- Konu Sahibi lavitabellamk
-
Arkadaslar plazma bandi dediginiz sey nedir anlamadim ben...ben gidi lipo oldum ama herkesin sikayeti durumu farkli heralde..bende ilk gunden beriCanım anlamadım. Fazla alınmış derken ?? Boyun gerdirme yaptırdın mı ki ?
Canım internette bir bak istersen. Ağzını kasarak zorlayınca boyunda o bantlar çıkıyor. Bana mantıksız geliyor. Çünkü ağzımı gerince çıksa ne olur çıkmasa ne olur. Para tuzağı. Ayrıca çoğu dr tasvip etmiyor. Çok sakıncaları var o bölgeye botoksun. Ben gıdıya lipo olmadım canım.Arkadaslar plazma bandi dediginiz sey nedir anlamadim ben...ben gidi lipo oldum ama herkesin sikayeti durumu farkli heralde..bende ilk gunden beri
Hicc gerilme hissi olmasi..boynumu cok rahat ileri geri attim..1.5 ay oldu ama 1 haftadir karincalanma hissi oluyor masaj yapinca sanki icerdeki odem geziyor yer degistiriyor gibi..
Boyun gerdirme yaptırmadım fakat vaser liposuctionın özelliği, hem yağı çekmesi hem de scar doku oluşturup, sarkmış deriyi hafifçe yukarı çekip, kendi etinle yapışmasını sağlamak. Ben de sarkmış deri de vardı, kesmeden yapıştırdılarCanım anlamadım. Fazla alınmış derken ?? Boyun gerdirme yaptırdın mı ki ?
Merhaba rica etsem doktor ismi yazabilir misiniz.Merhaba artık Türkiyede.
Merhaba rica etsem doktor ismi
Hastaneden ayrılmış. İleşimim artık yok. Aynı operasyonu normalde her cerrah yapar. Kendisi zaten plastik cerrah değil. Genel cerrah. Ama estetkde yapıyorduMerhaba rica etsem doktor ismi yazabilir misiniz.
Telefonda resimleri sildim ama konuya koydum, yine de bakayımÇok güzel olmuş öncesinide gösterebilirmisin?
Canım öncesi yok. Zaten çok minik bir gıdıydı. Resimlerde belli değildi.Çok güzel olmuş öncesinide gösterebilirmisin?
Anladım teşekkürler. Peki doktorun ismini paylaşırmısın lütfenCanım öncesi yok. Zaten çok minik bir gıdıydı. Resimlerde belli değildi.
merhaba gıdı operasyonunu nerde yaptırdınız şu an sonuçtan memmnunmusunuzLposakşından söz etmiyorum. Bayağı kesi yapılıyor. Ben yaptırdım. Çok küçük bir gıdım vardı. 1 cm lik doku alındı. 10 gün oldu. Şimdilik düzgün görünüyor. Sen lipo mu yaptırmıştın ? Yağ alınınca sarkar. O nedenle istemedim.
Evet çok memnunum. Yaptırmak isterseniz özelden dr u yazabilirim.merhaba gıdı operasyonunu nerde yaptırdınız şu an sonuçtan memmnunmusunuz
Bana da yazar mısınızEvet çok memnunum. Yaptırmak isterseniz özelden dr u yazabilirim.
Dr Cengizhan ekizcecli de gıdıda iyidir, 1,5 yıl önce yaptırdım,şu anda böyleBana da yazar mısınız
Fiyat bilgisi verir misiniz?Dr Cengizhan ekizcecli de gıdıda iyidir, 1,5 yıl önce yaptırdım,şu anda böyle Eki Görüntüle 3017520
Merhaba, ben o zaman 6 bine yaptırdım, şu anda ne kadar bilmiyorumFiyat bilgisi verir misiniz?
Dr.ismini yazarsanız sevinirimEvet çok memnunum. Yaptırmak isterseniz özelden dr u yazabilirim.
Sizin doktorunuz yurt dışına yerleşmemişmiydi? Önceki mesajlarda öyle yazmışsınızEvet çok memnunum. Yaptırmak isterseniz özelden dr u yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?