gitgel flörtle ne yapmalıyım?

Hiçbir şey yapmamalı
Zaten niye her aradığında buluşmak istediğinde müsaitsiniz ki?
İstediğiniz ilişkinin bu kişiyle olmayacağı çok belli bence
Yeni adaylara yönelin
gercekten ondan hoslanmııstm canım. o nedenle.. suan da bile uzgunum baya.

gercekten ondan hoslanmııstm canım. o nedenle.. suan da bile uzgunum baya.
Karşı taraf size sizinle bir ilişki istemediğini her fırsatta söylemiş ama
Düz bi buluşma olsa bile ama ilişki istemiyorum diye önünü kapamış hemen

Bu adamdan size iş çıkmaz
Boşta kaldıkça bi iki yokluyor sadece

Son soruya cevap veriyorum; hiç bişey.

Ancak anlayamadığım bir nokta var, o şaraplı yemek nerde şeyedilecek?

Her yerden engelleyin, canı isteyince geleceği kürkçü dükkanı olmadığınızı anlasın
cok kötüyüm suan canım ınan unutmustum kendını her seferınde hatırlatyor ama ılıskı ıstemedgını de soyluyor. acele mı edııyorum ben acaba dıye de dusunmuyor degılım. 3 kez bulustuk

acele mı edııyorum ben acaba dıye de dusunmuyor degılım. 3 kez bulustuk

cok kötüyüm suan canım ınan unutmustum kendını her seferınde hatırlatyor ama ılıskı ıstemedgını de soyluyor. acele mı edııyorum ben acaba dıye de dusunmuyor degılım. 3 kez bulustuk
İlişki istemiyorum diyip flörtöz takılan tipler bana hiç güvenilir gelmiyor. Normal seyrinde ilerleyen bir flört olsa acele etmeyin diyeceğim ama burada öyle bir durum yok. Beklentileriniz çok farklı. Siz istiyorsunuz ama o istemiyor. Sizi üzmesine daha fazla izin vermeyin

Öyle de yapmış zaten.

Sosyal medyadan kendine sevgili bulup onunla ciddi yuva kuran biri vardır ama enderdir. Neden karşına çıktığı anda adam gibi ciddi bir ilişki sürdüremeyen birine 10 kez şans verdin Allah aşkına? Ne zaman arasa görüşmüşsün, unutmaya çalıştığın anlarda sana ulaşabileceği hiçbir yolu da engellememişsin üstelik. Belki de beklentin vardı bilemiyorum. Bu tarz adamları tanıyorum, yanlız oldukları anda onlara sadık kalan insanlarla kısa süre buluşur hala senin ona karşı duyguların olup olmadığını öğrenerek ego tatmini yapar yani seni yedekte tutar. Katilin cinayet mahaline dönmesi ile aynı. Sen onu bitirsen gör bak seni asla aramayacak. Kendine gel gerekirse güzel bir dille ayrıl ya da numaranı değiştir ve sosyal medyadan da sil (Tabii unutmak istiyorsan)

3 kez bulustuk canıım acele mı etmemişim degilmi ? sonucta ikimizde işi gucu yerınde ve yaslarımız da ufak degil.

canım sosyal medyadan cııkarmıstım onu ben ilişki istemıyorum deyince. takıplesmıyoruz. fake den bakayım dedim isyernden bır kadını eklemıs

acele mı edııyorum ben acaba dıye de dusunmuyor degılım. 3 kez bulustuk
Yoo
Konu acele etmek değil
Konu karşı tarafın size tüm kapıları kapaması
Adam her fırsatta ilişki istemiyorum seninle demiş
Kendi iyiliğiniz için şaraplı yemek gecesinde bi şeyler yaşamayın
O yol sizi bir ilişkiye götürmeyecek hiçbir zaman
Duygusal ilişkiden bahsediyorum tabi

hicbir sey yapamazsin zaman kaybettiginle kalirsin.

onun kendi sorunlari var cozemedigi,ozguven sorunlari.
alniz kalmaktan korkup kimseyi bulamayinca sana yaziyor. kendine guveni olsa yalniz kalmaktan korkmaz, onurlu olsa bi sey dusunmedigi insana umut vermez. ama biraz aklimizi kullanalim artik kizlar, ne diyelim sana büyü yap mi.

ki seni kullanmak istiyor yok sarap bilmemne. sen bunu istemiyorsun duygusallik istiyorsun belli kim engelle gitsin bak butun ozguvenini kaybedersin depresyona girersin istemedigin bi seyi sirf onu tutmak icin yaparsan. ustelik tutamazsin da seni sevmiyor begenmemis belli ki iliski istemiyor. a

Cepte tutmaya çalışıyor fırsat vermeyin derim

canım sosyal medyadan cııkarmıstım onu ben ilişki istemıyorum deyince. takıplesmıyoruz. fake den bakayım dedim isyernden bır kadını eklemıs

Tamam sorun orada ya zaten, adam ilişki istemiyor + hiçbir sosyal medya adresinde yok FAKAT ADAM SENİ KİŞİSEL NUMARANDAN ARIYOR VE BULUŞUYORSUNUZ. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Kişisel numara insana özeldir ve herkese verilmez. Sosyal medyasında dahi yoksan neden kişisel numarasında varsın? Belli ki ciddi bir hanımsın, acaba kendi çapkınlıklarını görmemen için seni kişisel sosyal medya hesabından geri eklememiş olabilir mi? Boşver, zaman en kıymetli şeydir hayatta, zamanını hiç boşa harcama. O zamanı daha ciddi insanlara ver.

Siz acele falan etmiyorsunuz. Sağlıklı bir ilişki istiyorsanız da tamamen iletişimi kesin bu adamla ve zamanınızdan ayırıp buluşmayın. Her fırsatta söylemiş zaten ilişki istemiyorum diye niyetini açık ve net oraya koymuş. Boşta kaldıkça canı sıkıldıkça mesaj atıp buluşuyor sizinle. Kendinizi böyle bir duruma sokup canınızı da sıkmayın daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…