Yeniden hastamı olsam ki :S
Tuhaflar hemde cok Valla kimse kusura bakmasın da ben fesat adamım kp falan ters. Fakat bunu esim olacak dar dusunceliye anlatamıyorum offf offfKp de bi hoş yani ne alaka geliniyle gezmek istemesi ..
Babalı oğullu tuhaflar anlaşılan
Tuhaflar hemde cok Valla kimse kusura bakmasın da ben fesat adamım kp falan ters. Fakat bunu esim olacak dar dusunceliye anlatamıyorum offf offf
Sinirimden catlıyorum resmen :SGun gecmiyor ki bi tuhaf hikaye olmasin su kk de.
Bu ne sacma is yaw
Kp le seyahat
Cok yasli hasta bakima muhtac olur, girersin koluna gidecegi yere teslim edersin de gezmeye gitmek nedir yani
Kendi kp dusundum de, ne komik
Onlara gore normal canım gidermiş.Kendi kız kardeşi olsa aynı durumda ne düşünür eşinle kp acaba ..
İşiniz zor valla .
Onlara gore normal canım gidermiş.
Ah Anlatabilsem..
Basta halasıda gelecekti oda gelmiyor artık
Yine kotu ben olurum maalesef ilk ve son kez gidecegm ama dediginiz gibi bundan sonra boyle bir gezi teklif bile edilmeyecek bana
Moktan bir anlayısları sulalecek. Kuzeni var hala kızı git super iste diyor zıhniyetine tukureyim. Babasına da oglunada sulalesine diye baslıycamm az kaldırestini cekeceksin baska napilabilir ki ? Sakin gitme. Sana gidermisin denilmemis gideceksin denilmis. Nasil ipleri kaciriyorsunuz bu kadar. Eziyet resmen. Sizin isteklerinizin onemi yoksa sizinde oneminiz yok demektir esinize gore
gitmedigimde goruselım .bir daha olsa bir daha gideceksiniz kesin ve net. baştan eşinize o tavizi vermişsiniz belli.
Merhaba bayanlar
Benim kp İstanbul'a annesinin ve kardesinin yanına gezmeye gidecek.İşin kotu tarafı esim benide yolluyor onunla ben gitmek istemiyorum. Ailem Ankara da oraya gitmek istiyorum. Esimin babası biraz ben merkezli birisi esim diyorki "babamla git gel sonrada Ankara'ya git İstanbul'a gitmezsen babam laf yapar demedigini bırakmaz". Ama ben gitmek istemiyorum helede onca yolu kple cekmeyi hiç istemiyorum
Kavga etmekten yoruldum ne yapayım..Sana öyle konuşuyor gerçekte yaşasınlar da göreyim ..
Kötü birşey olacağından değil ama ne münasebet yani ..
Çok saçma ..
Sen iyi kabul etmişsin ne diyim .
Sevgilim degil esim cunku kendisi. Eve gelsin diycem ara babanı hasta gelmesin birdaahakine hep beraber gideriz de diycem.zorla kolundan tutup götürecek değiller kesin ve net bir dille söyle ben kesinlikle gitmiyorum de. eşin zorla mı gönderecek. bu kadar çekincen neden
Kavga etmekten yoruldum ne yapayım..
Cevirmiyordur amaacı babasına yaranmakyaf zorla gönderiyor..bişey çevirmiyodur umarım...
yaf zorla gönderiyor..bişey çevirmiyodur umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?