Çok üzgünüm ama sizi saf bulmuşlar yukleniyorlar resmen bu ne böyle üç ay nedir yaEvet bir ay önce konuştum, bir daha bana bu kadar yüklenmeyin beddua ederim o kadar çocugu var dedim. Oda bana ben aynı şey olsa sana böyle demem çok acımasızsin dedi. Gerçekten demez ama benim anne babam çok genç onlar kimseye yük olmazlar. O kadar çocuk varken toruna kalmasi ilginc
seneye de gelmek isterlerse koyun tavrınızı kabul etmeyin ama bu sene idare edin hepimiz yaşlanacağız.hatta yaşlanmadan da öyle hastalıklar var ki bir bardak su alacak haliniz olmuyor inanın.gaza gelip de yaptığınız iyiliğin getirisinden olmayın burada.Diğer çocukları davet etmiyor ve eşim sürekli davet ediyor inşallah dediğiniz gibi olur yinede
benim bir arkadasim da 3 gün diye gelip 18 gün kalmisti ben ögrenci evimdeyken. bir oda daire habire ic ice. bi de beni sallamıyordu falan. cildirmiştim gidene kadar :) insanlar ilginç. ben bekarken bile bir akrabama 5 gün gitsem dallanıp evime dönüyordum. o da ailem bu ülkede degil diye bayramdan bayrama...Valla bana 15 gün kuzenimle eşi geldiler (Kadın olan kuzenim) eşini tanımam etmem. vallahi elin adamıyla 15 gün aynı evde kafayı yedik. Hâlâ da gitmiyolardı. Bi bahaneyle sepetledik. Evim müsait değildi ve yazın 40 derece olan bi şehirde yaşıyoruz . Klima salondaydı, onlar da mecbur orada uyuyordu. Günlerce eşimle uykusuz işe gittik geldik. Düşüncesizlik başka bi şey
Ailem kalmaz zaten. Ufak ufak söylüyorum anlamıyor napiyimm . Televizyon izlemeyi özledim diyorum uzanmayi özledim diyrum en basiti cocugumla tek kalmayı bile özledim. Süre çok uzun bir ay olsa zorlamazdi ama kış ayında aynı evin içinde koltuğa oturmadan tur atıyorum bütün günhani beddua seklinde degil deevde yalnız basbasa kalmayı özlediğinizden, yorulduğunuzdan, bahsedebilirsiniz nazik nazik. sizin aile hayatiniz sonuçta. direkt suclar modda konusunca erkekler de direkt savunmaya geciyor. ama sizin de aileniz bu kadar kalmamalı bence.
Yok ben burda dertlesiyorum sadece kimsenin kalbini kıramam surat bile asamam bu sene geçer bı şekilde inşallah daha böyle zorlamazlar.seneye de gelmek isterlerse koyun tavrınızı kabul etmeyin ama bu sene idare edin hepimiz yaşlanacağız.hatta yaşlanmadan da öyle hastalıklar var ki bir bardak su alacak haliniz olmuyor inanın.gaza gelip de yaptığınız iyiliğin getirisinden olmayın burada.
Diğer çocuklarla konuştunuz mu?konuşsanız bile gelip almıyorlar mi?Diğer çocukları davet etmiyor ve eşim sürekli davet ediyor inşallah dediğiniz gibi olur yinede
Çalışsam sanırım zorlanmazdım ama aynı evde gece gündüz zorluyor.eşinize zamanında bakmışlarsa bakmışlar, size ne yani. sizin herhangi bir yükümlülük alma zorunluluğunuz yok. eşinizle konuşup gönderin ha eğer bakmaya çok meraklıysa eşiniz evlerine günlük gider gelir bakar.
bu şekilde yaşlıların işlerini güçlerini siz görüyorsunuz kahırlarını siz çekiyorsunuz olan size oluyor ama eşiniz minnet borcunu ödüyor öyle mi? oldu.
Onlarda o kadar torunu çocuğu varken sizin esinize bakmış ya hani. Bence sizinde üstünüze düşeni yapmaniz gerekiyor. Hijyene dikkat etmeyen insanlarla yaşamak eminim çok zordur ama yapacak bişey yok. Yaşlı kafası genelde aynı çalışıyor kışı geçirirler gibi.Evet bir ay önce konuştum, bir daha bana bu kadar yüklenmeyin beddua ederim o kadar çocugu var dedim. Oda bana ben aynı şey olsa sana böyle demem çok acımasızsin dedi. Gerçekten demez ama benim anne babam çok genç onlar kimseye yük olmazlar. O kadar çocuk varken toruna kalmasi ilginc
sırayla bakılsınlar kışın.yazları zaten bir şekilde idare ederler kendileri.elbette hersene hersene size gelmeleri uygun olmaz.ama kış bitmek üzere şurada 1 ay kaldı.20 sene sonrasını 30 sene sonrasını düşünün.emekli maaşları kuş kadar olacak.devletin huzurevinden başka kalacak yer bulamayacağız.bakıcıya para bulamayacağız.o zaman ne olacak?evlatlarımız bizi sokağa mı atacaklar?ben her şeyi bir gün aynı duruma düşebilirim diye değerlendiririm.afedersiniz altımıza kaçıran yaşlı bile olabiliriz allah korusun.sağlıklıyken gençken büyük konuşmak o kadar kolay kiYok ben burda dertlesiyorum sadece kimsenin kalbini kıramam surat bile asamam bu sene geçer bı şekilde inşallah daha böyle zorlamazlar.
Konuşsam beni sulalenin kötüsü ilan ederler ve eşim alınır. Bı gece gelininde kalmışlar hatta kalamamislar surat yapmış evlerine bıraktırmislar çok surat yapınca böyle bir aile isteDiğer çocuklarla konuştunuz mu?konuşsanız bile gelip almıyorlar mi?
yani evin imkanlari el verse bile, karşıdakiler dünyanın en tatlı insanları olsa bile 3 ay sikinti. insan yalnız birakip baska odada oturup dinlenemiyor ici rahat etmiyor. ama sürekli onlarla olunca da sikiliyor. kendi kendimize vakit geçirmeye ihtiyacımız var. bu seneyi gecirin seneye en bastan esinize sakin ve cilveli uyarlar yapın :) beddua yokAilem kalmaz zaten. Ufak ufak söylüyorum anlamıyor napiyimm . Televizyon izlemeyi özledim diyorum uzanmayi özledim diyrum en basiti cocugumla tek kalmayı bile özledim. Süre çok uzun bir ay olsa zorlamazdi ama kış ayında aynı evin içinde koltuğa oturmadan tur atıyorum bütün gün
Zaten temizlik konusu en çok zorluyor sürekli yanımda gegiriyorlar geniz temizliyorlar heryer kıl dede tüküruyot sürekli. Takma dişleri ellerinde herşeyi gösteriyorlar hiç gizli bişey yok.Onlarda o kadar torunu çocuğu varken sizin esinize bakmış ya hani. Bence sizinde üstünüze düşeni yapmaniz gerekiyor. Hijyene dikkat etmeyen insanlarla yaşamak eminim çok zordur ama yapacak bişey yok. Yaşlı kafası genelde aynı çalışıyor kışı geçirirler gibi.
seyi de ekleyin muhakkak, ben kendi annem babam bile uzun gelse aynisini hissederim. bu çok önemliyani evin imkanlari el verse bile, karşıdakiler dünyanın en tatlı insanları olsa bile 3 ay sikinti. insan yalnız birakip baska odada oturup dinlenemiyor ici rahat etmiyor. ama sürekli onlarla olunca da sikiliyor. kendi kendimize vakit geçirmeye ihtiyacımız var. bu seneyi gecirin seneye en bastan esinize sakin ve cilveli uyarlar yapın :) beddua yokonlar senin icin çok degerli biliyorum, sana da bakmışlar ben de minnettarım, ama daha gecen kis biz misafir ettik, öyle uzun misafir olunca düzenimiz bozuluyor seninle bas basa kalamıyoruz, sarılıp bi film izleyemiyoruz, çocuğumuzla istediğimiz gibi vakit geçiremiyoruz. bu sene diger çocukları baksa biz arada evlerinde ziyaret etsek olmaz mi... vs vs vs.
Evet bir ay önce konuştum, bir daha bana bu kadar yüklenmeyin beddua ederim o kadar çocugu var dedim. Oda bana ben aynı şey olsa sana böyle demem çok acımasızsin dedi. Gerçekten demez ama benim anne babam çok genç onlar kimseye yük olmazlar. O kadar çocuk varken toruna kalmasi ilginc
Kalsınlar zaten sadece bana çok yük olmasınlar beş tane daha çocukları var bir iki ay kalsınlar bende de sadece beni bunaltmasinlarkalsınlar işte ne güzel.evleri sobalıdır sanırım.onlar eşinize bakarken iyiydi de yaşlanınca mı yük oldular?siz ne hale düşeceksiniz kimbilir yaşlanınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?