gitgel flörtle ne yapmalıyım?

bunu deneyecegım bır daha arar kesinlikle eminim. ama dedgım gibi ilişki istemıyorum dıyecek yıne. musait degılım dyecegm
Dünyanın en net insanıyla berabersiniz aslında
Sayenizde şunu öğrendim karşımızdaki kişiye ne söylersek söyleyelim o neye isterse ona inanıyor
Şarap gecenizde başarılar diliyorum

bunu deneyecegım bır daha arar kesinlikle eminim. ama dedgım gibi ilişki istemıyorum dıyecek yıne. musait degılım dyecegm

Hala deneyecegimdelerdesiniz. Hayret ya. Adam bu kadar net ve siz hala taktiklerdesiniz.

Engelleyin gitsin. Zamaniniza ve kalbinize yazik.

Engelle gitsin o seni elinin altında tutuyor canı isterse bulusuyor konusuyor boşa vakit geçiriyor bence 2.side cinsellik düşünüyor sizinle gibi geldi bana

Yol vermeli ... Evlenme yoluna da girsen her zaman cepte yedek kulubesinde görücek seni

Hiç buraya sormadan şunu bi sorun kendinize çok yorucu değilmi böyle bir erkekler uğraşmak zamaniniza ve kalbinize yazık değilmi bende eskiden yaptım bu hatayı birini sevsem ilk etapta karşilikli olup sonradan karşi taraf çekilince bi ümit beklerdim acaba birşeyler değişirmi diye sonra burada ilişkiler konusunda açilan konulari okudum bana yapilan yorumlari düşündüm aklim o anlamda başima geldi :) şimdide üzdüğüm oluyor ama artik sadece yaşadiklarima üzülüyorum belirli bir şahsa takilmiyorum neyseki

Adam dürüst. Siz kendi kendinize gelin güvey oluyorsunuz, ilgi bekliyorsunuz. Canınız istiyorsa arkadaş olarak görüşün yoksa görüşmeyin.

Dünyanın en net insanıyla berabersiniz aslında
Sayenizde şunu öğrendim karşımızdaki kişiye ne söylersek söyleyelim o neye isterse ona inanıyor
Şarap gecenizde başarılar diliyorum
Ayni seyi dusundum. Cok uzulecek konu sahibi. ozguveni zedelenecek... keske okuyup anlasa. yani bu marketten peynir alip muz gibi tat beklemekle ayni sey ama neyse...

neden her aradıgında yazdıgında müsait oluyorsun ki umursamaz davran ve ilişki istemeyen biri için tatlı canını üzme

Türkce meali: iliski istemiyorum ama arada bir ego mastürbasyonu yapabiliyim diye elimin altinda dur. Arada bir kendimi hatirlatip kafani karistirayim ki baskasiyla da olama.

Maşallah siz tüm kapıları açmışsınız. Adam gelmiyorsa ne yapacaksınız? O da haklı. Vırt dese gelen var zırt dese gelen var. Niye uğraşsın. 1 ay sonra arasa yine gideceksiniz nasıl olsa

şayet sonra cocuk sana karsı bişey hıssetmıyorum deyip ılişki istemediigini soyledi oyle olunca da bende kendımı geri cektıım sonucta degersız olupda pesnden kosmaya hıc gerek yoktu.
Bunun farkında olup neden her buluşalım dediğinde gittin?

belirsizlik değersizliktir.
uğraşmayın bence basın engeli. .

değerli vaktinizin sosyal medya sosyal medya çakallarıyla harcamayın. beyefendi kendisine yeni bir kurban bulmuş.

Bence bu şekilde bile uğraşmayın. Hoşlanıyor olsanız da kalbinize gömüp önünüze bakın. Bu adamdan hayır gelmez. Sizi takılmak görüyor. Sırf elde tutmak için ciddiymiş gibi bile yapabilir ama canı sıkılınca kaçar gider. Eminim sizi bekleyen çok daha iyi ve ciddi düşünecek insanlar vardır. Yeni adaylara yönelin

Vakit harcamaya deger mi? Kafanda bile gereksiz yer tutuyorsun su tipe. Seninle bir iliski icinde olmak istemiyorsa hayatinda neden yer isgal ediyor? Buna neden musade ediyorsun? O sen musade ettigin surece arada bir yemek, sarap, belki sevisme yapip gidecek. Sense bu durumun ilisliye donmesini bekleyeceksin, umut edeceksin. Sadece zaman kaybi. Bu tipler boyle. Seninle ilgisi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…