Gitmek İstemiyorum...

Gitme yahu zorla götürecek halleri yok ya kararlı ol gitmeyeceğim de kesin net konuş

böyle konularda da emrivaki olmazki.
en uygun olanı sizin ailenizin yanına gitmeniz.
gezecek olan sizsiniz. istemediğiniz şartlarda gezmek zorunda değilsiniz.

izah et yakışığı kalmadığını canım belki anlar hatasını

izin alıp kendi takılsın peşine babasını bu kadar düşünüyorsa
Ayyy ıyıce buyudu gozumde bu mesele ben İstanbul meraklısı degilim zaten helede kp le hic cekilmez. Ne Deyim baba gel selfie mi yapalım? yada Fotografımı ceker misin mi ?

Kp ben gelmiyorum desem ayrı dert. Gecen hafta gidecektik ben rahatsızlandım adam İstanbul'u arayıp Gelin hasta ondan gelemedik demiş beni bekliyor. Cmt gidecegiz galiba ama bir gelelim direk Ankara'ya gitcem 1 ayda gelmiycem

baştan tamam derseniz sonra nasıl çıkmayı düşünüyordunuz işin içinden..

baştan tamam derseniz sonra nasıl çıkmayı düşünüyordunuz işin içinden..
Tamam demedim ki bana gidelim bile demedi ogluyla konusmus halletmis. Beni İstanbul'dan gecmiş olsuna aradılar onlardan duydum gidecegimi.

Esim bana git diyordu hayır dedim hep ama babasına gotur demiş.

Esim bana git diyordu hayır dedim hep ama babasına gotur demiş.
o zaman eşinizi bir daha asla sizin adınıza size sormadan plan yapmaması konusunda uyarın..
ve aynı beklentileri kendi ailenize göstermediği sürece bu gezinin ilk ve son olacağını aklına iyice kazımasını sonra bu konuda değil tartısmak acmaya bile hakkı olmadıgını söyleyip bari bundan sonrasını garantiye alın...

ve size emrivaki de bulundugunda size sormadan yaptığı için hayır diyin.. bırakın nasıl çözerse çözsün durumu.

Yine kotu ben olurum maalesef ilk ve son kez gidecegm ama dediginiz gibi bundan sonra boyle bir gezi teklif bile edilmeyecek bana

Soğuğu bahane etsen uzakmi bulunduğun sehir istanbula. Yollarda perisan olurum hic tadini alamam gitsem de falan desen?

Tebeşir tozu yut ateslenmis gibi yap çocukça ama aklima başka fikir gelmiyor. :)

Soğuğu bahane etsen uzakmi bulunduğun sehir istanbula. Yollarda perisan olurum hic tadini alamam gitsem de falan desen?

Tebeşir tozu yut ateslenmis gibi yap çocukça ama aklima başka fikir gelmiyor. :)
Konya dayım ben 10 saat falan belki daha cok

ya bi insan babasının ve karısının adını böyle bi cümleyle itham edebilir mi
sarkıcak değil ya ne demek
sonuçta eşininizin babası tabii ki huzursuz olursunuz tabii ki rahat olamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…