Gitmek istemiyorum

Son Edebiyat

Yolunda gitmeyen şey imtihanındır
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
658
444
53
36
merhaba kk kadınları
Benim şöyle bir sorunum var ki
Ben bebeğim için mevlid okuttum
Şimdi de kayınvalidem ben de mevlit okutturacam kendi evimde diyor
Evine 50 60 kişiyi dolduracak tıklım tıklım
Tanımadığım bilmediğim kadınlar
Bebeğim en ufak bir kalabalıkta çığlık çığlığa ağlıyor krize giriyor yabancı insanları görünce meme bile tutmuyor
Perişan oluyorum
Davetlere bile gitmiyorum bu yüzden
Kadınların çoğuda dedikoduya incelemeye gelen tipler
Hiç Gitmek istemiyorum
Kaynanamada yarım ağızla hissettiriyorum ama geri adım atacak gibi değil
Ne yapmalıyım bu durumda

Kayınvalideniz ile aranız nasıl normalde?Sizin evinizde mevlüt okutmaniz buna önem verdiğinizi gösteriyor bana göre...bu mevlut sirasinda çocuğunuz yine kalabalik bir grupla birlikteydi...cocugunuz icin tekrar olan bu mevlut sizi neden rahatsiz etti? aslinda tam olarak neden rahatsizsiniz?

Benim mevlidim aile mevlidiydi çok az bir kalabalık vardı ona rağmen kendi evimde olmasına rağmen çocuğum boğulacak kadar ağladı emziremedim perişan oldu toplanın gidin diyecek vaziyete geldim
Duayı bile dinleyemedim
O kalabalıkta boş tenha sakin hiç bir yer olmayacak biliyorum
Perişan olacağız anlatırken ateş bastı
Ayrıca Tanımadığım bilmediğim insanlara kaynanama şirin görüneyim diye çocuğumu aralarına sokmak görüşmek zorundamıyım
Nasıl davransam da yine dedikodumu yapacaklar yok kucağımıza vermedi yok sevdirmedi yok hemen götürdü yine yaranamıycam

Ben mevlutte çocuk ağlıyor diye yatak odasına gecmistim.Arada bir iki gittim geldim.Bir kere hocanın kucağına verdim.Sonra tekrar yatak odasına döndüm.Sadece öneri benimkisi bence huzursuzluk çıkmasın.Kayinvalidenizin tüm arkadaşlarının hediyelerini vermek için tek tek size gelmesinden iyidir sanki

Çekindiğiniz konuları eşinize anlattınız mı, o ne diyor? Bir de istemediğinizi neden yarım ağızla söylediniz? Sebepleriyle ayrıntılı olarak anlatsaydınız ya. Siz hayır demediğiniz için iyice heveslenmiştir.

Okutmasina karsi cikmayin bence. Sonucta cocugunuzun hayrina. Ama 50-60 kisinin kucagina verilmez kücücük bebek. Kisa bebekle görünürsünüz cikarsiniz. Kv e de söylersiniz grip salgini var bu arada. Herkesi saglik kontrölden geciremiceginize göre bebek tek kisa görünsün

Arkadaslar zaten geregini söylemiş. Cokda dogru söylemişler. Ama ozellikle esinize danışın ve ortak bir karar verin

Eşimi katmıyorum hiç bir konuda fikir beyan edemez ailesi söz konusu olunca endişelerimi de anlayamaz onları güzeller anca neyse o ayrı bi boyut
Kaynanama direk okutma diyemedim de şakayla o kalabalığa biz gelemeyiz bile dedim
Hatta kaynanam 100 kişi olacak diyorda o kadar olacağını sanmıyorum böyle bir sürprizle de karşılaşabiliriz yani bi baktın evde 100 kişi şokkk

valideniz ne güzel bir davranış sergilemiş.torunu dogdugu için kuran ı kerim okutup çevresiyle kutlayan kaç kişi var bir düşünün.
size verilen degere verdigini ölçü göreceginizle aynıdır.
sonra ki konunuz eşim ailesine gitmedim diye benim aileme gitmiyor bana şöyle böyle davranıyor vs vs olma ihtinali var
lütfen kalabalıga sokmak istemiyorum demeyin o çocuk evde büyürse insan içine çıkmazsa bir okadar bagışıklıgı düşük yabancılık çeken sizin de evde yaşayacagınız ruhsal çöküntüye sebep olacaktır.
gidin dinleyin dua ya amin diyin başka alternatiflerle çıkmaza girmeyin

Yapacak katla
Katlanacaksın
Çok ağlarsa daha iyi durmuyor der odaya gecersin
Bol bol oku nazar olmasın

Benim oğlum da mevlid boyunca odasında kalmıştı. Sadece son duada hocanın kucağına 2 dakika vermiştim. Mevsim kıştı ve hastalık zamanıydı. Odasına hiç kimseyi de almadım , uzaktan baktılar. Zaten misafirlerimde sakın yanımıza getirme hastalık kapmasın , grip olanlar var demişlerdi. Başka bir odada oturun bebekle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…