Dünyanın en net insanıyla berabersiniz aslındabunu deneyecegım bır daha arar kesinlikle eminim. ama dedgım gibi ilişki istemıyorum dıyecek yıne. musait degılım dyecegm
bunu deneyecegım bır daha arar kesinlikle eminim. ama dedgım gibi ilişki istemıyorum dıyecek yıne. musait degılım dyecegm
kafam cok karısık cocuk cok ılgısız bana zaman hıc yaratmıyor ama ılgılıymıs gibi davranıyor gibi hıssedıyorum. hem zaten ilişki de ıstemıyor. kızlar ben hayatımda gercekten mutlu olacagım bır ilişki istiyorum o nedenle size sordum. böyle erkege ne yapmalı.?
Yol vermeli ... Evlenme yoluna da girsen her zaman cepte yedek kulubesinde görücek seniMerhaba arkadaslar,
sosyal medyada benı bulan ve 5 aydan berı tanısık oldugum biri var. sosyal medyada ekleyen kişilere karsı hep onyargım olmustur. sonucta beni ekliyorsa baska kızları da eklıyordur gibi. o nedenle ilk baslarda cok suphecıydım zamanla aştım bunu. neyse bız bulustuk ilk bulusmada bıraz heyecanlıydım ama ikimizde bırbırımızden elektrık almıştık . hergun konusuyorduk goruntulu olarak vs.. şayet sonra cocuk sana karsı bişey hıssetmıyorum deyip ılişki istemediigini soyledi oyle olunca da bende kendımı geri cektıım sonucta degersız olupda pesnden kosmaya hıc gerek yoktu.
yılbasından once benı aradı bulusmak ıstedı okey tamam dedım. o da ilişki için degıl seni merak ettıgım için bulustugunu soyledi. ben yine tamam okey herkes kendı yoluna keske bulusmasaydık ne gerek vardıki dedım. neyse ben hayatıma devam ederken (onu unutmuskenkendini hatırlattı ) gecen gun benı yine aradı. nasıl gttıgını sordu bende hayatımın harika gittigini soyledım bulustuk sohbet ettık gayet guzeldı hatta 2 hafta sonra işlerim musaitt olacak guzel bı aksam yemegi yiyelim sarap da ıcerız dedi ben de ok olur dedim . ama cocuk o gunden beri aramıyor sormuyor yazmıyor. kadınlar ılgı ıster ee ben de dolayısıyla ılgı ıstıyorum ama 2 gunden berı yazmadı
bu arada sosyal medyada takipleşmiyoruz . şimdi baktım en son işyerınden bır kadını eklemıs (fake adresden baktım).
kafam cok karısık cocuk cok ılgısız bana zaman hıc yaratmıyor ama ılgılıymıs gibi davranıyor gibi hıssedıyorum. hem zaten ilişki de ıstemıyor. kızlar ben hayatımda gercekten mutlu olacagım bır ilişki istiyorum o nedenle size sordum. böyle erkege ne yapmalı.?
Hiç buraya sormadan şunu bi sorun kendinize çok yorucu değilmi böyle bir erkekler uğraşmak zamaniniza ve kalbinize yazık değilmiMerhaba arkadaslar,
sosyal medyada benı bulan ve 5 aydan berı tanısık oldugum biri var. sosyal medyada ekleyen kişilere karsı hep onyargım olmustur. sonucta beni ekliyorsa baska kızları da eklıyordur gibi. o nedenle ilk baslarda cok suphecıydım zamanla aştım bunu. neyse bız bulustuk ilk bulusmada bıraz heyecanlıydım ama ikimizde bırbırımızden elektrık almıştık . hergun konusuyorduk goruntulu olarak vs.. şayet sonra cocuk sana karsı bişey hıssetmıyorum deyip ılişki istemediigini soyledi oyle olunca da bende kendımı geri cektıım sonucta degersız olupda pesnden kosmaya hıc gerek yoktu.
yılbasından once benı aradı bulusmak ıstedı okey tamam dedım. o da ilişki için degıl seni merak ettıgım için bulustugunu soyledi. ben yine tamam okey herkes kendı yoluna keske bulusmasaydık ne gerek vardıki dedım. neyse ben hayatıma devam ederken (onu unutmuskenkendini hatırlattı ) gecen gun benı yine aradı. nasıl gttıgını sordu bende hayatımın harika gittigini soyledım bulustuk sohbet ettık gayet guzeldı hatta 2 hafta sonra işlerim musaitt olacak guzel bı aksam yemegi yiyelim sarap da ıcerız dedi ben de ok olur dedim . ama cocuk o gunden beri aramıyor sormuyor yazmıyor. kadınlar ılgı ıster ee ben de dolayısıyla ılgı ıstıyorum ama 2 gunden berı yazmadı
bu arada sosyal medyada takipleşmiyoruz . şimdi baktım en son işyerınden bır kadını eklemıs (fake adresden baktım).
Ayni seyi dusundum. Cok uzulecek konu sahibi. ozguveni zedelenecek... keske okuyup anlasa. yani bu marketten peynir alip muz gibi tat beklemekle ayni sey ama neyse...Dünyanın en net insanıyla berabersiniz aslında
Sayenizde şunu öğrendim karşımızdaki kişiye ne söylersek söyleyelim o neye isterse ona inanıyor
Şarap gecenizde başarılar diliyorum
Maşallah siz tüm kapıları açmışsınız. Adam gelmiyorsa ne yapacaksınız? O da haklı. Vırt dese gelen var zırt dese gelen var. Niye uğraşsın. 1 ay sonra arasa yine gideceksiniz nasıl olsaMerhaba arkadaslar,
Bunun farkında olup neden her buluşalım dediğinde gittin?şayet sonra cocuk sana karsı bişey hıssetmıyorum deyip ılişki istemediigini soyledi oyle olunca da bende kendımı geri cektıım sonucta degersız olupda pesnden kosmaya hıc gerek yoktu.
benım evi dusunmus. koronadan dolayı cafeler kapalı olunca ve soguk olunca dısarda bısey yapamayacagmızı soyledi
Bence bu şekilde bile uğraşmayın. Hoşlanıyor olsanız da kalbinize gömüp önünüze bakın. Bu adamdan hayır gelmez. Sizi takılmak görüyor. Sırf elde tutmak için ciddiymiş gibi bile yapabilir ama canı sıkılınca kaçar gider. Eminim sizi bekleyen çok daha iyi ve ciddi düşünecek insanlar vardır. Yeni adaylara yönelinbunu deneyecegım bır daha arar kesinlikle eminim. ama dedgım gibi ilişki istemıyorum dıyecek yıne. musait degılım dyecegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?