kızlar aslında benim istedigim geri dönmesi bizim tekrar beraber olmamız degil. şimdi o beni terk etti hak etmedigim şeyler yaptı ve gitti ya. acaba günün birinde yıllar sonra belki ,bana karşı bi şey hissetmese bile pişman olur mu ?
acaba bu kıza benden sonra noldu ne halde diye merak edip günün birinde arar mı arayıp daaüzgünüm sana yaşattıklarım için hakkını helal et vs. der mi ? bunu çok istiyorum çünkü ne biliyim içimde kalan şeyler var ,ona söylemek istedigim şeyler var, vermek istedigim dersler var... ah keşke yıllar sonra gelse kapıma tekrar.
bu hep böylemidir kızlar gidenler mutlaka geri gelir mi tecrübesi fikri olan ?
gideli ne kadar oldu ?:2:
5 ay kadar oldu canım. adamdan hala ses seda yok. beni öyle kırıcı bi şekilde terk etti ki düşün faceden yazdıklarıma bile insan yerine koyup cevap yazmamıştı. ben ona ne yaptım ki bunları hakettim ? hiç bişey.
şimdi o yüzden köpekler gibi pişman olmasını istiyorum tabir -i caizse.
5 ay kadar oldu canım. adamdan hala ses seda yok. beni öyle kırıcı bi şekilde terk etti ki düşün faceden yazdıklarıma bile insan yerine koyup cevap yazmamıştı. ben ona ne yaptım ki bunları hakettim ? hiç bişey.
şimdi o yüzden köpekler gibi pişman olmasını istiyorum tabir -i caizse.
kızlar aslında benim istedigim geri dönmesi bizim tekrar beraber olmamız degil. şimdi o beni terk etti hak etmedigim şeyler yaptı ve gitti ya. acaba günün birinde yıllar sonra belki ,bana karşı bi şey hissetmese bile pişman olur mu ?
acaba bu kıza benden sonra noldu ne halde diye merak edip günün birinde arar mı arayıp daaüzgünüm sana yaşattıklarım için hakkını helal et vs. der mi ? bunu çok istiyorum çünkü ne biliyim içimde kalan şeyler var ,ona söylemek istedigim şeyler var, vermek istedigim dersler var... ah keşke yıllar sonra gelse kapıma tekrar.
Ah be canım bunu ben de o kadar çok istiyorum ki... Çok pişman olsun yıllar sonra bile olsa merak edip arasın istiyorum. Onu unuttum ama bu his çok ilginç bir şey işte.. Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını.
Giden geri dönseydi, rahmetli dedem dönerdi
Benim gideli 1 yıl oldu ve hiiiç bir şekilde iletişime geçmedi benimle o bana deli gibi aşık olan adam, senden başkasıyla olmaz diyen adam.... Hatta yeni bir sevgili yapmış. Ama hala bir gün çok pişman olacağı günü bekliyorum ki olacak buna inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?