cıkmak gibi bir hakları yok
Kaybettiğine yansın o zamanOlacak zatenn benim ona iyilikten başka hiç birşeyim olmadı
Ailesiyle aynı yerde mi çalışıyor.Ayrı bir yerde mi?
Hayır istanbul'da yaşıyor. Ama yengesi abisi kız kardeşi istanbul'a yerleşti yanına .anne baba memlekette aynı evde yasama kültürleri var ve ileride işler kötüye giderse çocuğunun memleketine de gitme ihtimali vardıı
Çok iyi o zaman kurtulmuşsun.Adam olamadıktan sonra Meslegin hiçbir önemi yok zaten.Şanslısın ki birini bulmuşlar yoksa senin başın yanacaktı.Hayır istanbul'da yaşıyor. Ama yengesi abisi kız kardeşi istanbul'a yerleşti yanına .anne baba memlekette aynı evde yasama kültürleri var ve ileride işler kötüye giderse çocuğunun memleketine de gitme ihtimali vardıı
Kaybettiğine yansın o zaman
Aynen öylee
Çok iyi o zaman kurtulmuşsun.Adam olamadıktan sonra Meslegin hiçbir önemi yok zaten.Şanslısın ki birini bulmuşlar yoksa senin başın yanacaktı.
Unut gitsin değmez
Nereden dönersen kardır.Ben de 4 yılımı çöpe attım ama ben dur dedim artık.Çünkü hiçbir şekilde sonu gelmiyordu.Ciddiyet göremiyordum.Ne senden birşey olur dedim,ne de bizden...Ayrıldım.Sonra eşimle tanıştım ki.Beklemedik kısa sürede evlendik.Şükür olsun akıllı davrandım geç olsa da.Sen de dua et.İlerde Sevdigin sana bağlı bir eşin olduğunda bugünlerin aklına bile gelmez.Evet allah korudu beni. Ama bana en cok koyan da ne biliyor musun. Bana ilşknin basında aile yapısını anlatmadı 4 yılımızı çöpe attı
Zaman lazmm işte
Nereden dönersen kardır.Ben de 4 yılımı çöpe attım ama ben dur dedim artık.Çünkü hiçbir şekilde sonu gelmiyordu.Ciddiyet göremiyordum.Ne senden birşey olur dedim,ne de bizden...Ayrıldım.Sonra eşimle tanıştım ki.Beklemedik kısa sürede evlendik.Şükür olsun akıllı davrandım geç olsa da.Sen de dua et.İlerde Sevdigin sana bağlı bir eşin olduğunda bugünlerin aklına bile gelmez.
Evet tek ihtiyacın şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?