gitgel flörtle ne yapmalıyım?

Valla şarapla beraber sizi de götürmek istiyor evin en rahat yataklı odasına. Yani çok net bırakın duyguyu şu noktada sadece zevk alınacak bir et parçası kıvamındasınız adamın gözünde. He ben de böyle istiyorum hem duygum hem de arzum var birbirimizden faydalanalım diyorsan o da senin seçimin. Ama aradığın evlilik ve yoğun duygu seli yaşayacağın insan bu değil. Vedalaş da yenilere yer açıldın.

Gidip bir daha da geri gelmemelisiniz

Adamın hiçbir suçu yok arkadaşım her aradığından ok tamam geliyorum modundasınız.Adam çağırıyor geliyorsunuz hadi bye diyor gidiyorsunuz.Seven bir insan birlikte olmak istediği bir insanla birlikte olmayı neden geciktirsin?? Ben birşey hissetmiyorum desin yani azıcık mantık.Adam size karşı hiçbirşey hissetmiyor sıkıldığı zaman yazıyor olay bu.Biraz gözünüzü açık bu kadar saf aşık modunda olmayın.

Neden her aradığında üstelik sizi istemediğini bildiğiniz halde atliyorsunux.onu sorgulamayın kendinizi sorgulayin

Sürekli her teklifte “ok olur “ demişsiniz göz göre göre . Yeni bir sayfa açın aklınızdan çıkarın onu

Niye hep müsaitsinki çıkmaz bişey o işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…