- 12 Ekim 2008
- 7.105
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.309
- 773
- Konu Sahibi lavitabellamk
-
Bizler tecrubelerimizi yazarken doktor ismi paylasmamiz reklama girmiyor diye biliyorum. Ben sorana kuafor tavsiyesi, doktor tavsiyesi herkesin adini yaziyorum valla hic bloklanmafim bu yuZden :)Doktor ismi vermeyim rdklam yapar gibi..ama 3 ay sonunda cok memnun kalirsam mesaj atarim doktor ismini
%100 memnun kalirsam doktor ismi paylascam soz.....daha odemler gitmedi...tam sonuc 3 ay sonra deniyor o yuzden sizleri yanlis yonlendirmek istemem..Bizler tecrubelerimizi yazarken doktor ismi paylasmamiz reklama girmiyor diye biliyorum. Ben sorana kuafor tavsiyesi, doktor tavsiyesi herkesin adini yaziyorum valla hic bloklanmafim bu yuZden :)
Yok canim degil.tam sonuc 3 ay sonra belli oluyormus..memnuniyetim % 100 olursa mutlaka isim paylasirim..izmirdeyim ben.dr akifi hiiiccc duymadimDr Akif.... mi?
Merhaba,nerede ve ne kadar yaptırdınız?Ben de yeni aldirdim 1 hafta oldu cok memnunum....ama benim gidim cok buyuktu..bayagi farrkettii.tavsiye ederim vallla
7500 yl izmirde yaptirdim..25 gun oldu.dalga ve odemler var daha..umarim duzeli..Merhaba,nerede ve ne kadar yaptırdınız?
Çok yüksek ya7500 yl izmirde yaptirdim..25 gun oldu.dalga ve odemler var daha..umarim duzeli..
5 6 bin tl ye yapan da var...ben dn pahalli yapana gittiim sonuc iyi olur diye.bilemedimmm valla şans galiba...doktor dalgalar gecer diyo ama gorcez bakalimÇok yüksek yaküçücük bir şey icin ne kadar yüksek fiyatlar
Daha mı az? Daha mı fazla? YazacaktımBeni de o korkutuyor iste.çoğu kişinin şikayeti o.25 günde baya uzun bi süreymiş ya.çalışıyorsan bide.bakalım bende dr diren Çelik ile görüşüyorum su anda.şeninde benim kadar mı daha mı az daha mı çok nasıl?
Allhhtan pandemideyiz ve maske takiyoruz..ama biynu kadirinca belli oluyor...yani gunluk hayata cok tuhaf durmuyor gibi.doktorum ceneye biraz dolgu yapalim sislikler gidene kadar daha guzel durur dedi..cunku ceneye yagin yarisi eridi bile..bekleyelim gorelim bakalim..Beni de o korkutuyor iste.çoğu kişinin şikayeti o.25 günde baya uzun bi süreymiş ya.çalışıyorsan bide.bakalım bende dr diren Çelik ile görüşüyorum su anda.şeninde benim kadar mı daha mı az daha mı çok nasıl?
Ordan çıkardığı yağdan mı koydu oraya?ben öyle yaptırmayı düşünüyorum.ama öyle bi sonuç olacağını hiç tahmin etmezdim:/Allhhtan pandemideyiz ve maske takiyoruz..ama biynu kadirinca belli oluyor...yani gunluk hayata cok tuhaf durmuyor gibi.doktorum ceneye biraz dolgu yapalim sislikler gidene kadar daha guzel durur dedi..cunku ceneye yagin yarisi eridi bile..bekleyelim gorelim bakalim..
Evet gididan 150 gr yag cikmis.ceneye encekte etti..ilk 15 gun falan guzeldi sonra eridi.....heyecanla 2 ay sonra iyiki yaptirdim demeyi umuyorum.....ama cok ciddi kararmis..bir suru riskleri var....ama memnun kalirsam 2 ay sonra ger ayrintiyi uzun uzun yazip dr tavsiyesi yapcamOrdan çıkardığı yağdan mı koydu oraya?ben öyle yaptırmayı düşünüyorum.ama öyle bi sonuç olacağını hiç tahmin etmezdim:/eve
Bana foto atar mısın peki çok merak ettim.İlk ve şimdi ki haliniEvet gididan 150 gr yag cikmis.ceneye encekte etti..ilk 15 gun falan guzeldi sonra eridi.....heyecanla 2 ay sonra iyiki yaptirdim demeyi umuyorum.....ama cok ciddi kararmis..bir suru riskleri var....ama memnun kalirsam 2 ay sonra ger ayrintiyi uzun uzun yazip dr tavsiyesi yapcam
Benim bayagi vardi 60 kilo olmama ragmen..yandan guzel ama onden bakinca dalga ve odemler var daha.llk 15 gun iyidi sonra dalga olustu..doktor normal bi surec diyor.son fotolara bakarsan cene kuculdu..yani bazen cok memnun bazen pismanim..Bana foto atar mısın peki çok merak ettim.İlk ve şimdi ki halini
Benim bayagi vardi 60 kilo olmama ragmen..yandan guzel ama onden bakinca dalga ve odemler var daha.llk 15 gun iyidi sonra dalga olustu..doktor normal bi surec diyor.son fotolara bakarsan cene kuculdu..yani bazen cok memnun bazen pismanim..
Benim bayagi vardi 60 kilo olmama ragmen..yandan guzel ama onden bakinca dalga ve odemler var daha.llk 15 gun iyidi sonra dalga olustu..doktor normal bi surec diyor.son fotolara bakarsan cene kuculdu..yani bazen cok memnun bazen pismanim..
Dalgalanma göremedim ama gala ödemli belli kiBenim bayagi vardi 60 kilo olmama ragmen..yandan guzel ama onden bakinca dalga ve odemler var daha.llk 15 gun iyidi sonra dalga olustu..doktor normal bi surec diyor.son fotolara bakarsan cene kuculdu..yani bazen cok memnun bazen pismanim..
Boynu kaldirnca ve egince belli oluyor..zaten dr demisti oyle kugu gibi bi boyun beklemeyin.boyun yapiniz kisa diye..ama simdiki gibide gorunmez demisti.en buyuk tercih sebebimdi doktorun gercekci olmasi.birde diger 6 gorustugum dr baska islemde konbin onerdi..nazolabial gozalti torbasi kaş kaldirma bisektomi.yani tek gidi icin gidip bir seri islem onermeyen tek dr buydu..Dalgalanma göremedim ama gala ödemli belli ki
Boynu kaldirnca ve egince belli oluyor..zaten dr demisti oyle kugu gibi bi boyun beklemeyin.boyun yapiniz kisa diye..ama simdiki gibide gorunmez demisti.en buyuk tercih sebebimdi doktorun gercekci olmasi.birde diger 6 gorustugum dr baska islemde konbin onerdi..nazolabial gozalti torbasi kaş kaldirma bisektomi.yani tek gidi icin gidip bir seri islem onermeyen tek dr buydu..
Dalgalanma göremedim ama gala ödemli belli ki
İnsallah sonuç istediğiniz gibi olurBoynu kaldirnca ve egince belli oluyor..zaten dr demisti oyle kugu gibi bi boyun beklemeyin.boyun yapiniz kisa diye..ama simdiki gibide gorunmez demisti.en buyuk tercih sebebimdi doktorun gercekci olmasi.birde diger 6 gorustugum dr baska islemde konbin onerdi..nazolabial gozalti torbasi kaş kaldirma bisektomi.yani tek gidi icin gidip bir seri islem onermeyen tek dr buydu..
Aminnnnn..sizin gıdı pek yokkki..bence hic olmayin.......onden yandan ve kafa egince foto varsa atarmisinizİnsallah sonuç istediğiniz gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?