Gırtlağa kadar borç dayandı bıktım usandımmm

bizimde sizin gibi bayabi kredi borcumuz vardı bunun yanı sıra kredi kartları aynı durumdaydık cnım biz ayrı bi bankadan tüm borçlarımızı kapatacak şekilde kredi çekip kapattık hepsini ve tek bir bankaya borcumuz oldu allha şükür bitti şimdi

canim oncelikle Allah kolaylik versin diyorum, cok zor bu isler. ben hazirana kadar sabredin ve haziranda bitecek olan krediyi kapatmak icin baska bankadan kredi almayin derim...aylar zaten o kadar hizli geciyor ki goz acip kapayincaya kadar haziran gelmis olacak hayatim. kredi demek faiz demek yaa o aldiginiz paranin bir suru faizini odeyeceksiniz bosu bosuna. hazirana kadar sabredin biraz daha sikin disinizi canim. yani krediyi krediyle kapatmayin tekrar

esin ne icin bu kadar cok kredi cekmis? annesi lafa karistigina gore herhalde ailesi icin cekmis

borçla yaşamayı mahkum ettirdiler bizi
ne olacak bunun sonu bilmiyorum...Allah yardımcınız yardımcımız olsun...

Çok zor bir durum
Allah yardımcınız olsun.
borçlarınızı yeniden yapılandırın bu kadar yüksek ödememi olurmuş
ödeyemeyecekseniz bu kadar parayla ne alındıysa onu satın
size tek tavsiyem bu durumda çocuk düşünmeyin onun masrafıda eklenmesin canım.

allah yardimciniz olsun canim yaa cok üzücü bir durum borcla borc kapanmaz derler ama olurda faizler düserse daha uzun vaadeli bir kredi alip digerini kapatmak düsük faizle geri ödemek daha mantikli faiz oranlarini arastir arada deyicek bir miktar varsa en iyisi tabi borc alabiliceginiz bir yakininiz varsa faizis en mantiklisi o olurdu

Son düzenleme:
dedigin gibi borcu borçla kapatmak olmaz saçma
ama allah yardımcın olsun kolay degil durumun elinden geldigi kadar ugraş elini sık hazirana kadar muhakak çıkarsın işin içinden

bankadan kredi almak yerine bence eşten dosttan borç almaya bakın imkan varsa tabi.faiz zarardan başka bişey getirmez size...

Canim Allah öncelikle yardimciniz olsun, insAllah Rabbim su mübarek cuma gecesi hürmetine borclarinizdan kurtulmanizi nasip eyler.
Simdi uzun vadeye yaysaniz, bu sefer faiziyle birlikte ödemek zorunda kalacaksiniz.
Ama baska bankadan borc cekip, diger borcu kapatmaktan daha mantikli.
Bence ya tanidiginiz, güvendiginiz birinden bir miktar borc isteyin, bankanin borcunu kapatin, sonra o kisiye olan borcunuzu ödeyin (en azindan faizsiz ödersiniz), yada bu imkansizsa, uzun vadeye yayin, artik faiz ödeneceksede ödenir canim yapacak birsey yok.
Ama sakin bunlara takilipta morelini bozma, sagligin yerindeyse yemin ederim dünyanin borcunu ödersin, ama saglik yokken hersey sifir canim.
Söyle düsün Allah'in izniyle bu günler gectikten sonra borcunuz olmayacak kimseye.
Ömür boyu borclu kalacak degilsiniz, o yüzden morelini bozma, ödenir.

Arkadaşım..kesinlikle kredi çekip borcu borçla kapanma bu senin batışın olur...hazirana kadar sık dişini diğer borçlarını atlatarak bankaya ödeme yap az veya çok..yapılandırmada faiz oranları düşmüyor tam tersine faizin üstüne faiz koyucaklar..ve vade uzıycak..hazirana bişey kalmamış..az daha sabır..bu arada yanlız değilsin bende aynı sıkıntıları yaşıyorum..ama biticek Allahın izniyle kendini bunaltma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…