Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin tez zamanda. Babane toruna nasıl kıyar.Off.Birakacaginiz kimse yokmu.Kimse kimseye bakmıyor bakmak istemiyor insan yükü ağır çünkü. Kanser hastasıyım en ağır ameliyatları geçirdim ufak çocuğumda var ameliyathane kapısında bekledi yavrum. Hastaneye bir kan vermeye beraber gidip geliyoruz.cocuguma kimse bakmıyor babannesi dahil. Çünkü o benden hasta! o benden yaşlı.Ben o kadarda kötü bir insan değilim bunları hakkketimi düşünmüyoum akşam işten gelsede babası baksın diye bekliyorum. Kimseden fayda yok tırnağın varsa başını kaşi demişler konuyla alakasız oldu biraz ama içim dolmuş
Dedim ya herkes aynı fikirde olmaya bilir. Çok normal.Benim verdiğim örneği de beğenmemiş olabilirsiniz. Ama niye rahatsız oldunuz kiYok zaten sözüm şakayla karışık başka yorumlara, sadece size değil. Yok anası evladına canını verirmiş de evlada anası yük olurmuş, yok cenazesine bile gelmemiş. Bunlar nasıl kıyaslar.. akıl almıyor cidden. Sen de yaşlanacaksın sen de muhtaç olunca görürsün falan diyenler.
insan insana muhtaç oluyor maalesef yaşlılıkla da alakası yok.bir telefon bekliyor destek bekliyor .şu sitede bir üyeye yorum yapıyoruz belki de hayatı değişiyor sorunu çözülüyor değil mi?saygıyla tartıştıktan sonra ben eleştiriye açığım .herşeyin doğrusunu da ben bilecek değilim aynı diğer üyelerin bilemeyeceği gibi.Yok zaten sözüm şakayla karışık başka yorumlara, sadece size değil. Yok anası evladına canını verirmiş de evlada anası yük olurmuş, yok cenazesine bile gelmemiş. Bunlar nasıl kıyaslar.. akıl almıyor cidden. Sen de yaşlanacaksın sen de muhtaç olunca görürsün falan diyenler.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Kiyiyor işte. Çocuğum olmadıgi zamanda da torun torun diyordu.simde yüzüne baktığı yok. Bırakacak kimsem yok malesefÇok geçmiş olsun. Allah şifa versin tez zamanda. Babane toruna nasıl kıyar.Off.Birakacaginiz kimse yokmu.
sırayla bakılsınlar kışın.yazları zaten bir şekilde idare ederler kendileri.elbette hersene hersene size gelmeleri uygun olmaz.ama kış bitmek üzere şurada 1 ay kaldı.20 sene sonrasını 30 sene sonrasını düşünün.emekli maaşları kuş kadar olacak.devletin huzurevinden başka kalacak yer bulamayacağız.bakıcıya para bulamayacağız.o zaman ne olacak?evlatlarımız bizi sokağa mı atacaklar?ben her şeyi bir gün aynı duruma düşebilirim diye değerlendiririm.afedersiniz altımıza kaçıran yaşlı bile olabiliriz allah korusun.sağlıklıyken gençken büyük konuşmak o kadar kolay ki
Allah şifa versin inşallah tez vakitte . Çocuğunuzla güzel sağlıklı ömrünüz olsunÇok teşekkür ederim Allah razı olsun.Kiyiyor işte. Çocuğum olmadıgi zamanda da torun torun diyordu.simde yüzüne baktığı yok. Bırakacak kimsem yok malesef
Allah size güç kuvvet versin.Bugunleri çabucak atlatin inşallahÇok teşekkür ederim Allah razı olsun.Kiyiyor işte. Çocuğum olmadıgi zamanda da torun torun diyordu.simde yüzüne baktığı yok. Bırakacak kimsem yok malesef
Keşke yakınımda olsaydınız bebeğim 3 aylık ama ben bakardım inanın.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Kiyiyor işte. Çocuğum olmadıgi zamanda da torun torun diyordu.simde yüzüne baktığı yok. Bırakacak kimsem yok malesef
bu konu ibretlik aslında.yaşlanmadan geleceğimizi düşünmeliyiz maddi manevi.herşeyi çocuklarımıza torunlarımıza vermemeliyiz.düğünlerine tonla para harcamamalıyız.tek görevimiz büyütmek ve okutmak olmalı zengin değilsek.evimizi sağlık giderlerimizi bakıcı paramıza kadar hesaplamalıyız az çok.sonra işte böyle çanta gibi kapı kapı gezmek zorunda kalırız.
Yay burcumusunuz acaba gerçekten merak ettim konudan bağımsız olacak amaBen insanların yüzüne gülüp arkadan üzülmeyi şikayet etmeyi doğru bulmuyorum. Yazık geçen giden günlerinize.
Kayınvalidem kendi kaynanası icin yani eşimin babaannesi icin biraz size gelsin kalsın demişti kabul etmedim.
Hayatımda bir yaşlı İle zaman geçirmedim herhangi birine bakmadım. Kimseye hizmet etmedim, sırf eşim icin de karakterimin dışında tavır sergileyemezdim. Eşim benim huyumu bilerek evlendi.
Kesinlikle kabul etmedim kayınvalideme de emrivakisinin ayıp olduğunu belirttim.
Eşimin tarafından kimseyle görüşmüyorum. Hayatları geline yük olmak temizlik vs ben yapı olarak böyle biri değilim. Çantamı alır Paris İtalya İspanya gezen biriydim hepkendi ailem bilir ve beni savunurlar bu konuda…
Evlendim ve eşimin aileyi komple sildim şakkkk diye.kayınvalidem biz evlenmeden ben gelir çocuğumda kalırım bana siz bakacaksınız diyordu evlendik ve bir kez gelmedi evime çünkü her yerde birbirimizi engelledik , karakterim bu kimseye katlanmadım arkadan ağlamadım.
Kalkın eşinize söyleyin göndersin
Hizmet eden kadın, yemek yapan kadın, bulaşık temizlik çamaşır yıkayan bir de misafire bakan kadın yok yaaaaa erkek tabi sorun etmez ama nolur oğlumda kaldım olur hadi ordan kapımdan hiçbirini sokmadım canım isterse eşim bir gün bunları sorun ederse de kapı orda çıkar gider kimsenin arkasından ağlamam eşimin bile boşar keyfime bakarım hayat çok kısa kimseye harcamam tek bir anımı
Allah yardımcınız olsun , çok geçmiş olsun. Umarım sağlığınıza kavuşur ve ne kadar güçlü bir kadın /anne olduğunuzu herkese gösterirsiniz.Kimse kimseye bakmıyor bakmak istemiyor insan yükü ağır çünkü. Kanser hastasıyım en ağır ameliyatları geçirdim ufak çocuğumda var ameliyathane kapısında bekledi yavrum. Hastaneye bir kan vermeye beraber gidip geliyoruz.cocuguma kimse bakmıyor babannesi dahil. Çünkü o benden hasta! o benden yaşlı.Ben o kadarda kötü bir insan değilim bunları hakkketimi düşünmüyoum akşam işten gelsede babası baksın diye bekliyorum. Kimseden fayda yok tırnağın varsa başını kaşi demişler konuyla alakasız oldu biraz ama içim dolmuş
Neden sizdeler , bu durumu eşinizle konuşun hatta gerekirse çok hizmet etmeyin kendiliğinden giderler , yani neden sizdeler 3 aydır çok tuhaf..Üç aydır bizde duran yaşlı karı koca annane dede var ve hala gitmeyi düşünmüyorlar. Sabrimin sonuna gelmiş gibi hissediyorum. İnsanlara surat yapıp kalpmi kırmak gerekiyor neden gitmiyorlar dayanamıyorum artık. Sürekli kafam agriyor. Çok pisler kaldıramıyorum artık. Allah'ım bana yardım et. İnsan yükü çok ağırherşeye yorum yapmak istiyorlar, o pahalı bu pahalı, çamaşır suyunu çok kullandın, hergun evi avaralar çeker, tuvalet temiz yıkama.... Kadın yağlı elleriyle heryeri elliyor, dededen bahsetmiyorum bile. Sürekli ağlama isteği geliyor ama kalplerini kimamak için hep gülüyorum. Bu kadar bı insanın üzerine yük olmak günah değil mi.
Tepkinizi koymazsanız böyle devam ederYok ben burda dertlesiyorum sadece kimsenin kalbini kıramam surat bile asamam bu sene geçer bı şekilde inşallah daha böyle zorlamazlar.
Al çocuğu biraz annenlere git. Kocan çok seviyor ilgilenmek istiyorsa kendi baksın.Ailem kalmaz zaten. Ufak ufak söylüyorum anlamıyor napiyimm . Televizyon izlemeyi özledim diyorum uzanmayi özledim diyrum en basiti cocugumla tek kalmayı bile özledim. Süre çok uzun bir ay olsa zorlamazdi ama kış ayında aynı evin içinde koltuğa oturmadan tur atıyorum bütün gün
Kimse kimseye bakmıyor bakmak istemiyor insan yükü ağır çünkü. Kanser hastasıyım en ağır ameliyatları geçirdim ufak çocuğumda var ameliyathane kapısında bekledi yavrum. Hastaneye bir kan vermeye beraber gidip geliyoruz.cocuguma kimse bakmıyor babannesi dahil. Çünkü o benden hasta! o benden yaşlı.Ben o kadarda kötü bir insan değilim bunları hakkketimi düşünmüyoum akşam işten gelsede babası baksın diye bekliyorum. Kimseden fayda yok tırnağın varsa başını kaşi demişler konuyla alakasız oldu biraz ama içim dolmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?