gercekten ondan hoslanmııstm canım. o nedenle.. suan da bile uzgunum baya.Hiçbir şey yapmamalı
Zaten niye her aradığında buluşmak istediğinde müsaitsiniz ki?
İstediğiniz ilişkinin bu kişiyle olmayacağı çok belli bence
Yeni adaylara yönelin
Karşı taraf size sizinle bir ilişki istemediğini her fırsatta söylemiş amagercekten ondan hoslanmııstm canım. o nedenle.. suan da bile uzgunum baya.
Son soruya cevap veriyorum; hiç bişey.Merhaba arkadaslar,
sosyal medyada benı bulan ve 5 aydan berı tanısık oldugum biri var. sosyal medyada ekleyen kişilere karsı hep onyargım olmustur. sonucta beni ekliyorsa baska kızları da eklıyordur gibi. o nedenle ilk baslarda cok suphecıydım zamanla aştım bunu. neyse bız bulustuk ilk bulusmada bıraz heyecanlıydım ama ikimizde bırbırımızden elektrık almıştık . hergun konusuyorduk goruntulu olarak vs.. şayet sonra cocuk sana karsı bişey hıssetmıyorum deyip ılişki istemediigini soyledi oyle olunca da bende kendımı geri cektıım sonucta degersız olupda pesnden kosmaya hıc gerek yoktu.
yılbasından once benı aradı bulusmak ıstedı okey tamam dedım. o da ilişki için degıl seni merak ettıgım için bulustugunu soyledi. ben yine tamam okey herkes kendı yoluna keske bulusmasaydık ne gerek vardıki dedım. neyse ben hayatıma devam ederken (onu unutmuskenkendini hatırlattı ) gecen gun benı yine aradı. nasıl gttıgını sordu bende hayatımın harika gittigini soyledım bulustuk sohbet ettık gayet guzeldı hatta 2 hafta sonra işlerim musaitt olacak guzel bı aksam yemegi yiyelim sarap da ıcerız dedi ben de ok olur dedim . ama cocuk o gunden beri aramıyor sormuyor yazmıyor. kadınlar ılgı ıster ee ben de dolayısıyla ılgı ıstıyorum ama 2 gunden berı yazmadı
bu arada sosyal medyada takipleşmiyoruz . şimdi baktım en son işyerınden bır kadını eklemıs (fake adresden baktım).
kafam cok karısık cocuk cok ılgısız bana zaman hıc yaratmıyor ama ılgılıymıs gibi davranıyor gibi hıssedıyorum. hem zaten ilişki de ıstemıyor. kızlar ben hayatımda gercekten mutlu olacagım bır ilişki istiyorum o nedenle size sordum. böyle erkege ne yapmalı.?
cok kötüyüm suan canım ınan unutmustum kendını her seferınde hatırlatyor ama ılıskı ıstemedgını de soyluyor. acele mı edııyorum ben acaba dıye de dusunmuyor degılım. 3 kez bulustukHer yerden engelleyin, canı isteyince geleceği kürkçü dükkanı olmadığınızı anlasın
acele mı edııyorum ben acaba dıye de dusunmuyor degılım. 3 kez bulustukKarşı taraf size sizinle bir ilişki istemediğini her fırsatta söylemiş ama
Düz bi buluşma olsa bile ama ilişki istemiyorum diye önünü kapamış hemen
Bu adamdan size iş çıkmaz
Boşta kaldıkça bi iki yokluyor sadece
İlişki istemiyorum diyip flörtöz takılan tipler bana hiç güvenilir gelmiyor. Normal seyrinde ilerleyen bir flört olsa acele etmeyin diyeceğim ama burada öyle bir durum yok. Beklentileriniz çok farklı. Siz istiyorsunuz ama o istemiyor. Sizi üzmesine daha fazla izin vermeyincok kötüyüm suan canım ınan unutmustum kendını her seferınde hatırlatyor ama ılıskı ıstemedgını de soyluyor. acele mı edııyorum ben acaba dıye de dusunmuyor degılım. 3 kez bulustuk
Son soruya cevap veriyorum; hiç bişey.
Ancak anlayamadığım bir nokta var, o şaraplı yemek nerde şeyedilecek?
sosyal medyada benı bulan ve 5 aydan berı tanısık oldugum biri var. sosyal medyada ekleyen kişilere karsı hep onyargım olmustur. sonucta beni ekliyorsa baska kızları da eklıyordur gibi. bu arada sosyal medyada takipleşmiyoruz . şimdi baktım en son işyerınden bır kadını eklemıs (fake adresden baktım)
3 kez bulustuk canıım acele mı etmemişim degilmi ? sonucta ikimizde işi gucu yerınde ve yaslarımız da ufak degil.İlişki istemiyorum diyip flörtöz takılan tipler bana hiç güvenilir gelmiyor. Normal seyrinde ilerleyen bir flört olsa acele etmeyin diyeceğim ama burada öyle bir durum yok. Beklentileriniz çok farklı. Siz istiyorsunuz ama o istemiyor. Sizi üzmesine daha fazla izin vermeyin
Öyle de yapmış zaten.
Sosyal medyadan kendine sevgili bulup onunla ciddi yuva kuran biri vardır ama enderdir. Neden karşına çıktığı anda adam gibi ciddi bir ilişki sürdüremeyen birine 10 kez şans verdin Allah aşkına? Ne zaman arasa görüşmüşsün, unutmaya çalıştığın anlarda sana ulaşabileceği hiçbir yolu da engellememişsin üstelik. Belki de beklentin vardı bilemiyorum. Bu tarz adamları tanıyorum, yanlız oldukları anda onlara sadık kalan insanlarla kısa süre buluşur hala senin ona karşı duyguların olup olmadığını öğrenerek ego tatmini yapar yani seni yedekte tutar. Katilin cinayet mahaline dönmesi ile aynı. Sen onu bitirsen gör bak seni asla aramayacak. Kendine gel gerekirse güzel bir dille ayrıl ya da numaranı değiştir ve sosyal medyadan da sil (Tabii unutmak istiyorsan)
Yooacele mı edııyorum ben acaba dıye de dusunmuyor degılım. 3 kez bulustuk
Sizin tek hatanız ilişki istemiyorum diyen birinden beklentiye girmek3 kez bulustuk canıım acele mı etmemişim degilmi ? sonucta ikimizde işi gucu yerınde ve yaslarımız da ufak degil.
Son soruya cevap veriyorum; hiç bişey.
Ancak anlayamadığım bir nokta var, o şaraplı yemek nerde şeyedilecek?
Cepte tutmaya çalışıyor fırsat vermeyin derimMerhaba arkadaslar,
sosyal medyada benı bulan ve 5 aydan berı tanısık oldugum biri var. sosyal medyada ekleyen kişilere karsı hep onyargım olmustur. sonucta beni ekliyorsa baska kızları da eklıyordur gibi. o nedenle ilk baslarda cok suphecıydım zamanla aştım bunu. neyse bız bulustuk ilk bulusmada bıraz heyecanlıydım ama ikimizde bırbırımızden elektrık almıştık . hergun konusuyorduk goruntulu olarak vs.. şayet sonra cocuk sana karsı bişey hıssetmıyorum deyip ılişki istemediigini soyledi oyle olunca da bende kendımı geri cektıım sonucta degersız olupda pesnden kosmaya hıc gerek yoktu.
yılbasından once benı aradı bulusmak ıstedı okey tamam dedım. o da ilişki için degıl seni merak ettıgım için bulustugunu soyledi. ben yine tamam okey herkes kendı yoluna keske bulusmasaydık ne gerek vardıki dedım. neyse ben hayatıma devam ederken (onu unutmuskenkendini hatırlattı ) gecen gun benı yine aradı. nasıl gttıgını sordu bende hayatımın harika gittigini soyledım bulustuk sohbet ettık gayet guzeldı hatta 2 hafta sonra işlerim musaitt olacak guzel bı aksam yemegi yiyelim sarap da ıcerız dedi ben de ok olur dedim . ama cocuk o gunden beri aramıyor sormuyor yazmıyor. kadınlar ılgı ıster ee ben de dolayısıyla ılgı ıstıyorum ama 2 gunden berı yazmadı
bu arada sosyal medyada takipleşmiyoruz . şimdi baktım en son işyerınden bır kadını eklemıs (fake adresden baktım).
kafam cok karısık cocuk cok ılgısız bana zaman hıc yaratmıyor ama ılgılıymıs gibi davranıyor gibi hıssedıyorum. hem zaten ilişki de ıstemıyor. kızlar ben hayatımda gercekten mutlu olacagım bır ilişki istiyorum o nedenle size sordum. böyle erkege ne yapmalı.?
canım sosyal medyadan cııkarmıstım onu ben ilişki istemıyorum deyince. takıplesmıyoruz. fake den bakayım dedim isyernden bır kadını eklemıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?