Gitmek İstemiyorum...

Gun gecmiyor ki bi tuhaf hikaye olmasin su kk de.
Bu ne sacma is yaw
Kp le seyahat
Cok yasli hasta bakima muhtac olur, girersin koluna gidecegi yere teslim edersin de gezmeye gitmek nedir yani

Kendi kp dusundum de, ne komik

Kp de bi hoş yani ne alaka geliniyle gezmek istemesi ..
Babalı oğullu tuhaflar anlaşılan
Tuhaflar hemde cok Valla kimse kusura bakmasın da ben fesat adamım kp falan ters. Fakat bunu esim olacak dar dusunceliye anlatamıyorum offf offf

Gun gecmiyor ki bi tuhaf hikaye olmasin su kk de.
Bu ne sacma is yaw
Kp le seyahat
Cok yasli hasta bakima muhtac olur, girersin koluna gidecegi yere teslim edersin de gezmeye gitmek nedir yani

Kendi kp dusundum de, ne komik
Sinirimden catlıyorum resmen :S

Ah Anlatabilsem..
Basta halasıda gelecekti oda gelmiyor artık

restini cekeceksin baska napilabilir ki ? Sakin gitme. Sana gidermisin denilmemis gideceksin denilmis. Nasil ipleri kaciriyorsunuz bu kadar. Eziyet resmen. Sizin isteklerinizin onemi yoksa sizinde oneminiz yok demektir esinize gore

restini cekeceksin baska napilabilir ki ? Sakin gitme. Sana gidermisin denilmemis gideceksin denilmis. Nasil ipleri kaciriyorsunuz bu kadar. Eziyet resmen. Sizin isteklerinizin onemi yoksa sizinde oneminiz yok demektir esinize gore
Moktan bir anlayısları sulalecek. Kuzeni var hala kızı git super iste diyor zıhniyetine tukureyim. Babasına da oglunada sulalesine diye baslıycamm az kaldı

Offf yaa yıl oluyor 2015! Hala baba lafı ile karısını gezdiren, virgül eden
kocalar bitmedi..

zorla kolundan tutup götürecek değiller kesin ve net bir dille söyle ben kesinlikle gitmiyorum de. eşin zorla mı gönderecek. bu kadar çekincen neden

Sana öyle konuşuyor gerçekte yaşasınlar da göreyim ..
Kötü birşey olacağından değil ama ne münasebet yani ..
Çok saçma ..
Sen iyi kabul etmişsin ne diyim .
Kavga etmekten yoruldum ne yapayım..

zorla kolundan tutup götürecek değiller kesin ve net bir dille söyle ben kesinlikle gitmiyorum de. eşin zorla mı gönderecek. bu kadar çekincen neden
Sevgilim degil esim cunku kendisi. Eve gelsin diycem ara babanı hasta gelmesin birdaahakine hep beraber gideriz de diycem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…