K.B.B. - Kulak-Burun-Boğaz gırtlakta kasılmalar ve spazmlar!

Çok geçmiş olsun midenle ilgili rahatsızlığın var mı peki buradaki ilk mesajları okudun mu reflü kaynaklı da olabiliyormuş
Endoskopi kolonoskopi oldum bu süreçte ciddi bi problem çıkmadı reflü yoktu.Ama çok can sıkıcı aklım fikrim hep orda

Endoskopi kolonoskopi oldum bu süreçte ciddi bi problem çıkmadı reflü yoktu.Ama çok can sıkıcı aklım fikrim hep orda
Psikolojik olarak da etkileniyor mide stresten dolayı kasılıp boğazı dili kasıyor benim de öyle aman aman bi mide rahatsızlığım yok ama stres kasılmaları tetikliyor sorunlu bi hamilelik gebelik sonlandırma yaşadım sonrasında başlamıştı benim de

Allah hepimize şifa versin sana da çok geçmiş olsun canım.Bende geniş kapsamlı kbb ye görünmeyi düşünüyorum.Troidlerime bakılmadı bi tek ona da baktırmak istiyorum.Troid kan değerlerim normal aralıktaydı ama yinede bi usg yaptırmak istiyorum.

Amin canım hepimize gerçekten insanı çok yıpratıyor tiroid sıkıntılı bende ama doktorlar ona da bağlamadı ben genel olarak stresin tetiklediğini düşünüyorum

Amin canım hepimize gerçekten insanı çok yıpratıyor tiroid sıkıntılı bende ama doktorlar ona da bağlamadı ben genel olarak stresin tetiklediğini düşünüyorum
Ben daha önce hiç baktırmadım troidlerime kanlarım falan da normal olunca gerek de duymadım açıkcası ama şu an sıradaki ilk işlemim o olacak çünkü bezdim artık 3-4 aydır günlerim hayatım boşa geçti gitti gibi hissediyorum sanki yaşamamışım gibi inşallah tez vakitte kurtuluruz bu dertten Rabbim korktuğumuza uğratmasın dermansız dert vermesin

merhaba çok uzun zaman olmuş umarım iyisinizdir ve umarım cevap verirsiniz, siz mide fıtığı teşhisini nasıl aldınız ve bu soruna bir çözüm tedavi bulabildiniz mi

Geçti mi boğazınızdaki sorun

Bu konuya ilk zamanlar yazanlar neden artık hiç bakmıyorsunuz iyileştiniz mi iyileştiyseniz nasıl bi yol izlediniz geçmediyse hiç merak etmiyor musunuz bi çare bulan varsa Allah rızası için yazsın çok bunaldım yaşadığım şeyler ilk yazanların yaşadıklarıyla neredeyse birebir aynı ama sonuç ne

Kızlar 5 yıl önce covid in başladığı dönemlerde ben de bu yaşadığınız sıkıntıları fazlasıyla yaşadım. Sağlık anksiyetesine yakalanmış ve antidepresan barsaktaki mutluluk hücrelerini üreten hücreleri öldürdüğünü öğrendiğimden reddetmiştim. Kasılma, spazmlardan ve anksiyeteden inancımı kuvvetlendirirek kurtuldum. Teslim olmayı öğrendim. Ölümden ve hastalıktan korkmamayı öğrenerek yendim çünkü korkum direk midemi vuruyordu. O da asit üretiyordu, asitte boğaz kaslarıma gelerek yakıyordu. Normalde reflüsü olmayan bir insanım ama bu minik asit zıplamalarını sadece garip boynum hissediyordu. Korkular geçince midem rahatladı. Hastalığın çaresi salmakta, dertleri ötelemekte. Yaşayacağımız 2 gün zaten, onu da bu sıkıntılarla geçirmeyin. Açıl hava yürüyüşleri, derin nefes egzersizleri ve içsel konuşmalarla kendinize esin. Bu konuda tek doktor kendinizsiniz, çok geçmiş olsun.

Çok sağolun ben yıllarca Antidepresan kullandım zararını da çok gördüm bu da o yüzden mi oluyor bilmiyorum boğazım öyle kasılıyor ki dilim geri çekiliyor düğümleniyor berbat bişey ve midem de kasılıyor bazen onun bile düğümlendiğini hissediyorum psikiyatriste gitmek istemiyorum yine ilaç verecek mideme dokunuyor onlar. Sizde de böyle kasılmalar oluyor muydu? Takmamaya çalışıyorum ama bi an gelip düğümlenince özellikle de uykuya dalarken korkunç oluyor artık bekliyorum ne zaman gelecek diye cevaplarsanız sevinirim nasıl oluyordu sizde ilaç kullandınız mı

Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inş benim midem kasılmıyor ama boğazım geriliyor ve boğazımda. Bir el varmış gibi hissediyorum çok berbat bişe ama ben ilaca başladım başa çıkamıyorum daha çünkü

Amin size de gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun geçsin gitsin artık

Amin size de gerçekten çok zor Allah yardımcımız olsun geçsin gitsin artık
Selam bi süredir giremiyordum benim de sıkıntılarım hala devam ediyor artık her günüm ağlamakla geçiyor.Dilim ağzımın içi dilimin altı sürekli acıma yanma gerilme artık dayanamıyorum.Geçen hafta yine Kbb ye gittim profesör seçtim bilerek ağızda kandida var zaten onu biliyordum bu doktor da gördü okeyledi kamera ile de baktı mantar dışında bi sıkıntı görünmüyor dedi.Dilimin altında beyaz kist gibi bişey var onu sordum hocam bu nedir bununla alakalı olabilir mi diye yok önemli bişey değil dedi.Hadi dedim neyse.Hocam boğazıma boynuma çeneme kulağıma kadar vuran ağrılarım var dedim.Bi toridlerine bakalım o zaman dedi usg istedi aynı gün çektirdim bir tane 1.2 cm lik nodül çıktı.Sonra bide tiroidit (troit iltihabı) çıktı.doktora götürdüm dedi endokrine göndereyim ama önce şu noldülün 1 cm üzeri olduğu için bi biyopsi yapılsın dedi gittim aynı gün onu da yaptırdım.Sonucum bugün çıktı yarın gidip elden almam gerekiyor sisteme yansımıyor çünkü.Korkudan bugün gidip alamıyorum iş çıkışı gidip alabilirim aslında ama eşim yanımda olsun istiyorum.Bunun sonucu da hayırlı gelirse Çapa da ağız hastalıklarına bakan bir doktor varmış ona gidicem.Oda bişey yok derse artık doğru psikoloğa vakit kaybetmeden çünkü artık her günüm zehir.Sadece uyurken rahatım hep uyusam diyorum o yüzden.Gözümü açıyorum sabah bir başlıyor yatana kadar aklım ağzımda sürekli o kadar yorucu ki ne yapacağımı şaşırdım artık.

Çok geçmiş olsun ne kadar stresi yönetebilirsek o kadar iyi yoksa biri bin hissediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…