- 3 Ekim 2007
- 3.611
- 968
- 688
- Konu Sahibi lavitabellamk
-
Canım benim çok teşekkür ederim. Ben doktora çene altından küçük bir kesi yapıp yağ ve dokuyu alabilir miyiz dedim. O da yaparız dediÇok iyi ya harika olmuş, iz hiç belli olmuyor sen söyleyince farkettim. Bu işlem nedir yani tam olarak? Bir de beni izler misin
Teşekkür ederim! Belli ki doktorun da çok maharetliymişCanım benim çok teşekkür ederim. Ben doktora çene altından küçük bir kesi yapıp yağ ve dokuyu alabilir miyiz dedim. O da yaparız dediyani mantıken fikir bana aitti. Tabiki izlerim severek.
Liposakşın değil benimkiside sanırım doktorlarımız farklı sonuçta her el her doktor yöntemi el becerısı farklıdır ben asla Mehmet akifoğlunda gıdı lazerlipoliz asla yaptırmayın diyorum !!! sonradan yaptığı diğer gıdı sonuçlarına da ulaştım beğenen pişman olmayan yok ! ama instagrama baksanız her yaptığı bir başarı oykusu bende instagramdan bukmultum kendısını yayınladığı oncesı sonrası fotolara kandım inandım tam araştırmadım sosyal medyaya guvenerek sakın kanmayın ben çoook pişmanım o doktoru tercıh ettığı için.
Geçmiş olsun canım. En alttaki resim hazer öncesi dimi? Bence sonraki resimler şimdiden çok iyi görünüyor. Gıdı gitmiş. Korseyi bence pek çıkarma. Çünkü derinin yapışması lazım.Gelişmeleri yaz lütfen.Merhaba, Ben 45 yaşımdayım, 25 yaşında bir kızım var. hem burun estetiği hem de gıdı vaser liposuction yaptırdım, aynı ameliyatta 2 doktor yaptı. Gıdı estetiği yapan Dr Cengizhan Ekizceli. Burnumdan memnunum (nihat kaya). Fakat dün gıdı için biraz tedirginim. Dün Dr Cengizhan beye kontrole gittim, iyileşme iyi, bunlar normal, 1 ay sonra gene bakalım dedi. 9. günüm bugün, biliyorum çok erken. İlk başta boynumun sol tarafı çok şişti, 2.gün indi ve boğazımı iple sıkmışlar gibi mordu. Korse takıyorum, gün gün düzeliyor. Benim cildim de oldukça kalitesiz. Dr un dediğine göre sarkma fazla olduğu için çok uğraşmışlar. Şimdi o morluklar epey geçti, genel görünümünden memnunum ama boynumun çene altı hizasında 5 tane çökme gibi, dalga gibi bir şey var. En az 3 ayda boyun düzeliyormuş. Kızım ilk günden beri sabah akşam korseyi çıkarıp, boynumu havalandırıyor ve 10 dakika masaj yapıyor, bu masada doktorun verdiği merhem ve sarı kantoron yağına ek, ben soğutucu krem ve Vela contour denilen bir serum da kullanıyorum. Bilmiyorum, tecrübeli arkadaşlar bir şeyler yazsın lütfen. Şimdi ilk yapıldığı ilk üç gün ve bugün çekilen fotoları paylaşacağım, zaten hemen anlaşılıyor
Teşekkür ederim, 2 günde bir yazmaya çalışıyorumGeçmiş olsun canım. En alttaki resim hazer öncesi dimi? Bence sonraki resimler şimdiden çok iyi görünüyor. Gıdı gitmiş. Korseyi bence pek çıkarma. Çünkü derinin yapışması lazım.Gelişmeleri yaz lütfen.
Merhaba, bugün 17. Günüm. Çenemin altında dalgalanma var, başımı yukarı çok fazla kaldıramıyorum, başımı geri atamıyorum, zorlayınca çok geriliyor, sanki yapışmış ve açılmıyor ayrıca çene altı dalgalanma belirginleşiyor. Böyle kalacak diye korkuyorum ama sadece 17 gün oldu. Valla sanki pişman gibiyim, resim atıyorum. Bu arada vaser liposuction oldum ama sadece çenemin altında bir ufak delik açılıp yağ çekildi, ince dikiş atıldı, kendi düşecek dengi. Kafam karışıkGeçmiş olsun canım. En alttaki resim hazer öncesi dimi? Bence sonraki resimler şimdiden çok iyi görünüyor. Gıdı gitmiş. Korseyi bence pek çıkarma. Çünkü derinin yapışması lazım.Gelişmeleri yaz lütfen.
Neden pişmansın ? Eskisine göre çok iyi görünüyor. Başını arkaya atamayışın gerginlikten. Gergin oluşu çok iyi sevinmelisin. Bir kaç ayda doku yerleşecek. Hareket kısıtlanması yok olacak.Merhaba, bugün 17. Günüm. Çenemin altında dalgalanma var, başımı yukarı çok fazla kaldıramıyorum, başımı geri atamıyorum, zorlayınca çok geriliyor, sanki yapışmış ve açılmıyor ayrıca çene altı dalgalanma belirginleşiyor. Böyle kalacak diye korkuyorum ama sadece 17 gün oldu. Valla sanki pişman gibiyim, resim atıyorum. Bu arada vaser liposuction oldum ama sadece çenemin altında bir ufak delik açılıp yağ çekildi, ince dikiş atıldı, kendi düşecek dengi. Kafam karışık
Inşallah dediğiniz gibi olur ve kalıcı olmaz, böyle kalacak diye korkuyorum. Resimlere baktınız mı? TedirginimNeden pişmansın ? Eskisine göre çok iyi görünüyor. Başını arkaya atamayışın gerginlikten. Gergin oluşu çok iyi sevinmelisin. Bir kaç ayda doku yerleşecek. Hareket kısıtlanması yok olacak.
Merhaba resimlere baktım. Çene altındaki çukurluktan mi söz ediyorsun? Daha 17 gün olmuş. Görüntü değişecek. Diğer resimlerde çukurluk dikkat çekmiyor.Inşallah dediğiniz gibi olur ve kalıcı olmaz, böyle kalacak diye korkuyorum. Resimlere baktınız mı? Tedirginim
Çok teşekkür ederim moral için. Hem burnumu yapan Dr, hem gıdı ameliyatımı yapan Dr, hem yabancı kaynaklarda, hem de bu ameliyatı olan birisi daha, bana sabırlı olmamı, sonucun veya hasarın 6-8 aydan önce belli olmayacağını söyledi. Kendime haziran ayına kadar zaman tanıdım. İnşallah herşey iyi gider. Burada sizlerde içime su serpiyorsunuz. MinnettarımMerhaba resimlere baktım. Çene altındaki çukurluktan mi söz ediyorsun? Daha 17 gün olmuş. Görüntü değişecek. Diğer resimlerde çukurluk dikkat çekmiyor.
Merhaba bende gidi lipo dusunuyordum sizin yazinizi gordum .. dr ismini ogrenebilirmiyim bende yurt disindayim belki burdadir :)Canım bence küçücük bir kesi ile çene altından o fazlalığı aldır. Kesi görünmüyor. Çene başlangıç yerinden 4 cm kadar kesilip fazla deri yukarı gerilip alınıyor. Benim öyle yapıldı. Şimdilik iyi görünüyor. Yarım saatlik bir işlem. Hemen kalkıp eve gidiyorsun. Ödem yok gibi.
Merhaba, ben Cengizhan Ekizceli 'ye yaptırdım. Henüz tam sonuç almadığım ve çok erken olduğu için tavsiye edemiyorum. 3 ay sonra aşağı yukarı bir fikrim olucak iyileşme sürecine göre. O zaman tavsiye verebilirim. Bol şans. Yazılarımın tamamını okuyun lütfen, çok kolay değil ve iyileşmesi ağrılı ve zaman alıyor. Sağlıkla kalınMerhaba bende gidi lipo dusunuyordum sizin yazinizi gordum .. dr ismini ogrenebilirmiyim bende yurt disindayim belki burdadir :)
Merhaba gecmis olsun evet biraz baktim sizi resimlerinize ve yazilariniza . Bizimle herseyi paylastiginiz icin ayrica tesekkur ederim keske herkes paylassa yasadiklarini .. bende lipo dusunuyordum gidim icin 39 yasindayim tam randevu alacaktim burayi okumak aklima geldi .. sizin boyun alti neden cukurlasmis anlamadim .. hani deriniz sarksaydi olabilir derdim ama cukur olmasini bilemedim . Doktora sordunuzmu neden oyle oldugunu ?Merhaba, ben Cengizhan Ekizceli 'ye yaptırdım. Henüz tam sonuç almadığım ve çok erken olduğu için tavsiye edemiyorum. 3 ay sonra aşağı yukarı bir fikrim olucak iyileşme sürecine göre. O zaman tavsiye verebilirim. Bol şans. Yazılarımın tamamını okuyun lütfen, çok kolay değil ve iyileşmesi ağrılı ve zaman alıyor. Sağlıkla kalın 🏵🏵🏵
benim derim sarkıktı ve çok ama çok inceydi. Dolayısıyla vaser liposuction ile yağı çekince deri fazlası oluştu, bu yüzden vücut, boyunda bazı yerlere kendiliğinden deriyi yapıştırıyor,bu yüzden hem çekme ve gerginlik hem de kırışma oldu. Zaman ve masajla düzeleceğini umuyorum. çukur genelde oluyor diye biliyorum, 3 aydan sonra yerine geliyor. Yarın yeni resim koyacağım.Merhaba gecmis olsun evet biraz baktim sizi resimlerinize ve yazilariniza . Bizimle herseyi paylastiginiz icin ayrica tesekkur ederim keske herkes paylassa yasadiklarini .. bende lipo dusunuyordum gidim icin 39 yasindayim tam randevu alacaktim burayi okumak aklima geldi .. sizin boyun alti neden cukurlasmis anlamadim .. hani deriniz sarksaydi olabilir derdim ama cukur olmasini bilemedim . Doktora sordunuzmu neden oyle oldugunu ?
Anladim sanirim ben bu riski goze alamiyacagim mini boyun germe ile lipo daha iyi olacak sanirimbenim derim sarkıktı ve çok ama çok inceydi. Dolayısıyla vaser liposuction ile yağı çekince deri fazlası oluştu, bu yüzden vücut, boyunda bazı yerlere kendiliğinden deriyi yapıştırıyor,bu yüzden hem çekme ve gerginlik hem de kırışma oldu. Zaman ve masajla düzeleceğini umuyorum. çukur genelde oluyor diye biliyorum, 3 aydan sonra yerine geliyor. Yarın yeni resim koyacağım.
Merhaba artık Türkiyede.Merhaba bende gidi lipo dusunuyordum sizin yazinizi gordum .. dr ismini ogrenebilirmiyim bende yurt disindayim belki burdadir :)
Olabilir, ben de yaptırmadan önce böyle olacağını bilmiyordum, sanırım Dr da bilmiyordu çünkü hiçbir şey söylemedi bunlar olabilir diye. Bekleyip, göreceğiz, vücudun vereceği reaksiyonu kimse tahmin edemiyor galiba. Gebe de ilk günlerde ki gibi kalmadığı için şükrediyorumAnladim sanirim ben bu riski goze alamiyacagim mini boyun germe ile lipo daha iyi olacak sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?