Giderek daha da şişmanlıyorum bir kişi bile yok mu benimle diyete baslayabilecek :(

Ya bosaniyorum konusu vardi bir bayan acmis sende yazmisin seni tanimamisimsonra adina baktim hatirladim.evet esim resmimi gosterdi bu halini istiyorum ben diye zayiflamam lazim bir an once

bi de numaramın gözükmesini istemiyorum yanlıs anlamayın ltfen o kadar rahat olsa burası herkes adını soyadını yazar ama neler neler duyuyoruz insan korkuyor siz de vermeyin bence kimseye telefonunuzu fln ama gene siz bilirsiniz

okey hatta süper bir fikir saat 8 oldu diğer topikteki arkadasıma sözüm var artık dersime ben kacar sloganımız YİYEN ŞİŞMAN YİYEN BİN PİŞMAN" Olsun mu bi de motve edici söze ihtiyacımız var

Ben geldimmmmmmmmmmmmm :) konu sahibi ark.in fikrine katılıyorum. Herkes kendi belirlediği sekilde yapsin diteyini.neler yaptigimizi,diyete yardımcı cay detoks spor vs bunlari burdan paylaşabiliriz.ben çok sıkı bir sekilde baslamiycam.yavaş yavaş basliycam.ve karbonhidrat diyeti yapicam.yarın aç karnina tartilip yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…