Allah yardimciniz olsun, bilirim borc SIKINTISINI
Bu devirde kim borcsuzki? Bircok kisi böyle canim....üzme kendini Allah baska dertler vermesin...ödersiniz insallah.:Saruboceq:
Acaba bir yakininizdan alip ödesiniz olmazmi?bilmiyorumkismile
Kücük kücük miktarlarda ona geri ödersiniz, bankaya borclanip faizle geri ödemekten iyidir yine.....tabi suan ekmek aslanin agzinda.....herkez kendi yaginla kavruluyor ama yinede bir düsünün.:1hug:
başkasından alma imkanımız yok cnm malesef keşke olsa,böyle olunca işte sinirden çatlıyorum evlenmeden önce k.validem bi senesi kaldı kredinin dedi oysa daha 3 senesi varmış bilsem en azından evlenmez çalışırdım zaman geçrdi azalırdı en azından şimdi krediden başka seçenek yok ya başka çekicez tabi oda verirlerse yada zamanı geçecek faiz üstüne faiz yicez
Arkadaşlar borç boçla tabiki kapanmaz ve daha faizle artar bunu biliyoruz hepimiz ama başka çaresi yoksa ne yapacak?
benim tavsiyem yediden yapılandırmanız çünkü yeniden kredi çektiğinizde faiz oranı daha fazla oluyor (yapılandırmadan fazla) ve kredi masrafı hayat sigortası falan filan
ama yeniden yapılandırmada biraz daha düşük oluyor mutlaka bu yola başvurmanı tavsiye ediyorum
Yapma ya....cok üzüldüm canim....ne gerek vardi böyle yalana dolana...senin sucun günahin yokken sende ceremesini cekiyorsun...benneyaptımki
Esin bari dürüst davransaydi...
Neyse , olan olmus canim, artik keskeler icin gec.:1hug:
Borc borcla ödenmez dogru, ama suan icinde belki baska bir alternatifiniz yok, o yüzden nasil kolayiniza geliyorsa öyle yapin....Allah yardimcin olsun:Saruboceq:
Arkadaşlar sizden fikirlerinizi almak istiyorum,fisfisfis
Bizim kredi borcumuz var iki ayrı bankaya maalesef,biri evlenmeden önce eşim çekmiş 4 sene vadeli haziran ayında bitecek inşaallah... Ama geçtiğimiz yaz bankaya krediyi ödeyemediğimiz için başka bi bankadan daha kredi çektik ve şuan bunlar dışındada bir sürü borç var,gırtlağa kadar borrrrççççsenağlama
Banka kredi borcu aylık sadece 2550 ödüyoruz ve kira bilmem ne bayağı bi çıkıyor bu fiyat
acaba bankadan yeni bi kredi çeksekte haziranda bitecek krediyi kapatsak diğer borçlarıda uzun vadeye yaysak mı biliyorum borcu corçla kapatmak mantıklı değil ama en azından aylık ödeme azalacak ve diğer borçlarıda yavaş yavaş kapatma imkanımız var
Nr diyorsunuz fikir verin lütfen kafayı yemek üzereyim hep borççççç yaaaaaa:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?