- 18 Haziran 2015
- 3.692
- 4.383
- 53
Dövseydiniz bir de.Aaa...
Başlarda bende aynen böyle düşünüyordum..evet iyi niyetli düşünüyordur elbet dedim..ama sonra ısrarla aynı sözü duyunca neden bu kadar çok söylüyorki diye düşündüm doğal olarak..imalı bi gülüşle daha iyisi senin olsun...!hayııır kıskanmanla alakası yok
bak geçen ben buradan bir arkadaşımla buluştum
ben işe girdim bu sene o da hamile çocuğu olacak
habire dedim ki darısı başına işle ilgili inşallah onun da olur tememnim bu diye
sonra çocuğundan bahsederken de darısı başıma dedim çünkü ben de ileride istiyorum çocuk yani bu tamamen iyi niyet bence
kesinlikle kıskandığını düşündüklerini sanmıyorum
çünkü ben ne zaman iyi bir şeye sahip olsam birisi ile konuşma geçse inşallah senin kat kat iyisi olur ya da inşallah senin de olur derim tamamen iyi niyetli olarak emin ol
çok ciddiyim bence kötü niyet yokBaşlarda bende aynen böyle düşünüyordum..evet iyi niyetli düşünüyordur elbet dedim..ama sonra ısrarla aynı sözü duyunca neden bu kadar çok söylüyorki diye düşündüm doğal olarak..imalı bi gülüşle daha iyisi senin olsun...!
Öncesinde hayatında biri yokken bu tarz konuşmalarda evde kaldık gibilerinden konuştuğunda bu düşüncenin saçma oldğunu söylemiştim..Ne yani herhangi bi arkadaşım evlenince neden ben evde kalmış yada birini bulamamış oluyorum?
Evlilik hazırlıklarına yardım etmek isterken; aldığı halıda yada kıyafetinde neden gözüm olsunki daha iyisi benim olsun..
Şaka gibi bi durum benim için..
Üstelik uzun süreli beraberliğimi bitirdiğimi ve üzgün olduğumu bile bile bu yapılan saçmalıktan başka şey değil.
her evlenende evlenmeyenlerin gözümü kalıyor...Tüm Kadınlar bu kıskançlıklamı yaşıyor sizce..bence gözünüz kalmasın, nazar olmasın diye tüm bu söyledikleri :):)
her aldığı eşyada yada saçmasapan bi durumda defalarca daha iyisi senin olsun diyormu arkadaşınız..Siz yeni ayrıldığınız için onun alınganlığı var bence. İyi niyetli söylemiş ne var bunda. Benimde arkadaşım evlenecek bir şey aldığında hayırlı olsun dediğimde daha iyileri senin olsun der. Rahatsız oluyorsanız bu durumdan ne diye soruyorsunuz , uzak durun.
yok ben normal olduğu için söylemedim..onun düşünce yapısının bu olduğunu söyledim sadece..her evlenende evlenmeyenlerin gözümü kalıyor...Tüm Kadınlar bu kıskançlıklamı yaşıyor sizce..
Arkadaşıma destek olmaya çalışırken, sanki ben çokk istiyormuşum gibi davranması normalmi.
bu gibi durumları bende gayet iyi niyetle karşılıyorum..ama burda gereksiz bir ısrar var ki bikaç kez evliliğe dair hiçbir hevesimin kalmadığını,bi sürede olsa bu konularda konuşmak istemediğimi söylediğim halde...neden daha iyisi senin olsun.Bence bi kasıt yok
Toplulumuz böyle bizim
Çocuk görmeye gidersin, darısı başına derler, bekar bile olsan
Yani ilerde evlenirsen sana da nasip olsun diyorlar özünde, kötü bişey yok
Başlarda bende aynen böyle düşünüyordum..evet iyi niyetli düşünüyordur elbet dedim..ama sonra ısrarla aynı sözü duyunca neden bu kadar çok söylüyorki diye düşündüm doğal olarak..imalı bi gülüşle daha iyisi senin olsun...!
Öncesinde hayatında biri yokken bu tarz konuşmalarda evde kaldık gibilerinden konuştuğunda bu düşüncenin saçma oldğunu söylemiştim..Ne yani herhangi bi arkadaşım evlenince neden ben evde kalmış yada birini bulamamış oluyorum?
Evlilik hazırlıklarına yardım etmek isterken; aldığı halıda yada kıyafetinde neden gözüm olsunki daha iyisi benim olsun..
Şaka gibi bi durum benim için..
Üstelik uzun süreli beraberliğimi bitirdiğimi ve üzgün olduğumu bile bile bu yapılan saçmalıktan başka şey değil.
Saçma sapan bir durumu arkadaşımla konuşmuyorum. Her şeyine karışmıyorum çünkü . Bu kadar rahatsızsanız neden hala bu insanla görüşüyorsunuz ki. (tepkiniz fazla onuda belirtiyim)her aldığı eşyada yada saçmasapan bi durumda defalarca daha iyisi senin olsun diyormu arkadaşınız..
İyi niyetse madem; bu ara hiçbişekilde evlilikle ilgili bişey düşünmek istemiyorum dediğim halde söylenmesi çokmu normal..
yaşadığım durumu bile bile imalı bir gülüşle defalarca aynı şeyi söylemek iyi niyet değil..üstü örtülü art niyettir.
Yani şu an düşünmüyorsun dabu gibi durumları bende gayet iyi niyetle karşılıyorum..ama burda gereksiz bir ısrar var ki bikaç kez evliliğe dair hiçbir hevesimin kalmadığını,bi sürede olsa bu konularda konuşmak istemediğimi söylediğim halde...neden daha iyisi senin olsun.
Sanki gözüm varmış gibi davranılması çok kırıcı..
5-6 kez duyunca insan iyi niyetli olduğunu düşünmüyor malesef
Bilerek mi diyorlar bunuBen seni anladım
Benim gibi çocuğu asla olmayacak birine, ablaaaa hadi senden de bekliyoruz demenin başka bir türü bu
Takmayın, uzaklaşın çünkü ıslahı yok
Şaka gibi..istemeseniz bile eksikliğini duymasanız bile size bunu aşılayan bir toplum var...yok ben normal olduğu için söylemedim..onun düşünce yapısının bu olduğunu söyledim sadece..
böyle düşünen kadın çooookkkk..ben evleniyorum o hala bekar gözü kalmasın ,nazarı değer bana mazallah falan diye düşünen kadın çok,evlenmek çok büyük marifetmiş gibi:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?