gına geldi artık...

aynen böyle..çünkü öncesinde başka evlenen arkadaşlarına bak evlendiler dediğinde..ben hayırlısı..herkesin nasibi doğru zamanı farklıdır..o bu şu evlendi diye içerlememek lazım diye teselli verirdim..o zaman hayatında kimse yoktu.
Yani birde bizim buralarda artık 25 ten sonra evlenmeyene sanki evde kalmış muamelesi yapılır..okusanda çalışsanda farketmez.Bana göre bu kadar ısrarla söylemesi çok saçma.Yine hayırlısı deyip geçiştirdim.

daqha guzeli senin olsun lafinda ne var yaa ? Muhtemel bir gelecekte 3-5 sene icnde seninde evlenecegini dusundugu icin soyluyor belkide kiz ayy cok begendim surasi soyle burasu boyle diye ovmek ovunmek yerine oyle demeyi tercih ediyor belki boylece sana karsi cok gozune sokmamis oluyor oyle dusunuyopr olabilir. Bu derece fesat oldugunu dusundugun biri zaten arkadasin olmasin bence. Iki arkadas arasinda bu derece guven sorunu olmamali

Yani insanlarla muhattap olmaya korkuyor insan.bir "daha iyileri senin olsun" denmesin mi.bak şimdi darısı başına dedi diye evlenecek kız en yakın arkadaşı tarafından cadı ilan edilecek neredeyse...

yeni ayrıldığın için evlenmeyi düşünmediğini ilerde düşünebileceğini tahmin ettiği için bu şekilde temennide bulunmuştur. Ben de öyle yeni evlenen birine söylediğimde derlerdi bende evlenmek istemiyorum dediğimde amannn şimdi öyle ilerde mutlaka düşüneceksin biri çıkacak derlerdi. O yüzden kötü niyet arama bırak mutlutlupuna ortak ol duymamazlıktan gel. Eğer zaten kötü bir niyet varsa elbet biryerden çıkar emin ol

Normalde bu lafta bişey yok..ama ısrarla her alınan eşyada söylenmesinde birşey var.Çünkü başlarda dediğinde bende gayet iyi niyetle söylediğini anladım..Bazen kelimeler değil nasıl söylediğin önemlidir..o İmalı gülüşle söylerken, aldığı halının bile daha güzeli niye benim olsunki..Açıkladığım halde bu söze devam etmesi çok saçma.

Yani insanlarla muhattap olmaya korkuyor insan.bir "daha iyileri senin olsun" denmesin mi.bak şimdi darısı başına dedi diye evlenecek kız en yakın arkadaşı tarafından cadı ilan edilecek neredeyse...
1.si ; en yakın arkadaşım değil..ben kendim yalnız olduğunu düşündüğüm için yardım etmek istedim.
2.si durumumu açıkladığım halde ısrarla bu sözü demenin hiç bir anlamı yok

Bence kötü bişey yok... Tamamen iyi niyetli olduklarını düşünüyorum

1.si ; en yakın arkadaşım değil..ben kendim yalnız olduğunu düşündüğüm için yardım etmek istedim.

ya birak o zaman iyilikte maraz dogar demisler madem yakin arkadasin degil madem sende hassas donemdesin ugrasma milletin dugunuyle nisaniyla kinasiyla zorla kiz cagirmadi ya sen gitmek istemissin. Madem kotu niyet sezdin uzaklas bu kadar basit.

bence siz hassas olduğunuz için öyle geliyor ama başka cevap vermeden tek bunu dediyse belkide çiniz kalır gözünüz kalır sanıyor olabilir

bana da çok söylerler hiç hoşlanmam ama iyi niyetle dediklerini düşünürüm
hele ayakkabının altına seni de yazıcam demeleri yokmu bugüne kadar hiç yazdırmadım

Bu benim bana guzel denilen herseye verdigim cevaptir. Nezaket icabi. Hep derim Allah daha iyisini güzelini sana versin.. hic bi lafi art niyetli dusunmemistim. Hicte oyle kullanmamistim.
Yanlis anlamis olabilirsin

En yakın arkadaşınız değilse ne işiniz var o zaman osunda busun da. .Sen gelirim deyince kibarlıktan çağırdı belki de....Siz de her cagirdiginda gitmeseydiniz madem.isim var meşgulüm deseydiniz ...

iyi bir ders olmuş sana boşver :) aman dıyım bundan sonra uzak dur , bana da geçen nişanında zorla kurdele yutturdu arkadaşım , sanki çok meraklıyım evlenmeye

En yakın arkadaşınız değilse ne işiniz var o zaman osunda busun da. .Sen gelirim deyince kibarlıktan çağırdı belki de....Siz de her cagirdiginda gitmeseydiniz madem.isim var meşgulüm deseydiniz ...
kendimi niye zorla çağırtayım ki..evin tek kızı pek arkadaşı yok..biliyorum ihtiyacı olduğunu..o yüzden ihtiyacın olursa beni çağır demiştim..fikirlerim onun için önemli çünkü..
Ayrıca birine yardımcı olmak için illa en yakın arkadaşım olmak zorunda değil.

iyi bir ders olmuş sana boşver :) aman dıyım bundan sonra uzak dur , bana da geçen nişanında zorla kurdele yutturdu arkadaşım , sanki çok meraklıyım evlenmeye
dediğim gibi..insanın zoruna giden şey; senin durumunu bildikleri halde aldığı halıde bile daha güzeli senin olsun denmesi..
Yahu benim gözüm niye senin halında kıyafetinde olsun..Evlenmek her genç kızın hayalidir anladıkta,olmayınca bu kadarmı yoksun sanıyorlar sizi.

hayııır kıskanmanla alakası yok
bak geçen ben buradan bir arkadaşımla buluştum
ben işe girdim bu sene o da hamile çocuğu olacak
habire dedim ki darısı başına işle ilgili inşallah onun da olur tememnim bu diye
sonra çocuğundan bahsederken de darısı başıma dedim çünkü ben de ileride istiyorum çocuk yani bu tamamen iyi niyet bence
kesinlikle kıskandığını düşündüklerini sanmıyorum
çünkü ben ne zaman iyi bir şeye sahip olsam birisi ile konuşma geçse inşallah senin kat kat iyisi olur ya da inşallah senin de olur derim tamamen iyi niyetli olarak emin ol

ya birak o zaman iyilikte maraz dogar demisler madem yakin arkadasin degil madem sende hassas donemdesin ugrasma milletin dugunuyle nisaniyla kinasiyla zorla kiz cagirmadi ya sen gitmek istemissin. Madem kotu niyet sezdin uzaklas bu kadar basit.
Dövseydiniz bir de.Aaa...

aynen ben de böyle düşündüm
ben de mesela gelinlik baksam yakın arkadaşım sevgilisinden ayrılsa ona derim sürekli motive olsun morali bozulmasın diye inşallah senin de olur olacak da zaten vs diye

Ay tamam canım nasıl istiyorsan öyle düşün. ... Bence arkadaşına karşı boşyere kendini dolduruyorsun.ne arkadaslar gordum ben su yasima kadar.arkadasliklar kolay bulunmuyor bu devirde.böyle her bakıştan her dilekten mânâ cikarsaydik ohooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…