Gıdı lipo

Aminnnnn..sizin gıdı pek yokkki..bence hic olmayin.......onden yandan ve kafa egince foto varsa atarmisiniz
Bu sabah hali.ilerleyen saatlerde enteresan bi şekilde biraz daha büyüyor.işte bende ondan yana kararsızım.acaba çene hattımı yaptırsam jawline.dr lar yok demiyor olabilirsin diyor.bi dr da 40.000 dedi.jawline yaptırırsan facia olur dedi

Eklentiler

• 10D032EA-5EC0-4642-AF4E-114B044F4A1F.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 769
  • 949ED6C6-26F9-49B5-B340-CF7B1E9AFFE6.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 708
Sizin cene hattida guzel duruyor..ben simdi gidi aldirmam rahmen bile halen gidim var....nazizhane tavsiyem hic riske atmayin derim.. benim bukadar buyuk olmasaydi gidim igneli yonteer yuz yogasi baska altarnatif olurdu..ben suanda sizinkisi gibi gorunmesi icin bi 7 500 yl daha verirdim...paradan ziyade cok acida olmuyor ama bekleme sureci korse cok can sıkicı ..

Eklentiler

• 398D3647-DC85-4572-9512-79D61E15C9BA.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 733
  • CF244D49-9C0C-40E7-A7F6-6E6805CCD32B.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 648
Sanırım onlar dolgularla destekliyorlar.yani çene hattına dolgu yaptırmanız gerekiyor:/

Hangi dr a sorduysam sadece liposuction diyor.soguk lipoliz tamamen yok etmiyormuş ya başka şeyler
Senin kararin canim...simdi sana yaptir yaptirma diyemem 2 ay sonra insallhhh..ama cok bayagi riskler de var iste..bende 3 yildir istiyordum 1 yildir da dokyor arastirdim tum forumlari okudum cok git gel karar veremedim..ama senin goruntunde abeslik yokki.ayni yastayiz benim 2.cene olustu resmenn..ona ragmen cevremde herkes yaptirma dedi.esim de yaptirma dedi...ben iyice takmistim..muhtemelen sende simdi sadece gidiya odaklandin

Serhat tuncer. Yani dolgu da istemiyorum, önermediler de. Hani gıdıyada gereksiz gbi baktı, herhalde liposuction için küçük bir alan ama hadi aldık diyelim germe komik olur bu yüze dedi.
Arkadaşlar bana da yardımcı olun lütfen.bir kaç dr la görüştüm yağ mı yoksa sarkmamı anlayamadılar.o yüzden hem lipo hem de ip askı önerdiler.bunun da maliyeti yüksek.lipo dan korktum sanki o yüzden sadece germe ya da ip askı.bir de hifu diye birsey duydum yüze yaptıran herkes yüzdeki yağları çok fazla erittiğini bu yüzden menün kalmadıklarını yazmışlar.acaba bu benim gıdım icin iyi olabilir mi?

Eklentiler

• 77B66924-3905-4F2F-9F8A-66D02019CDF3.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 443
Merhaba,memnun musunuz hala?bir de çok ödem oldu mu?malum yaza giriyoruz.eğer ödem oluyorsa ne kadar sürüyor cevap verirseniz sevinirim sizin tarif ettiğiniz gibi istediğimi söyleyecegim dr a

Merhaba,memnun musunuz hala?bir de çok ödem oldu mu?malum yaza giriyoruz.eğer ödem oluyorsa ne kadar sürüyor cevap verirseniz sevinirim sizin tarif ettiğiniz gibi istediğimi söyleyecegim dr a
İp askı ben olsam yaptırmam. Kalıcı değil ve etkisi en fazla bir kaç ay sürer. Sonrasında da daha fazla sarkıyor. Boşuna para vermeyin. Evet ben işlemden memnunum. Fazla yağ varsa önce yağı lipo ile alır ve dediğim yöntemle versin. Ödem çok az oldu. 1 haftada geçti. Bende yağ yoktu. Direkt gıdı gerildi. Resmini gördüm. Bence bu ameliyatla uygunsun. Fiyat 3000 civarı fazla verme. Lokal anestezi ile 30 dakika bile sürmedi.

Çok teşekkür ederim cevap icinkesinlikle bunu araştıracağım

Dr a danıştım senin dediğin gıdı işini.yasın çok genc bu yasta orda kesi izi kalacak dedi.dedim ki o kadar küçük kesi nasıl belli olur ki?olur dedi.foto atar mısın
En küçük bir iz kalmıyor. Burada resmim vardı. İstersen araştır canım. Üstelik kesi hiç görünmeyen bir yerde. 1.5 yıl oldu. İzden eser yok. Bence senin dr bu tarz bir ameliyat hiç yapmamış bu nedenle sallamış.

Dr a danıştım senin dediğin gıdı işini.yasın çok genc bu yasta orda kesi izi kalacak dedi.dedim ki o kadar küçük kesi nasıl belli olur ki?olur dedi.foto atar mısın
Çektim canım. Tam çene altına bak. Boyun bölgesinde lazer yanık izi var . Ameliyatla ilgili değil. Öncesi yok. Benimki çok minik bir gıdıydı. 1 cm lik doku alındı.

Eklentiler

• Fotoğraf Düzenleyici_pjAvXa.webp
    9 KB · Görüntüleme: 586
  • Fotoğraf Düzenleyici_usLchJ.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 526
  • Fotoğraf Düzenleyici_VcDRIC.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 534
Baktım.aynen belli değil.bir de siz bu konularla ilgili baya bilgili gözüküyorsunuz.yüzüme kendi yağımı koydurmak istiyorum ama fiyatlar çok uçuk bildiginiz uygun fiyatlı iyi bi yer var mı?eşim de liposuction yaptıracak

Çektim canım
Canım hepsi pahalı. Bende artık gidemiyorum. Ekonomik bir dr yok. Ama yağ kalmıyor bilgin olsun. Kalıyor diyende doğru demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…