Gitmek istemiyorum

Bebek mevlidinde bebek kalabalıkla birlikte oturmaz ki, ilk gidildiğinde bir hoşgeldiniz derken görülür sonra annesi odaya götürür bir daha da yüzünü gören olmaz. Siz mevlid bitene kadar kalabalığın içinde mi tuttunuz?

gidin gitmeyin meselesi değil ancak zaten siz mevlidinizi okutmuşsunuz. bence ikinci kez kayınvalidenizin okutması gereksiz bi durum. sanırım benim de annem bunu yapmaya kalksa e yaptık ya bende ikinciyi niye yapalım derdim. o açıdan da sizi anlıyorum ayrımcılık gibi bi durum değil. bu arada dedikodu yapılacak demişsiniz bırakın yapılsın onu takmayın kafaya. insanlar her koşulda konuşur zaten. sonuç olarak gitmemek çok keskin bi tepki olur. en iyisi gidip arka odaya kapanmak. hatta mümkünse kayınvalidenizin komşularından birine de kaçabilirsiniz samimiyse. çünkü siz arka odaya da kapansanız yanınıza giren çıkan olacaktır. siz gidin ancak ortada çok dönmeyin. onun için de konuşacaklarsa konuşsunlar.

Benim kizim 1 haftadir disari cikmamamiza ragmen ,kac gundur atesli hasta. Ama kis boyu ilk defa boyle hasta oldu. Evde sirf siz varken bile, babadan gecer bir sekilde hasta olabilir. Belkide mevlutte hasta olmuyacak on yargili olmayin. Belki kuran sifa olucak , aglamalari azalicak.
Formül, iyi düşün iyi olsun. Mevlüde katilin bebek cogunluk odada duracak zaten. İns bir sey olmuyacak

Çok gereksiz adetlerimiz var. İlk ikide de lohusa ziyareti ve bebek mevlüdü. Lohusa kadını bırakın uyusun, yok illa gelip saatlerce oturacaklar. Bebek mevlüdü yapmadım. Soranlara da evde duanızı okuyun bebeğim için dedim sustular. İstemediğiniz şeyler için şimdiden seti çekin.

Kadın heves etmiş okutmak istemiş zaten bebek mevlid boyunca onların içinde durmayacak ki başka odada olur sende bebeğinin yanında olursun mevlid bitince şöyle bi gezdirirsin kucağına alıp kimseye de vermezsin maksat görsünler sonra yine odaya götürürsün bu kadar hem 60 kişi bir eve nasıl sığacak.Çok büyütmeyin gitmemezlik olmaz sırf kaynana olduğu için bahane yapıyorsunuz siz kendi mevlidinizde nasıl davrandıysanız öyle olur yine kimse zorla almaz

Bebegini hava aldirmak icin disari cikar. Sonra da kv ne de ki anne salgin varmis doktor kalabalik ortamlardan uzak dur yoksa cocugun mikrop kapar dedi de. Ben ne zaman dediysem ise yaradi

Gelemem diyeceksin.

Gelemem diyeceksin.
Aslında konu sahibinin işine gelicekti.Bebege hediye getiren herkes bir seferde kayınvalidenin evinde agirlanmis olacaktı.Simdi canı sıkılan kapıyı çalıp kıl, tüy,patik getirecek saatlerce de oturacak

Aslında konu sahibinin işine gelicekti.Bebege hediye getiren herkes bir seferde kayınvalidenin evinde agirlanmis olacaktı.Simdi canı sıkılan kapıyı çalıp kıl, tüy,patik getirecek saatlerce de oturacak
sanırım konu sahibi kadınları tanımıyor.

Ben seni anlıyorum benim kızim da öyle eve biri gelince krize giriyor ki küçük değil artık. Gitmeyin çocuğunuzun önemli değil.

Ayrı ayrı yapılması bana çok saçma geldi.
Doğrusu sizç yaparken hem sizin anneniz hem kv davet etmek istediklerini çağırmalıydı.
Bir başlarken bir biterken 5- 10 dk getirin. Bence bu şekilde yaparsanız hem siz hem çocuğunuz o kadar rahatsız olmazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…