Sizin ne işiniz varki kayınpederle İstanbulda?Merhaba bayanlar
Benim kp İstanbul'a annesinin ve kardesinin yanına gezmeye gidecek.İşin kotu tarafı esim benide yolluyor onunla ben gitmek istemiyorum. Ailem Ankara da oraya gitmek istiyorum. Esimin babası biraz ben merkezli birisi esim diyorki "babamla git gel sonrada Ankara'ya git İstanbul'a gitmezsen babam laf yapar demedigini bırakmaz". Ama ben gitmek istemiyorum helede onca yolu kple cekmeyi hiç istemiyorum
Anlatamıyorum ki esime Kayınvalidem vefat etti. o olsa beraber gitsek neyse ama kple ne isim var. Esime bunu diyorum dusuk dusuk konusma adam sana mı sarkacak diyorSizin ne işiniz varki kayınpederle İstanbulda?
Bencede gitmeyin.
Calısıyor izni yok maalesef..eşin neden gelmiyor?
Merhaba bayanlar
Benim kp İstanbul'a annesinin ve kardesinin yanına gezmeye gidecek.İşin kotu tarafı esim benide yolluyor onunla ben gitmek istemiyorum. Ailem Ankara da oraya gitmek istiyorum. Esimin babası biraz ben merkezli birisi esim diyorki "babamla git gel sonrada Ankara'ya git İstanbul'a gitmezsen babam laf yapar demedigini bırakmaz". Ama ben gitmek istemiyorum helede onca yolu kple cekmeyi hiç istemiyorum
Ah Anlatabilsem..Öff çok saçma ne işin var ki kp ile senin oralarda .
Ne sarkması canım.Anlatamıyorum ki esime Kayınvalidem vefat etti. o olsa beraber gitsek neyse ama kple ne isim var. Esime bunu diyorum dusuk dusuk konusma adam sana mı sarkacak diyor
Ne alakaysa Guya esim kple arasını benim ustumden iyi tutmaya calısıyor daha dogrusu ..
Esimde tuhaflık zaten canımAaa eşinde bir tuhaf ne işin varmış kp yle sanki çocukta göz kulak olacaksın
Esimde tuhaflık zaten canım
Ah Anlatabilsem..
Basta halasıda gelecekti oda gelmiyor artık
Kp ben gelmiyorum desem ayrı dert. Gecen hafta gidecektik ben rahatsızlandım adam İstanbul'u arayıp Gelin hasta ondan gelemedik demiş beni bekliyor. Cmt gidecegiz galiba ama bir gelelim direk Ankara'ya gitcem 1 ayda gelmiycemKayınpederle gezmek nedir ya, sen ne anlarsın onun gezmesinden, her şekilde eziyet...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?