Git başkasıyla evlen ne demek ya

ilk hamileliğimde bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmak zorunda kaldım. yaşadığımız acıyı tarif edecek kelime bulamıyorum şuan. 5 ay sonra tekrar tüp bebekle hamilelik yaşadım. ikinci hamileliğinde herşey normal.olmasina rağmen eşimde bir isteksizlik vardı. yani benim gibi hamileliğime sevinmedi. oysaki benden daha çok istiyordu çocuğumuz olmasını. eşime sorduğumda tekrar ayni seyleri yaşamaktan korkuyorum. kendimi kaptırmak istemiyorum demişti. dr sağlıklı hicbir sorun yok dediğinde kabullendi çocuğunuz olacağını. sanıyorum eşinizde yine aynı şeyleri yasiyor olmalı. tekrar ayni aciyi yaşamak istemediği için çocuk düşüncesini aklından çıkarmış olabilir. zamana bırakın . daha bu konuları konuşmak için çok erken. aciniz cok taze. Allah sabir versin ikinizede.

Burda okuyup sonunu merak ettiğim konulardan biridir sizin bebeğiniz.İhmal için dava açmak istiyordunuz.
Acınızı tazelemek istemem ama gerçekten ihmal var mıymış?Mahkemeye başvurdunuz mu?

Biraz empati yapın lütfen. Eşinizde büyük bir evlat kaybetme korkusu oluşmuş. Bu riske girmemek için de baba olmamaya karar vermiş kendince. Bir nevi zihinsel bir savunma geliştirmiş. Anlayışla karşılamaya çalışın sözlerini. Geçici bir durumdur mutlaka. Bir süre bebek konusu da açmasanız iyi olur sanırım.

Allah sabır versin.

İlk aklıma gelen: Eşiniz fazlasıyla üzüldüğünden, aynı şeyleri yaşayacak korkusuyla babalık duygusundan kendince vazgeçip, sizide annelik duygusundan mahrum etmeme sebebi ile böyle söylemiştir....
Sevmek bazende vazgeçebilmektir...
Eşiniz sizi seviyor ve eşinizle birbirinize destek olup bu süreci birlikte kolayca atlatmaya bakın...

Kaybınız için çok üzgünüm başınız sağ olsun . Yaşadıklarının etkisi ile bunu dile getirmiştir aynı şeyi yaşamamak adına vazgeçtim demiştir geçici bir durum tabi bu cümleyi duymak çok ağır size de hak veriyorun

Bence çok üzgün olduğu için böyle soyluyor. Bebeğinin ölmesi onu çok etkilemiş. Biraz zaman tanıyın birbirinize.

Basiniz sagolsun. Allah korusun tekrar boyle bir aci yasamak istemedigi icin acisiyla soylemis gibi geldi bana. Zamanla alisir soylediginin yanlisligini anlar.

Başınız sağolsun .
Eşine biraz zaman tanı çok yanlış dediği kelimeler ama sanırım senden daha fazla sarsılmış .

Allah yardımcınız olsun..

Acısından bir daha çocuk istemeyebilir ama git başkasıyla evlen lafı bana çok uç geldi. Onunki acıysa sizinki ondan daha büyük bir acı. Kimse kusura bakmasın.

Başınız sağolsun .Bence bunu biraz zamana bırakın çünkü bebeğinizi kaybetmenin yaşattığı bir travma olabilir içinde olduğu durum . Baba olmayı istemeseydi ilk bebeğinizdede problem çıkarırdı.zor bir süreç ikiniz içinde bir süre gündeme getirmeyeye çalışın bu konuyu

Kaybedince çektiği acı onu cok üzmüş. Bu konuyu kapat bence. Aradan zaman gecin konusur sunu tekrar

Başınız sağolsun.Eşinizin gerçek düşüncesinin bu olduğunu düşünmüyorum.Ablam da düşük yaptığında eniştem ablamdan daha çok üzülmüştü ve ablama hep "Canına yazık , vücudun dinlensin , çocuk falan istemiyorum artık." diyormuş hep.Erkeklerin bazıları üzülünce hırçınlaşıyor , eşiniz de bu tip bir erkek mi? Belki de ondan böyle söyledi.Bence bunları düşünmeyin şimdi.Vücudunuzu ve ruhunuzu dinlendirin.Eşinizin söylediklerine de aldırmayın.

Başınız sağolsun.
Muhtemelen üzüntüden böyle bir cümle kurmuş eşiniz.
Sonuçta o da sizin gibi evladını kaybetti.
Belki ileride bir aksilik olmasından ve tekrar aynı acıyı yaşamaktan korkuyor.
Biraz sabırlı olun ve birbirinize zaman tanıyın. Atlatacaksınız bu durumu.

Allah sabır versin. Eşinize yapilan kötü yorumların hicbirine katılmıyorum. Eşiniz de çok acı çekiyor hatta depresyona girmis bile olabilir. Söylediği yaralayıci ama bu halde olması normal bi şey. Kolay bi şey değil cok zor, atlatırsınız inşallah.

Oncelikle basin sagolsun. Bence esin tekrar bir bebek kaybetmekten korktugu ivin artik cocuk istemedigini soylemis. Cunku o da evladini kaybetti.bir daha boyle seyler yasamaktan korkmus olabilir. Ben hamileyken esim agir bir hastalik gecirmisti ve o da bana istersen bosanabiliriz demisti. Esine biraz zaman ver. Bebek mevzusunu acma bir sure basbasa vakit gecitin. Zaman gectikce o da sakinlesecektir. Bence bunun sana olan sevgisiyle bir ilgisi yok ustune alinma.

Başınız sağ olsun.
Hani yaşamayan bilmez ya.
Sizinki de o hesap.
Yaşadığı acının ve hayal kırıklığının etkisinde konuşuyor.
Eşinizin de zamana ihtiyacı var sizin de.
Bebek sahibi olma konusunu bir süre açmayın kendinizi dinleyin kısa bir tatile çıkın vs.
İkinize iyi gelecek şeyler yapın yaralarınızı sarın

Bence üzerine gitme sana belli etmese de oda etkilenmiştir psikolojik olarak şimdilik birşey deme zamanla oda anlayacaktır bir sene uzun bir süre herşey yoluna girer gerekirse psikolojik yardım alır. Ayrıca işini ferah tut suan düşünmen gereken tek şey Allah’ın işlediği kusursuz döngü emin ol senden böyle güzel bir şeyi boş yere almamıştır herşeyin bası sabır arkadasım zamanla senın yaran da hafifler inşallah

Eşinizin aci cektigini dusunmuyorum bencilce sozler soylrmis evliligi sorumlugu sindirememis kendisinde yasanilan olayin uzerine soyledigi seyler cok cirkin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…