Giderek daha da şişmanlıyorum bir kişi bile yok mu benimle diyete baslayabilecek :(

Bana en uygun diyet.şu saatte ye bu saatte yeme derdi yok.günlük belirlediğin k.b miktarını gecme yeter.çay içiyorum şuan karsimda bisküvi paketi var ama acmiycam :)

9. takima gelirsen ben seve seve yardim ederim sana

Ben sabah yedim ekmek.bisküvi paketini acmadim ama kandil diye komşular tatli ve helva getirmiş napcam yiycem.bugun pek kacamagim yok su az ictim 1.5 tl 2 ye tamamlarim onu.karinca misali olvak bu diyet belki ama napalim bir de böyle deneyelim.guselolurdu s3n 7 ayda 28 kg verdim demiştin galiba nasıl başardın ne yaptin

cok zor bir sürecti yaa anlatamam 1 saat müzik acar oynardım 1 saat de yürüyüs yapardım diyet listem vardı 6 dilim kepekli ekmek sebze et yemegi vardı ama süt yogurt cok cok azdı ama cok zordu yaa tekrar cesaretim yok insan bir kere güzel yapıyor insanlar dalga gecmişlerdi benle bi de orta okuldaydım cok hırslanmıstım 59 kiloya düşmüştüm ahhh ahhh neden bu kadar yedim de aldım ki sil bastan geriye (

gece gece kacamak yaptım dün emek emek emek...canım o kadar cok sey istiyor ki peki yedim ne olacak sonra bir ömür boyu mutsuzluğa kendimi hapsedecem.bugün cezzalıyım patates yogurt diyeti yapacam cnk resmen 1,5 kilo almısım 1 günde

Allah kimseyi sahipsiz bırakmasın
değil tamamını yarısının yarısını dahi izleyemedim... ben izleyemediğim halde gözyaşlarına boğuldum o çocuklar ne hale gelmişlerdir kim biler
Yarabbim merhametsizleri ayır aramızdan
hayvanlar da bile vicdan oluyor

Dün 2 dilim peynir, 1 adet biber kızartması soslu, öğleden sonra bol yeşillikli, sarımsaklı kısır yedim.
Bugun sabah kahvaltı yapmadım, şimdi kurubiber dolması yedim yoğurtla beraber.

Eğer zayıflama grubunuZda bi kişiye daha yer varsa bende katılmk istiyorm çırpındıkça batıyorm hergün sbh tmm başlıyorm diyorm ama daha öğlen olmadan vaGeçiyorm whtsapp grubuda kurabiliriz tek başına olmuyor çevrendeki herkes yemeği seviyorsa ce zayıfsa hele hiç olmuyor

valla hanımlar hos geldiniz de ben dogru düzgün ugrayan olmadıgımdan kendi konumdan cıkmıstım ister burada devam edin arada ugrarım ister haftalık kilo verme yarısması var oraya gelin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…