Siz bu seneyi atlatin kalp kırmadan yolcu edin seneye ona göre konuşursunuz eşinizle o zaman. Vefa borcunu evet öde tabiki ama 3 ay olmasın veya tüm kış olmasın gibi..Yok ben burda dertlesiyorum sadece kimsenin kalbini kıramam surat bile asamam bu sene geçer bı şekilde inşallah daha böyle zorlamazlar.
işte o şekilde kalsınlar zaten.bir kişiye yüklenmek olmaz.bu kış böyle olacak belli.bir dahaki seneye tavrınızı koyarsınız olur biter ama 1 ay daha dişinizi sıkın.kalplerini kırmayın değmezKalsınlar zaten sadece bana çok yük olmasınlar beş tane daha çocukları var bir iki ay kalsınlar bende de sadece beni bunaltmasinlar
aynı fikirdeyimmSiz bu seneyi atlatin kalp kırmadan yolcu edin seneye ona göre konuşursunuz eşinizle o zaman. Vefa borcunu evet öde tabiki ama 3 ay olmasın veya tüm kış olmasın gibi..
Ay yok bide bebekli eve bunlar çok fazlaZaten temizlik konusu en çok zorluyor sürekli yanımda gegiriyorlar geniz temizliyorlar heryer kıl dede tüküruyot sürekli. Takma dişleri ellerinde herşeyi gösteriyorlar hiç gizli bişey yok.
Çok güzel yazmışsınız cidden herşeyi denedim şuana kadar. Bı gitsinler kafamı toplayayim dediginzz gibi dha güzel konuşmak gerekseyi de ekleyin muhakkak, ben kendi annem babam bile uzun gelse aynisini hissederim. bu çok önemli
Bi noktada haklısınız ama eşinin vefa borcunu niye bu kadın ödüyor.Siz bu seneyi atlatin kalp kırmadan yolcu edin seneye ona göre konuşursunuz eşinizle o zaman. Vefa borcunu evet öde tabiki ama 3 ay olmasın veya tüm kış olmasın gibi..
Gitmezler malesef önümüzdeki ayı burda geçirecekler israrla. Sıkıldik diyorlar ama ısrarla o tarihi bekliyorlarAcaba sizin tarafınızdan birini kalmaya getirseniz, ev kalabalık oldu diye rahatsız olup giderler mi ki? Anneniz, teyzeniz, kardeşiniz?
Bir ev almayı düşünüyorum çocuklarım gelip evimde baksın diye. Ve yeteri kadar sabrettigimi vicdanlı olduğumu düşünüyorum.bugun gitseler içim rahat yolcu ederim çünkü bir gün surat asmadim.sırayla bakılsınlar kışın.yazları zaten bir şekilde idare ederler kendileri.elbette hersene hersene size gelmeleri uygun olmaz.ama kış bitmek üzere şurada 1 ay kaldı.20 sene sonrasını 30 sene sonrasını düşünün.emekli maaşları kuş kadar olacak.devletin huzurevinden başka kalacak yer bulamayacağız.bakıcıya para bulamayacağız.o zaman ne olacak?evlatlarımız bizi sokağa mı atacaklar?ben her şeyi bir gün aynı duruma düşebilirim diye değerlendiririm.afedersiniz altımıza kaçıran yaşlı bile olabiliriz allah korusun.sağlıklıyken gençken büyük konuşmak o kadar kolay ki
Annemde de kaldım onlar evde kaldıBiraz annemde kalacagim deseniz onlar da anlayip gitmezler mi acaba?
Allah yardımcın olsun canım ya, gerçekten çok zor, ama şimdiden düşünmeye başla seneye önünü kesmek için. Yaşamayan bilemez şu durumu, gerçekten insanın psikolojisi bozuluyorGitmezler malesef önümüzdeki ayı burda geçirecekler israrla. Sıkıldik diyorlar ama ısrarla o tarihi bekliyorlar
havalar düzeliyor mart 15 den fazla kalmasınlar zaten.seneye de gelmek isterlerse ben görevimi yaptım layığıyla ağırladım sıra sizlerde diyeceksiniz çocuklarına torunlarına.diğer senelerde de size yüklemek isterlerse hah işte o zaman cıngar çıkarınnBir ev almayı düşünüyorum çocuklarım gelip evimde baksın diye. Ve yeteri kadar sabrettigimi vicdanlı olduğumu düşünüyorum.bugun gitseler içim rahat yolcu ederim çünkü bir gün surat asmadim.
EvetTorunlarını onlar bakıp büyütmüş dediniz. Bu durumda : eşiniz onlar için torunları değil de evlatları yerinde değil mi ?
Eve baska misafirler cagir yatili. Onlara yatacak yer kalmayinca giderler belki.Annemde de kaldım onlar evde kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?