parasini vermemiss mi ???vermediyse bile,
kimse ped yada tiras bicagina odenen parayla ne zengin olur nede fakir...
burada ilkşahı eleştiren arkadaşların konuyu baştan sona okumadıklarına inanıyorum... sayfalar atlanarak okunursa ,ilkşah sadece gelen misafiri istemeyen , herşeylerini laf eden bir kişi olarak görülüyor... ama unutmayalımki İlkşah, birçok şeyi kk kadınlarının soru sorması üzerine anlattı... yani en baştan onları çekiştirmedi... foto olayıda ,bazılarının konuya inanmamasından kaynaklandı , kızı ispatlamak zorunda bıraktılar... yani fotoğrafı da zevk olsun diye koyayım demedi....bazen buradaki insanların konulara sadece laf olsun diye yorum yaptıklarını düşünüyorum....
biz daha çıkmadık onlar sabah 9da çıktılar ama bavulları eşyaları almadılar yanına bir poşette pijama falan aldı sanırım çıktılar sonra pazartesi ya da salı gelip eşyaları alacaklarmış ama bence banko kalmak isteyecekler napalım bunca şeyden sonra yine kalırlarsa birşey diyemem
ya maddiyatı geçtim bir eşya toplamaya bardak kaldırmaya yardım etmedi şimdide odalarını topluorum çekyatlarıda satacaktık almaya gelmediler sinir oldum odada ped paketleri çıkıo yerlerden :S sinir oldum iyice dahada kimseyi kabul etmem
ya maddiyatı geçtim bir eşya toplamaya bardak kaldırmaya yardım etmedi şimdide odalarını topluorum çekyatlarıda satacaktık almaya gelmediler sinir oldum odada ped paketleri çıkıo yerlerden :S sinir oldum iyice dahada kimseyi kabul etmem
bu ne terbıyesizlik ped falan çöp diye bişey var kalk at. bebeye nasıl bakcak bu sünepe
sende hazırla eşyalarını görevlıye ver gelceklerındede yokuz bız sehır dısına cıkdık vs bişe uydur ona bıraktım de ordan alsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?