- 3 Ağustos 2017
- 903
- 548
- 53
- 29
- Konu Sahibi Blackcat95
-
Kızlar ben yeni bir bebeğimi kaybettim erken doğum oldu ve 6 gün yaşadı planlı değildi ve ilk bebeğimdi doktorlar 1yıl içinde tekrar hamile kalırsam sağlıklı olacağını söyledi 3 ayrı doktor zaten daha 40ım çıkmadı 3ay da korunmam gerekiyor rahmin toparlanması için ama eşim doktordan bunu duyar duymaz şimdilik çocuk istemediğini söyledi bende zaten hazır değilim 5 6 ay geçsin dedim ve eşim bana ben asla baba olmak istemiyorum senin annelik hakkını elinden alamam eğer gerçekten istiyorsan boşanalım başka biriyle evlen dedi şuan konuşmuyoruz söylediği çok dokundu çünkü sizce nasıl bi yol izlemeliyim bi erkek bunu nasıl karısına söyler sevseydi diyemezdi diyorum ama sevgisindende eminim çok kırıldım daha bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu
Hepinize teşekkür ederim. Konuştuk tabiki ikimizde bebekleri çocukları çok seviyoruz hatta benim yeğenimi bugün kucağından indirmedi (10 aylık) çocuklarımızın isimleri evlenmeden belliydi ne oldu şimdi anlayamadım. Sevgisinden asla şüphem yok ben de eşimi çok seviyorum belki bu yüzden bu kadar kırıldım ben ona asla söyleyemem bırakın söylemeyi düşünmem bile onu bir başkasıyla nasıl bu kadar rahat söyledi bilmiyorumÖncelikle çok zor bir durum Allah sabır versin. Bu konuşmaları yapmak için erken olmuş eşiniz çok sivri çıkışlar yapmış. Belki yaşadığı acı ve şok la böyle demiştir. Bi de bu çocuk mevzusunu evlenmeden önce konuşmamış mıydınız?
Ben gerçekten boşanmak istediğini düşünmüyorum. Başka bir sorun yoksa gemileri yakmayın. Bence bir çift terapisine vs gidebilirsiniz. O zamana kadar çocuk konusunu da açmayın benceHepinize teşekkür ederim. Konuştuk tabiki ikimizde bebekleri çocukları çok seviyoruz hatta benim yeğenimi bugün kucağından indirmedi (10 aylık) çocuklarımızın isimleri evlenmeden belliydi ne oldu şimdi anlayamadım. Sevgisinden asla şüphem yok ben de eşimi çok seviyorum belki bu yüzden bu kadar kırıldım ben ona asla söyleyemem bırakın söylemeyi düşünmem bile onu bir başkasıyla nasıl bu kadar rahat söyledi bilmiyorum
Hayır neden erken doğum olduğu belli değil net olarak çok ihmal ve yanlış müdahale yaşadım burada eşimle ilgili bir sorundan hiç bahsedilmedi kan değerlerimiz de çocuk olmaması için veya sağlıksız gebeliğe neden olabilecek bir sorun da görülmediMuhtemelen sucluluk psikolojisine girmis.
Doktorlar spermlerle alakali diye birsey dedi mi?
O yuzden boyle vicdan yapti?
Yine de yanlis boyle demesi.
Planlı değildi ilk bebeğim. İsteyerek olmadı ama oldu diyede üzülmedik en güzel sürprizdi bizim için bebek istemiyoruz gibi bir düşünce asla olmamıştı daha öncede yazdım daha sevgiliyken çocuklarımızın ismi belliydi şimdi böyle bir şey çıkardı ve kendinden gayet eminYanı eşinizin çıkışı doğru olmamış.
Ayrıca en başından beri mi çocuk istemiyordu neden birden böyle söyledi ?
Ilk çocukta siz onu zorlamış olabilir mısınız acaba ? Gebeliginiz kötü sonuçlanınca iyice sizi suçlu bulmuştur belki de .
Oturun ve bunun nedenini sorun bence .Planlı değildi ilk bebeğim. İsteyerek olmadı ama oldu diyede üzülmedik en güzel sürprizdi bizim için bebek istemiyoruz gibi bir düşünce asla olmamıştı daha öncede yazdım daha sevgiliyken çocuklarımızın ismi belliydi şimdi böyle bir şey çıkardı ve kendinden gayet emin
o şerefsizden boşan ya da boşanma ama sakın ha sakın çocuk sahibi olma haketmiyorKızlar ben yeni bir bebeğimi kaybettim erken doğum oldu ve 6 gün yaşadı planlı değildi ve ilk bebeğimdi doktorlar 1yıl içinde tekrar hamile kalırsam sağlıklı olacağını söyledi 3 ayrı doktor zaten daha 40ım çıkmadı 3ay da korunmam gerekiyor rahmin toparlanması için ama eşim doktordan bunu duyar duymaz şimdilik çocuk istemediğini söyledi bende zaten hazır değilim 5 6 ay geçsin dedim ve eşim bana ben asla baba olmak istemiyorum senin annelik hakkını elinden alamam eğer gerçekten istiyorsan boşanalım başka biriyle evlen dedi şuan konuşmuyoruz söylediği çok dokundu çünkü sizce nasıl bi yol izlemeliyim bi erkek bunu nasıl karısına söyler sevseydi diyemezdi diyorum ama sevgisindende eminim çok kırıldım daha bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu
Sizce acısından mı demiştir yoksa kızımızı kaybetmemizde beni mi suçluyor ben sevildiğimi zannedip yanılıyor muyum yada aklınıza gelen alternatif varmı ciddi anlamda ne düşüneceğimi bilmiyorumOturun ve bunun nedenini sorun bence .
Etraflıca bir konuşun gerçekten önemli bir konu çünkü .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?