- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Ben gitmitcemya neden anlamıyosun ki,ne kavga geçerse geçsin bence sünnete gitmeliydin,kv nin sana kızması da gayet doğal,ağızlarına laf verddin yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gitmitcemya neden anlamıyosun ki,ne kavga geçerse geçsin bence sünnete gitmeliydin,kv nin sana kızması da gayet doğal,ağızlarına laf verddin yani.
2 gelin alacağım lafından saygı anlayışınızı ölçebiliyorum, almak nedir elma armut almıyosunuz, 2 tane anne-baba evladı sizin ailenizede katılıyo, hayatınıza eşlik etmeye dahil oluyo, ama lütfen onların da bi hayatı olduğunu da unutup aldım tavrına girmeyin.evet mahsuru mu var hem görümceyim hem 2 gelin alacağım.hakedene saygı duyuluır![]()
kendini pek iyi tanıtamadı bana umarım iyi olur.[/O direk kaynanaca cevapları yapıştırı verir 2 erkek çocuğu var benimse kızım ondandır pek uyuşmaz görüşlerimizkendini pek iyi tanıtamadı bana umarım iyi olur.[/O direk
Ya suslen puslen git ne var ki muhattap olma pek nolmus yanibekar sanip kocaniza yanasmasinlar boyle toplu seylerde oluyor bnm kocam yanimdaydi enisteyle cerez dagitiyorlardi kadinin teki geldi kac yasindasin bnm oglumda o yasta dedi hop esimin yanina gittim hemen cok karisik seyler bunlar![]()
davet etmedi ki beni kardeşini de davet etmedi.Canim davet ederken nasil cagirdi peki gorumcen mesafelimi samimi sekildemi konuştu
hadi hadi canım git de sorunun kimlerleyse onlarla çöz.bizlere bulaşma.benim kimseyle sorunum yok.sorunu olan sensin2 gelin alacağım lafından saygı anlayışınızı ölçebiliyorum, almak nedir elma armut almıyosunuz, 2 tane anne-baba evladı sizin ailenizede katılıyo, hayatınıza eşlik etmeye dahil oluyo, ama lütfen onların da bi hayatı olduğunu da unutup aldım tavrına girmeyin.
Bak gordunmu ben ne diyorumdavet etmedi ki beni kardeşini de davet etmedi.
bence git kenarda otur kalk gel evine ..abla tavsiyesi..tecrübeyle sabittir..gitmemek hata..Ben gitmitcem
carrie bu senin konun değil ki neden böyle yapıyorsun anlamıyorum yeter ki bdv konu başlıklarında görümce-kaynana kelimesi geçsin hemen yazıyosun kendi derdini,senin konunmuş gibi davranıyosun,geyikte de yapıyorsun bunu.Başkalarının konusunu meşgul edeceğine bdvde konu açabilirsin.konu sahibine yazıyorum sen cevap veriyosun yani,tuhaf...Ben gitmitcem
Canim ayni sıkıntı bnm ailemdede var kırgınlık olmus aralarinda davet etmesi bnce sartBence cagirmamistir yakın akraba nasıl olsa gelir diye
canım egem arkadaş sitenin en tecrübeli aklı başında hanımlarından..eleştiriye açık ol bence..kimseyi kırdığıda görülmemiştir..2 gelin alacağım lafından saygı anlayışınızı ölçebiliyorum, almak nedir elma armut almıyosunuz, 2 tane anne-baba evladı sizin ailenizede katılıyo, hayatınıza eşlik etmeye dahil oluyo, ama lütfen onların da bi hayatı olduğunu da unutup aldım tavrına girmeyin.
Ayh öhöm esinde gitmeyebilir okadar felaketse durumBen kaltaklarin düğününde gitmem
neden başkalarını da cephe aldırmaya çalışıyosun şurda, bizlere bulaşma derken ben kimseye bulaşmıyorum, çok antipatik konuşuyosun bende yanlış anladığın yönünde yazılarına yazıyorum ama konu benim sen git istersen çıkış sağdan.hadi hadi canım git de sorunun kimlerleyse onlarla çöz.bizlere bulaşma.benim kimseyle sorunum yok.sorunu olan sensin![]()
bende karşı tarafın ağzına laf vermemek için gidilmesi taraftarıyım açıkça..akrabasın bir şekilde asgari müşterklere iştirak etmek gerek mecburen..carrie bu senin konun değil ki neden böyle yapıyorsun anlamıyorum yeter ki bdv konu başlıklarında görümce-kaynana kelimesi geçsin hemen yazıyosun kendi derdini,senin konunmuş gibi davranıyosun,geyikte de yapıyorsun bunu.Başkalarının konusunu meşgul edeceğine bdvde konu açabilirsin.konu sahibine yazıyorum sen cevap veriyosun yani,tuhaf...
canım davetiye yollamadıysa gitmemekte haklısın,açık açık söyleyen olursa da ben küslüğü unutturmak için beni arayıp insan gibi davet etse giderdim,aileden sayılmıyormuşum gibi oldu dersin.neden başkalarını da cephe aldırmaya çalışıyosun şurda, bizlere bulaşma derken ben kimseye bulaşmıyorum, çok antipatik konuşuyosun bende yanlış anladığın yönünde yazılarına yazıyorum ama konu benim sen git istersen çıkış sağdan.
size şu uslubu yakıştıramadım açıkça,acınızı başkalarından çıkarmayınneden başkalarını da cephe aldırmaya çalışıyosun şurda, bizlere bulaşma derken ben kimseye bulaşmıyorum, çok antipatik konuşuyosun bende yanlış anladığın yönünde yazılarına yazıyorum ama konu benim sen git istersen çıkış sağdan.
Gidersem kusarimbence git kenarda otur kalk gel evine ..abla tavsiyesi..tecrübeyle sabittir..gitmemek hata..![]()
davet etmedi zaten kayınvalide dedi, düğünden önce sünnet operasyonu gerçekleşmişti aradım geçmiş olsun diye açmadı, sonrasında da dönmedi, napılır ki böyle insanaCanim ayni sıkıntı bnm ailemdede var kırgınlık olmus aralarinda davet etmesi bnce sart
carrie bu senin konun değil ki neden böyle yapıyorsun anlamıyorum yeter ki bdv konu başlıklarında görümce-kaynana kelimesi geçsin hemen yazıyosun kendi derdini,senin konunmuş gibi davranıyosun,geyikte de yapıyorsun bunu.Başkalarının konusunu meşgul edeceğine bdvde konu açabilirsin.konu sahibine yazıyorum sen cevap veriyosun yani,tuhaf...