Gıdı lipo

lavitabellamk

Guru
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
2.005
3.775
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,

39 yaşındayım. Az bir gıdım var ama yaşla birlikte çıktığı için çok kafama takıyorum. Doktor çok gerekli bulmasa da liposuctionı önerdi. Derim de fazla olmadığı için, yağ alınınca deride sarkma olmaz, kendi kendine deri sıkılaşır dedi. Tecrübesi olan var mı? Liposuction sonrası deride gevşeme olur diye korkuyorum..

bu fotoda geride çıksa da, normalde geride değil. Önermediler
Sadece çene ucuna yapılan dolgu dan bahsetmedim. Çene hattını belirginleştirmek için yapılan dolgu gıdı bölgesindeki görüntüyü biraz düzeltiyor aslında.
En kalıcı iyi olanı tabi ameliyatla germe işlemi. Lipo deride gevşeme yaparsa kötü, zamanla o gevşeme kırışık gibi görüntüye de yol açabilir..
Sanki dolgu yapsa sizi biraz rahatlatır diye düşündüm

Merhaba. Bence tek sorun gıdıda yağ değil gibi. Deri fazlalığı var. Resim yanıltabilir bilemiyorum ama bence gıdı germe gerekli. Lipo istediğin görüntüyü vermez. Lipo + germe güzel olur

Şimdi o kadar farkediyor ki açısına görefotoğraf, başka bikaç foto daha ekleyeceğim. Benim de kafam çok karışıyor, Adam mesela germe için sana çok erken ve saçma olur dedi( kayınvalidemin tüm yüz germe ameliyatını yapan doktor ki aşırı başarılı iş çıkardı). Loiseauxrouge arzum77

Evet, bazı fotolarda çok iyi duruyor. Bendede var o sorun. Bazen çok kafaya takıyorum, hatta doktorumla görüşmeye bile gittim. Doktorum banada germe için çok erken dedi. Hatta yüzüm için de başka işlemler görüşmüştüm. Biraz daha sabret, komple yüzüne işlem yaparız, kalıcı olur hemde dedi
Bu yüzden lipo dansa jawlıne dolgu acaba mı dedim?????
Yani benim fikrim lipo dansa şu anlık jawlıne ile biraz rahat edersin. Tabi doktorun fikri çok daha önemli çünkü o bizim gibi fotodan degil görerek tavsiye veriyor. Bu daha doğru olan
Zaman sonra germe ile birlikte lipo nun yapılması
Kayınvaliden in doktoru kim acaba, merak ettim?

Serhat tuncer. Yani dolgu da istemiyorum, önermediler de. Hani gıdıyada gereksiz gbi baktı, herhalde liposuction için küçük bir alan ama hadi aldık diyelim germe komik olur bu yüze dedi.

Evet bu resimlerde güzel duruyor. Bende mini gıdı germe olmuştum güzel oldu ama benim sorunum boyun. Normal duruşta çok gergin duruyor ama başımı uzatınca boyun hareketiyle buruşuyor. Germe olmaz dediler yıllardır çözüm bulamadım.

Mini gıdı germe nasıl oluyor, kim yaptı canım
Çok küçük bir gıdı vardı. Aslında yağ değilde o bölgede hafif bir elastikiyet kaybı vardı. Çene altından 3 cm kadar kesi ile 1 cm lik deri aldı. Hiç izi yok . 1 yıl oldu. Dr a gelince artık Türkiyede değil. Bu operasyonu tarif edersen her plastik cerrah yapar.

Ben de yeni aldirdim 1 hafta oldu cok memnunum....ama benim gidim cok buyuktu..bayagi farrkettii.tavsiye ederim vallla

Merhaba,

ben de simdi gicik olmaya baslayinca eski forolarda da farkettim de benim de 20lerimin sonlarindan beei gidim varmis. Hem de 36 bedenken bile varmis.

jawline dolgu istemiyorum cunku 2plastik cerrah bir dermatologtan dolgudan uzak dur vildi daha cabuk yaslandiriyor sozunu bizzat duydum.

gidi icin basarili buldugunuz, instagramda takip ettiginiz doktorlar varsa linklerini paylasirsaniz sevinirim.

ameliyat olanlar lutfen doktorlarinizin isimlerini paylasin :) sizlere gecmis ve hayirli olsun.

ben 7 yil kadar orthodontik tedavi gordum cocukken. Simdi teorim o tedavinin kaslarima zarar verdigi. Yoksa zayif bir genckizken bile neden gidim olsun ki.

Ben yaptirdim 17.gunum..benim cok buyuk du.kilolu degilim.60 kiloyum.hafif odeemler var ama yan profil guzel oldu

Doktor ismi vermeyim rdklam yapar gibi..ama 3 ay sonunda cok memnun kalirsam mesaj atarim doktor ismini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…