- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
- 168
Ne kavgalar ettim banamısın demedi. Suan sovesim var sulalesineBen gitmezdim...
Sarkacak ne demek çok ayıp
Birde kızardım bu cümlenin üstüne
eşinin müsait zamanında, onunla gitmenin daha anlamlı ve güzel olacağını söylemişsinizdir zaten.Calısıyor izni yok maalesef..
Benimle gidemezsin gezecek zamanım yok git gör İstanbul'u diyor
Gidermiş ne varmıstaNe sarkması canım.
Sorun bakalım eşiniz annenizle başbaşa annaannenizin evine kalmaya gidermiymiş?Rahat edebilirmiymiş?
Tez zamanda bir gezi düzenleyin annenize,gitmeyeceğinden eminim.Gidermiş ne varmısta
Ayyy ıyıce buyudu gozumde bu mesele ben İstanbul meraklısı degilim zaten helede kp le hic cekilmez. Ne Deyim baba gel selfie mi yapalım? yada Fotografımı ceker misin mi ?izah et yakışığı kalmadığını canım belki anlar hatasını
izin alıp kendi takılsın peşine babasını bu kadar düşünüyorsa
Ne kavgalar ettim banamısın demedi. Suan sovesim var sulalesine
Ben ne bileyim ayrıca adamın icini bilemem normal olsa gelinle gezmek mi ister.
!.5 yıldır evliyiz Ankara'yı duydugunda kuduruyor. Gelmezz bos konusuyor.Tez zamanda bir gezi düzenleyin annenize,gitmeyeceğinden eminim.
Kp ben gelmiyorum desem ayrı dert. Gecen hafta gidecektik ben rahatsızlandım adam İstanbul'u arayıp Gelin hasta ondan gelemedik demiş beni bekliyor. Cmt gidecegiz galiba ama bir gelelim direk Ankara'ya gitcem 1 ayda gelmiycem
Ayyy ıyıce buyudu gozumde bu mesele ben İstanbul meraklısı degilim zaten helede kp le hic cekilmez. Ne Deyim baba gel selfie mi yapalım? yada Fotografımı ceker misin mi ?
Maalesef Cmtsiye bilet aldı galiba ne dangalak insanlarmıs yahu ..Zorla götüremezler ya
Takma kafana boşver
Tamam demedim ki bana gidelim bile demedi ogluyla konusmus halletmis. Beni İstanbul'dan gecmiş olsuna aradılar onlardan duydum gidecegimi.baştan tamam derseniz sonra nasıl çıkmayı düşünüyordunuz işin içinden..
o zaman eşinizi bir daha asla sizin adınıza size sormadan plan yapmaması konusunda uyarın..Esim bana git diyordu hayır dedim hep ama babasına gotur demiş.
Yine kotu ben olurum maalesef ilk ve son kez gidecegm ama dediginiz gibi bundan sonra boyle bir gezi teklif bile edilmeyecek banao zaman eşinizi bir daha asla sizin adınıza size sormadan plan yapmaması konusunda uyarın..
ve aynı beklentileri kendi ailenize göstermediği sürece bu gezinin ilk ve son olacağını aklına iyice kazımasını sonra bu konuda değil tartısmak acmaya bile hakkı olmadıgını söyleyip bari bundan sonrasını garantiye alın...
ve size emrivaki de bulundugunda size sormadan yaptığı için hayır diyin.. bırakın nasıl çözerse çözsün durumu.
Konya dayım ben 10 saat falan belki daha cokSoğuğu bahane etsen uzakmi bulunduğun sehir istanbula. Yollarda perisan olurum hic tadini alamam gitsem de falan desen?
Tebeşir tozu yut ateslenmis gibi yap çocukça ama aklima başka fikir gelmiyor. :)
ya bi insan babasının ve karısının adını böyle bi cümleyle itham edebilir miAnlatamıyorum ki esime Kayınvalidem vefat etti. o olsa beraber gitsek neyse ama kple ne isim var. Esime bunu diyorum dusuk dusuk konusma adam sana mı sarkacak diyor
Ne alakaysa Guya esim kple arasını benim ustumden iyi tutmaya calısıyor daha dogrusu ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?