• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gitmedim cephe alındı

Herkesin eltiyle,görümceyle sorunları hemen küsmek mi gerek
değer vermezsin bunuda ona hissedirirsin soğuk davranırsın samimi olmazsın evlilikte mutlaka görüşülüyor hiç olmazsa bayramda küs oldumu insan daha çokl geriliyor sanki rahat mı ediyorsun , birde dışlandığınla kalıyorsun , çocuk gibi hareketler bak benim isteklerim olmadı küsdüm size ,,ay çok komik

sende insanları idare etmesi bil !

Evlenmişsin sonuçta koskocaman kadın , öyle adamla evlendim ailenin gerisini çöpe ar olmuyor işte ondan diyoruz evlnince aileylede evleniyorsunuz

eşime de çok alçaltıcı laflar etti, eşimde küs yiğeni diye gitti, kavgaları benle alakalı değil
Tamam işte eşin kendi tavrını koymuş gereğini yapmış.
Senin ben isteseydim şöyle olurdu böyle olurdu şeklinde düşünmene gerek yok.
Gayet güzel bir ilişki var eşinle aranızda kıymetini bilin. :nazar:
İkiniz de kendi kararlarını verebilen birey olma ilişkisi içindesiniz.
Üçüncü kişilerin tutumlarına takılır eşini taraf olmak durumunda bırakırsan
sorunlara kapı aralamış olursun.

ben ona çok büyüklük gösterdim, ne kadar ekmek okadar köfte, çocuk anlamaz zaten.
bu benim görüşüm,küslükler sünnet düğün gibi olaylarda bozulmalı bence.İleride görümceyle barışırsınız ama sünnet düğününe gitmemeniz unutulmaz çünkü çok özel bir olay ve yakın akrabasınız.

bu benim görüşüm,küslükler sünnet düğün gibi olaylarda bozulmalı bence.İleride görümceyle barışırsınız ama sünnet düğününe gitmemeniz unutulmaz çünkü çok özel bir olay ve yakın akrabasınız.

Bu benim icindemi geçerli break :KK14:

Ben ele güne karşı giderdim,kırgınsam onları değil yeğenimi tebrik ederdim yani görevimi yerine getirirdim.Ki gercekten yapılanı unutmayan bir insanımdır ama düğün ölüm farklı şeyler..

Annemin de eltisiyle arasi iyi değildir ama yengem annemle uyusamadigi için beni ggörmezden gelmez. Arar sorar, gördüğünde sıkı sıkı sarilir , hasta olduğumu duyunca arar bende ayni şekilde severim yengemi, iyi kotu yaninda olurum..

Bence cçocuk için gidilebilirdi. Gitmeyince bu tercihinize tepki alacaginizi tahmin etmissinizdir o yüzden takmayacaksiniz, duymazdan geleceksiniz..

İnsanlara nasıl davranırsanız onlar da size öyle davranırlar. Bir iki istisna dışında bu kaidenin bozulduğunu görmedim. İnsanlara saygı çerçevesinde davranmak ikinci sınf insan olmak değildir. Bunu böyle görenler ikinci sınıf insan olabilir belki. Aileyle küslük, kocayı ailesine göndermemeye çalışmak bence saygısızlığın daniskası. Kusura bakmayın, size ters biliyorum ama benim görüşüm bu.
canım nedense hep iyi davrandım hep iyi davrandım ben bu görümceye yüzüme gülüp arkamdan konuşmalar. o sav her zaman doğru olmuyo canım deyip canın çıksın diyen o kadar çok insan var ki, saygısızlığım da hayatta olmamıştır bunu da dile getirdim neden saygısız davrandığıma dair bi kanıya vardınız ki.

tercih etmişsin gitmemişsin,cephe alınmöası da bu durumda normaldir.kocamı da göndermemeliydim demen saçma bu arada.kocanın aile ilişkilerine karışmamalısın.merak ettim sünnete ne hediye taktınız:KK66:
gereken olması gereken ne ise onu taktım ama kayınvalide elinize sağlık değilde oğlum eline sağlık dedi, çalışan bi bayanım.

Ben ele güne karşı giderdim,kırgınsam onları değil yeğenimi tebrik ederdim yani görevimi yerine getirirdim.Ki gercekten yapılanı unutmayan bir insanımdır ama düğün ölüm farklı şeyler..
nişanımı burnumdan getirdi kınamı burnumdan getirdi, boşver dedim, ama o elalem kaygısı gütmedi, neden hep gelin güder ki bu kaygıyı.

nişanımı burnumdan getirdi kınamı burnumdan getirdi, boşver dedim, ama o elalem kaygısı gütmedi, neden hep gelin güder ki bu kaygıyı.
Herkesin eltiyle,görümceyle sorunları hemen küsmek mi gerek
değer vermezsin bunuda ona hissedirirsin soğuk davranırsın samimi olmazsın evlilikte mutlaka görüşülüyor hiç olmazsa bayramda küs oldumu insan daha çokl geriliyor sanki rahat mı ediyorsun , birde dışlandığınla kalıyorsun , çocuk gibi hareketler bak benim isteklerim olmadı küsdüm size ,,ay çok komik

sende insanları idare etmesi bil !

Evlenmişsin sonuçta koskocaman kadın , öyle adamla evlendim ailenin gerisini çöpe ar olmuyor işte ondan diyoruz evlnince aileylede evleniyorsunuz
neden ben onca insanı idare etme zahmetinde bulunayım ki 20 kişiyi idare etmektense 1 kişiyi idare etmek daha kolaydır:) onlar beni idare etsin.

Bırak cephe alsalar alsınlar, istediklerini dusunsunler

20 kişi amada kin dolusun kesin öyle değildir ama insandaki nefretin boyutu bu

neden ben onca insanı idare etme zahmetinde bulunayım ki 20 kişiyi idare etmektense 1 kişiyi idare etmek daha kolaydır:) onlar beni idare etsin.

merhaba arkadaşlar, eşimin yiğeninin sünnet düğününe gitmedim diye eşim dışında bütün aile bireyleri cephe aldı. görümce ile kavgalıyım bana hakarete varan sözler söyledi ben ise onun seviyesine düşmemek için bi laf etmedim bu sebeple de düğününe gitmedim.(içimden gelmedi çok saygısız bi kız) eşim gitti sadece hediyesini yaptık yolladım ama gitmedim diye inceden inceye laflar ki bu konuda benim haklı olduğumu hepsi biliyo. ne yapmalıyım
Gitmemek seni suclu duruma dusurmus gidip yarim saat bile dursaydin neolurdu ki kocani kalabalik bir ortamda yalniz gondermekte dogru degil adam evli mi bekar mi tek basina gitti gelin nerde diye sormuslardir esinede esin nerde demislerdir

Back
X