Giderek daha da şişmanlıyorum bir kişi bile yok mu benimle diyete baslayabilecek :(

saolasın canım :) benim de biraz öyle olacak dıyetim

sabah kahve
ara leblebi sütlü kahve
öğlen haslama tavuk veya sebze salata ayran veya haslanmıs makarnalı 1 su bardagıyla yapılmıs salata veya 1 kase corba
ara leblebi tarçınlı kahve
aksam öğlenin aynısı
ara tarcınlı kahve destekleyici bitki çayları min 30dk spor 3 günde bir tane gofret diyetisyenim zamanında vermisti bıkkınlık olusmaması için benim diyetim budur

1. leblebi yemedigimde masum meyveler yiyebilirim elma veya mandalina gibi benim ilk hedefim unlu gıdaları bırakmak hayatıma sporu katabilmek sonucta aylarca sürecek bir durum bir gün kacırdıgımızda diğer gün detoks yapabiliriz ve bu sekilde dengeleyebiliriz bilinçli olarak yapalım zorlanacaz ama sonucta yedigimiz yiyene kadar sonra hemen mideye gidiyor.neyse bakalım arkadaslar gönülden katılan varsa bize cıkın cıkın gelin

ven-har hanım sevil hanım hanımlar baslıyoruz bugün ben gercekten ciddiyim siz de ciddiyseniz el ele verelim bekliyorum tartı sonuclarınızı ve diyetlerinizi

bende 90 kiloyum aşırı şiştim resmen bende varım gebelik şüphem var bu gün netleşsin inşallah bende istiyorum ,gebe kalmam için en az 15 kilo vermek istiyorum bu kiloyla hamile kalamam

ilk konuyu actıgım aksam cok umutlanmıstım geldiniz tesekkür ederim ama bugün öğlen oldu ve hala yoksunuz dün konusalım ne yapacaz kural koyalım dedim bir iki arkdasımız dısında gene yoktunuz sevil hanım ben sizin için bugün basladım yoksa dün baslayacaktım siz de yoksunuz gene de cok tesekkür ediyorum bir kişi bile olsa bana yeter biraz kırıldım kusura bakmayın

Arkadaslar bilmiyorum okuyup cikarmisinz ama bugun de kimse gelmesse aksam besten sonra yemeyenlerin grubuna katilicam besten sonra yemeden nasil ders calissam bilmiyorm ama bska carem kalmadi

Canım heran girip yazmak zor anca her hafta kilo bildirimi yapılabilir yada arada tavsiyeler

SAbah malesef kızartma yedim,
Öğlen çorba içtim,
Akşam da çorba ve yoğurtlu ıspanak yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…