- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.773
- 88
Kadın, erkek fark etmez bu bir taktik bence. İnsanlar ilgi duymadıkları ama kendisine olan ilgisinden memnun oldukları kişiye bunu yaparlar. Unuttuğunuz zaman birden ortaya çıkan insanlardan her zaman uzak durun.cok kötüyüm suan canım ınan unutmustum kendını her seferınde hatırlatyor ama ılıskı ıstemedgını de soyluyor. acele mı edııyorum ben acaba dıye de dusunmuyor degılım. 3 kez bulustuk
çok haklısınız. 35 yasında kendisi işi gucu var belkı degişir sandımSizin tek hatanız ilişki istemiyorum diyen birinden beklentiye girmek
cok haklısınhicbir sey yapamazsin zaman kaybettiginle kalirsin.
onun kendi sorunlari var cozemedigi,ozguven sorunlari.
alniz kalmaktan korkup kimseyi bulamayinca sana yaziyor. kendine guveni olsa yalniz kalmaktan korkmaz, onurlu olsa bi sey dusunmedigi insana umut vermez. ama biraz aklimizi kullanalim artik kizlar, ne diyelim sana büyü yap mi.
ki seni kullanmak istiyor yok sarap bilmemne. sen bunu istemiyorsun duygusallik istiyorsun belli kim engelle gitsin bak butun ozguvenini kaybedersin depresyona girersin istemedigin bi seyi sirf onu tutmak icin yaparsan. ustelik tutamazsin da seni sevmiyor begenmemis belli ki iliski istemiyor. a
normalde birbirimizde eklıydık ama ilişki istemıyorum deyince ben de sildim sosyal medyadan. sonucta anlamı yok kalmasnın sonra ekleşmedik. ama telefonu duruyordu. dedgınz gibi ciddi olsa zaman yaratırTamam sorun orada ya zaten, adam ilişki istemiyor + hiçbir sosyal medya adresinde yok FAKAT ADAM SENİ KİŞİSEL NUMARANDAN ARIYOR VE BULUŞUYORSUNUZ. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? Kişisel numara insana özeldir ve herkese verilmez. Sosyal medyasında dahi yoksan neden kişisel numarasında varsın? Belli ki ciddi bir hanımsın, acaba kendi çapkınlıklarını görmemen için seni kişisel sosyal medya hesabından geri eklememiş olabilir mi? Boşver, zaman en kıymetli şeydir hayatta, zamanını hiç boşa harcama. O zamanı daha ciddi insanlara ver.
Siz acele falan etmiyorsunuz. Sağlıklı bir ilişki istiyorsanız da tamamen iletişimi kesin bu adamla ve zamanınızdan ayırıp buluşmayın. Her fırsatta söylemiş zaten ilişki istemiyorum diye niyetini açık ve net oraya koymuş. Boşta kaldıkça canı sıkıldıkça mesaj atıp buluşuyor sizinle. Kendinizi böyle bir duruma sokup canınızı da sıkmayın daha fazla.
Şayet ne demek?şayet sonra cocuk sana karsı bişey hıssetmıyorum deyip ılişki istemediigini soyledi
Her yerden engelleyin, önünüze bakın.böyle erkege ne yapmalı.?
Pandemiyi goz onune alirsak cocugun evinde mutlu sonla tasarlanan bir yemek olabilir kuvvetle muhtemel.
benım evi dusunmus. koronadan dolayı cafeler kapalı olunca ve soguk olunca dısarda bısey yapamayacagmızı soyledi
asla uygun degil. F sine bile dayanamam. ben hayatımda iyi seyler olsun ıstıyroumYa saf mısın sen? Ne flörtü?
Adam sadece takılmak istiyor. Sevişip yoluna gitmek istediği, bunun için de arada yokladığı birisin.Fakat ona sarıp sarmayacağından emin olamadığı için araya bilinçli mesafe koyuyor.
Eğer öncesinde bir ilişkiniz vs yoksa genelde şaraplı yemek demek hem de evde, yatak öncesi adabı aktivitesidir yani...
Fuckbuddy müessesesi sana uygun ise, fazla beklentide olmadan takılmana bak.değilse adamın telefonlarına bile çıkma
normalde birbirimizde eklıydık ama ilişki istemıyorum deyince ben de sildim sosyal medyadan. sonucta anlamı yok kalmasnın sonra ekleşmedik. ama telefonu duruyordu. dedgınz gibi ciddi olsa zaman yaratır
. böyle erkege ne yapmalı.?
aynen canım yaşı da 35 nasıl bukadar ergen olabilir anlamıyorumCiddi erkek hayatına girince göreceksin ki tüm zamanı sen bile olabilirsin, yeter ki ciddi erkek seni bulsun ve şans ver. Seven insan neler yaratır haberin vardır illa ki.
aynen canım yaşı da 35 nasıl bukadar ergen olabilir anlamıyorum
normalde hayatıında en azından işi oturmussa ve yası da gelmişşse ilişki ister dıye dusunuyordumBir de 35 yaşında... Neyse birşey demiyorum.
Kızımızın evinde planlamış mutlu sonuPandemiyi goz onune alirsak cocugun evinde mutlu sonla tasarlanan bir yemek olabilir kuvvetle muhtemel.
Kızımızın evinde planlamış mutlu sonu
peşine düşse ne farkeden ki? en fazla geçici süre bir arzu yaratır ama yine ilişki isteğine dönüşmez, demek ki konu sahibine bir duygu yoğunluğu yok. yani taktik vs kullanmak kısa vadeli yapay umut yaratır sadece.Her aradiginda acarsan her davetinde ok goruselim dersen olacağı bu. Biraz gizem yarat görüşelim dediğinde müsait değilim ben ararım de baj nasıl peşine düşecek.
bunu deneyecegım bır daha arar kesinlikle eminim. ama dedgım gibi ilişki istemıyorum dıyecek yıne. musait degılım dyecegmHer aradiginda acarsan her davetinde ok goruselim dersen olacağı bu. Biraz gizem yarat görüşelim dediğinde müsait değilim ben ararım de baj nasıl peşine düşecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?