Git başkasıyla evlen ne demek ya

Başınız sağolsun , inşallah en kısa zaman da yeniden gebe kalır sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız, ben eşinizin acısından bu şekilde davrandığını düşünüyorum ,biz kadınlar dertleşiriz ağlarız bağırır çağırırız içimizdeki acıyı dışa vurup bir nebze azaltmaya çalışırız yani işin özü bu konuda da erkeklerden daha güçlüyüz, onun içinde yaşadığı şey kolay değil bir travma sonuçta ,önemli olan bunun farkına varıp birbirinize daha sıkı sarılarak birlikte üstesinden gelmek ,ona biraz zaman verin...

Başınız sağ olsun, Allah sabır versin. Madem baba olma niyeti yoktu neden sizinle evlendi? Çocuk istememek pek tabii istemek kadar hakkıdır ancak bunlar evlilikten önce konuşulur, beklentiler uyuşmuyorsa orada bitirilirdi. Hem de acınız varken bunu söylemesi çok büyük şeref yoksunluğu, kusuruma bakmayın. Hiç hoş karşılanacak bir tarafı yok. Tamam birini buldum boşanıyorum senden deyip boşanma celbini bir gönderin bakalım 180 derece döner. Ama siz sineye çekebilir misiniz onu bilemiyorum.

Başınız sağolsun acaba tekrar aynı şey olur diye mi böyle psikolojisi bozuldu? Daha önce istiyor muydu ?

Başınız sağolsun acaba tekrar aynı şey olur diye mi böyle psikolojisi bozuldu? Daha önce istiyor muydu ?
İstiyorduk planlı değildi çünkü daha borçlarımız bitmemişti daha rahat büyütebilmek için bekliyorduk ama olmadı kızıma hamile olduğumu duyunca bile çok sevindi kızım vefat ettikten sonra bunları söyler oldu bugün de eğer anne olmak istiyorsan bunu senin elinden alamam gir başkasıyla evlen dedi

Sizce acısından mı demiştir yoksa kızımızı kaybetmemizde beni mi suçluyor ben sevildiğimi zannedip yanılıyor muyum yada aklınıza gelen alternatif varmı ciddi anlamda ne düşüneceğimi bilmiyorum
Bunların cevabı eşinizde ben acısından söylemiş olma ihtimalini düşünüyorum .
Ama yine de söylem e şekli gerçekten çirkin .
Bütün hissettiklerinizi eşinizle çok geçmeden konuşmalısınız.

Aciniz çok taze ve eşiniz bu durumu bi daha yasicagindan korktugu icin böyle demistir eminimki..
Bende kimyasal gebelik yasadim eşim düsükten sonra kesinlikle uzun bi sure cocuk düsünmedigini bu stresi bidaha yasamak istemedigini söyledi ama ben biliyodumki cok istiyo.
Dıger ay ovu testleriyle geldi eve.yine olsun beklemeyelim diye :)
Acısınin biraz gecmesini bekleyin derim ben..

İnşallah dediğiniz gibi olur çünkü ben adamı darlayacak her gün başının etini yiyecek bi tip değilim bunu söylemeyi bırak düşünmesi bile kırıcı

Başınız sağ olsun. Belkidw eşiniz evlat acısını kaldıramadı tekrar kaybetmekten korktu ona ağır geldi ve psikolojik olarak böyle bir cümle kurdu

Öncelikle başınız sağolsun.

Ben de 3 hafta önce kızımı kaybettim. 20 haftalıktı, kalbi durmuş maalesef.

2 yıldan sonra tüp bebek ile hamile kalmıştım. Eşim tek umudumun tükendiğini düşündü sanırım, öğrendiğimiz gün durmadan "sakın pes etme, 10 kere 20 kere deneriz, en iyi doktorlara gideriz" vs diye teselli edip beni güldürmeye çalışıyordu.

Sonrasında doğum çok zor oldu ve arka arkaya bir sürü talihsizlik yaşadım. Doktorum gelmediği için eşim ve annemin yardımıyla doğum yaptım. İnsanlar binlerce yıldır normal yolla doğum yapıyor ama eşim bir erkek olarak buna hazırlıklı değildi. Doğuma, yaşadığım acıya, korkuya bire bir şahit oldu ve travma yaşadı. Bebeğimiz bir kenara beni kaybettiğini düşündü.

20 saat önce "yine yaparız, deneriz" diyen adam, doğumdan sonra "sen aynı acıyı bir daha yaşarsan ben ölürüm, kalbim dayanmaz, çocuğu filan boşver, sen sağ ol yeter" demeye başladı.

Keza ben de aynı şekilde dengesizim, bir gün bebek hayali kuruyorum, diğer gün kesinlikle istemiyorum diyorum. Eşim de aynı şekilde bir gün başka öbür gün başka...

Acınız çok taze.. Biraz birbirinize zaman tanıyın.. Eşinizin söyledikleri sizi sevmediğinden değil, korkudan...

Erkekler bin konuyu çözemezse wn son kuvvete basvururlar. Sorun hastalık, vefat gibi kuvvetle cozulemeyecek bir sorunsa saçmalamaya başlarlar böyle. Iki üç hafta sonra barisirsiniz bence ama bunu tolere etmek sizi baya yıpratacaktır. :/

esiniz travma geciriyor olabilir. onu saglikli zannetseniz de bu sekilde disa vuruyor olabilir. suan cok saglikli cumleler kararlar degil bunlar. hersey cok taze. oncelikle bol sabir ve guc kuvvet diliyorum size. sonrasinda bir sure cocuk planı yapmayin konusmayin. zaten beklemeniz gereken de bir sure varmis. bu travmayı atlatabildiginiz kadar atlatin once.

Size de çok geçmiş olsun Allah sabır versin

bir süre bekle belki oda acısını böyle yaşıyordur hani bir işi yapamayız aman bir daha asla yapmam diye isyan ederiz ya öyledir belki biraz üstü soğusun üstüne gitme bekle acınız biraz küllenince sorarsın bu konuda ciddi miydin diye eğer ciddiyse yapacak bir şey yok istemek kadar istememek de doğal çünkü

Basin sag olsun. Okuyunca cok üzüldüm. Bence esin su anda ne dedigini bilmiyor. Benim bir arkadasim arka arkaya annesini ve babasini kansere kaybetti. Anneden sonra degilde,ama babasinin da ölecegi kesinlestiginde baya sacmalamaya baslafi. Acayip konusmalar ve hareketler. Yani üstünde gitmedim ama icimden bazen dövmek geliyordu. Erkekler böyle durumlarda ne yapacaklarini ve nasil davranacaklarini sasiriyorlar bazen. Benin bir yakinim düsük yapti. Hem o hemde esi cok üzüldü. Yanimizda esi aglamadi haliyle ama evde aglamis baya. Esi tekrar hamile kalinca aylarca ikiside korku icinde yasadilar. Bebek konusunu konusmaya bile korkuyorlardi resmen. Esinize ve kendinize zaman taniyin. Gerekirse psikolojik desrek alin (zaten bu durumda almanizi öneririm). Insallah hersey düzelir

Basın sağolsun ..

Esin çok öküz ,net ! Hiç kusuruma bakma . Lohusa bir kadınla yapılacak konuşma değil bu ..herseyin vakti zamanı var .. boşanalım ,başkasıyla evlen ,dediğinde ,tamam ,deseydin keşke ..bak nasıl lohusaya bağlıyor o zaman kendi doğurmuş gibi ..

Evet malesef acısını bu şekilde sana patlayarak yaşıyor. Kendisini suçlu hissediyor belkide, neticede canının bir parçasını kaybetti o da sen de. İkiniz için de geçerli.

Güya acısını yaşıyor ama fark etmeden kendinden soğutuyor. Ya bir daha olmassa ya bir daha aynısını yaşarsam korkusu var.

Söylediği çok ağır. Bilinçsiz konuşuyor. Biraz zaman geçsin düşünceleri sağlıklı bir hal alacaktır tabi o zamana kadar daha büyük potlar kırmazsa.

Ya bence gidip eşinize sarılın ve birbirinize destek olun. Acıyla ne dediğini bilememiş. Erkek işte odun oluyor naparsınız. Biz kadınlar yapımız ve anaçlığımız sayesinde hep daha güçlüyüz. Sizn birbirinize ihtiyacınız var. Belkide o an duymak istediği hayır saçmalama beraber aşacağız bunu sonra konuşuruz cümlesidir. Evet siz bir annesiniz ve lohusasınız ama idare edün napalım evlat acısı işte sıkmayın canınızı ne dediğini bilmiyor

Benim oğlum 3-4 günlükken hastalandı hastanede yoğun bakıma bıraktık. Ben evin her köşesinde ağlayıp sızlıyorum adam beni teselli etmeye çalışıyor. Sanki tek ben üzülüyormuşum benim hakkım varmış gibi. Sonra o gece ilerleyen saatlerde eşim fenalaştı. İçine atmış hep demek ki.
Sizin durumunuzda da ikiniz de acı çekiyorsunuz üzüntüden ne dediğini bilememiş bence. Daha kaybınız çok yeniyken başka bebek muhabbeti yapmak doğru gelmemiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…