Gitmek bilmeyen misafir

Yok ben burda dertlesiyorum sadece kimsenin kalbini kıramam surat bile asamam bu sene geçer bı şekilde inşallah daha böyle zorlamazlar.
Siz bu seneyi atlatin kalp kırmadan yolcu edin seneye ona göre konuşursunuz eşinizle o zaman. Vefa borcunu evet öde tabiki ama 3 ay olmasın veya tüm kış olmasın gibi..

Ablamin kayinvalidesiyle kayinpederi de boyleydi. Evleri var, ayni sehirdeler ama bir gelirler 6 ay kalirlardi. Bazilari oyle. Hersey onlerine hazir geliyor nasilsa neden gitsinler ki. Boyleleri acikca konusmayinca ya da surat yapmayinca gitmezler.

Kalsınlar zaten sadece bana çok yük olmasınlar beş tane daha çocukları var bir iki ay kalsınlar bende de sadece beni bunaltmasinlar
işte o şekilde kalsınlar zaten.bir kişiye yüklenmek olmaz.bu kış böyle olacak belli.bir dahaki seneye tavrınızı koyarsınız olur biter ama 1 ay daha dişinizi sıkın.kalplerini kırmayın değmez

Aynı konuyu bir ay önce de açmışsınız. Yine biraz şikayet edeceksiniz ve değişen hiçbir şey olmadan devam edecek bu düzen siz böyle kuzu gibi çektikçe. Kusura bakmayın da "Toruna baktım, şimdi de torun bana baksın" gibi bir şeyi ben kabul etmezdim. Beş çocuğu varken, gencecik geline mi kalmış iki yaşlının bakımını yapmak? Üstelik iki yaşından ufak çocuğunuz varmış bir de. Hangi ara iki ihtiyarın kıçında dönüp temizliğini yapıp çocuk bakıyorsunuz siz? Üç dört ay kalmak nedir ya?

Beş kardeş bir iki bakıcı tutup hizmet ettiremiyorlar mı? Ayıp be.

Zaten temizlik konusu en çok zorluyor sürekli yanımda gegiriyorlar geniz temizliyorlar heryer kıl dede tüküruyot sürekli. Takma dişleri ellerinde herşeyi gösteriyorlar hiç gizli bişey yok.
Ay yok bide bebekli eve bunlar çok fazla tamam vefa borcu var dedik falan ama yani evde bebek var. Siz bu seneden başka 3 aylık kabul etmeyin konu sahibi. Hava değişimi için gelsin giderler şeklinde anlasın madem çok istiyorsa. Bu sekilde çok zor olur ya yorumumu tamamen değiştiriyorum bu dediklerinizden sonra. İlla borcunu ödemek istiyorsa onların kendi evinde baksın evde bebek var hijyen 0

Ben insanların yüzüne gülüp arkadan üzülmeyi şikayet etmeyi doğru bulmuyorum. Yazık geçen giden günlerinize.
Kayınvalidem kendi kaynanası icin yani eşimin babaannesi icin biraz size gelsin kalsın demişti kabul etmedim.
Hayatımda bir yaşlı İle zaman geçirmedim herhangi birine bakmadım. Kimseye hizmet etmedim, sırf eşim icin de karakterimin dışında tavır sergileyemezdim. Eşim benim huyumu bilerek evlendi.
Kesinlikle kabul etmedim kayınvalideme de emrivakisinin ayıp olduğunu belirttim.
Eşimin tarafından kimseyle görüşmüyorum. Hayatları geline yük olmak temizlik vs ben yapı olarak böyle biri değilim. Çantamı alır Paris İtalya İspanya gezen biriydim hep kendi ailem bilir ve beni savunurlar bu konuda…
Evlendim ve eşimin aileyi komple sildim şakkkk diye. kayınvalidem biz evlenmeden ben gelir çocuğumda kalırım bana siz bakacaksınız diyordu evlendik ve bir kez gelmedi evime çünkü her yerde birbirimizi engelledik , karakterim bu kimseye katlanmadım arkadan ağlamadım.
Kalkın eşinize söyleyin göndersin
Hizmet eden kadın, yemek yapan kadın, bulaşık temizlik çamaşır yıkayan bir de misafire bakan kadın yok yaaaaa erkek tabi sorun etmez ama nolur oğlumda kaldım olur hadi ordan kapımdan hiçbirini sokmadım canım isterse eşim bir gün bunları sorun ederse de kapı orda çıkar gider kimsenin arkasından ağlamam eşimin bile boşar keyfime bakarım hayat çok kısa kimseye harcamam tek bir anımı

seyi de ekleyin muhakkak, ben kendi annem babam bile uzun gelse aynisini hissederim. bu çok önemli
Çok güzel yazmışsınız cidden herşeyi denedim şuana kadar. Bı gitsinler kafamı toplayayim dediginzz gibi dha güzel konuşmak gerek

ya bi de bu vefadır esinize bakmışlar diyenler durumu tersine cevirsek ne tepki verecekler? yani kadına ananesi dedesi bakmış olsa ve gelip uc ay kalsa, kocası artık rahatsız olup bunu belirtse, kadına diyeceksiniz ki "ama esin rahatsız olmuş artık kibar bi dille gönder, adam da hakli". ama yoook Kadin ya, esine bakanın vefasının borcunu da o ödesin, kendi evinde huzursuz olmaya da mecbur olsun aksi takdirde de vicdansız olsun.

Siz bu seneyi atlatin kalp kırmadan yolcu edin seneye ona göre konuşursunuz eşinizle o zaman. Vefa borcunu evet öde tabiki ama 3 ay olmasın veya tüm kış olmasın gibi..
Bi noktada haklısınız ama eşinin vefa borcunu niye bu kadın ödüyor.

Temizliği falan eşinize yaptırın ben görürüm o zaman 3 ay misafirliği. Kıçını yerinden kaldırmayıp misafiri çok sevmek vefa borcunu karısına ödetmek kolay tabi.

Acaba sizin tarafınızdan birini kalmaya getirseniz, ev kalabalık oldu diye rahatsız olup giderler mi ki? Anneniz, teyzeniz, kardeşiniz?
Gitmezler malesef önümüzdeki ayı burda geçirecekler israrla. Sıkıldik diyorlar ama ısrarla o tarihi bekliyorlar

Bir ev almayı düşünüyorum çocuklarım gelip evimde baksın diye. Ve yeteri kadar sabrettigimi vicdanlı olduğumu düşünüyorum.bugun gitseler içim rahat yolcu ederim çünkü bir gün surat asmadim.

Gitmezler malesef önümüzdeki ayı burda geçirecekler israrla. Sıkıldik diyorlar ama ısrarla o tarihi bekliyorlar
Allah yardımcın olsun canım ya, gerçekten çok zor, ama şimdiden düşünmeye başla seneye önünü kesmek için. Yaşamayan bilemez şu durumu, gerçekten insanın psikolojisi bozuluyor

Bir ev almayı düşünüyorum çocuklarım gelip evimde baksın diye. Ve yeteri kadar sabrettigimi vicdanlı olduğumu düşünüyorum.bugun gitseler içim rahat yolcu ederim çünkü bir gün surat asmadim.
havalar düzeliyor mart 15 den fazla kalmasınlar zaten.seneye de gelmek isterlerse ben görevimi yaptım layığıyla ağırladım sıra sizlerde diyeceksiniz çocuklarına torunlarına.diğer senelerde de size yüklemek isterlerse hah işte o zaman cıngar çıkarınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…