• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek...

Herkese merhaba..

Merak eden mesaj atan arkadaşlar için konu açtım.Ankara dayım. İşe geldim bugun hatta. Yarın da protokol u vericez. Ertesi gün de mümkün olursa hemen bosanicaz inşallah..

Çok iyiyim .. bı hafta da verdiğim 3 4 kilo .. döktüğüm gözyaşlarım.. hepsi bosunaymis. O yüzden iyiyim ya. Oğlumla beni havaalanına karşılamaya geldi.. yolda giderken sözde gözümü korkutmaya çalıştı .. isterse erkek de tazminat davasi acabiliryormus ama o kadar cirkinlesmeye gerek yokmuş .. acaba kulaklarim doğru mu duydu diyorum içimden. Sen ne davası acacaksin deme gereği bile duymadım.. bu kadar alçalan birine ne denir ki.. sözde evliyken gelen tekliflere tenezzül bile etmemiş.. dayanamadim bende bu sözüne .. bu bı lütuf mu adam olan karısını aldatmaz bakmaz zaten diyebildim ..

Sözün özü ;

O kadar güzel bi kalbi var ya şehit olursa diye korktugum, dualarimda kendimden çok ona yer verdigim, ömrüm dediğim zat bile nefsinin esiri olmuş meğerse.. sınavını kaybetti.. bu dünya da ki en büyük zenginlik olan evladını onu eskiden çok seven bir eşi kaybetti..

Ve ben dimdik ayaktayım. Çok iyiyim.. gerçek yüzünü gördüm.. neredeyse bir ay olacak .. bı insanın hayatı bu kadar aniden değişir mı ? Burda okusam belki inanmazdim ama ben yaşıyorum .. ve iyi olmama en büyük sebep ailem .. hep arkadamda ..

Burdan da arkadaş edindim. Avukat bi arkadaş sağolsun arayıp soruyorum herşeyi çok yardımcı oluyor.. Arayıp Soran mesaj atan gün aşırı.. herkese teşekkür ederim. Yaşadığım şoku sizinle atlattım.. sanki omuzlarimda ki yükü hepiniz paylaştınız.. çok uzattım farkındayım ama hiç kimseye çok güvenmemek gerekirmiş ..
hakkınızda hayırlısı olsun

Herkese merhaba..

Merak eden mesaj atan arkadaşlar için konu açtım.Ankara dayım. İşe geldim bugun hatta. Yarın da protokol u vericez. Ertesi gün de mümkün olursa hemen bosanicaz inşallah..

Çok iyiyim .. bı hafta da verdiğim 3 4 kilo .. döktüğüm gözyaşlarım.. hepsi bosunaymis. O yüzden iyiyim ya. Oğlumla beni havaalanına karşılamaya geldi.. yolda giderken sözde gözümü korkutmaya çalıştı .. isterse erkek de tazminat davasi acabiliryormus ama o kadar cirkinlesmeye gerek yokmuş .. acaba kulaklarim doğru mu duydu diyorum içimden. Sen ne davası acacaksin deme gereği bile duymadım.. bu kadar alçalan birine ne denir ki.. sözde evliyken gelen tekliflere tenezzül bile etmemiş.. dayanamadim bende bu sözüne .. bu bı lütuf mu adam olan karısını aldatmaz bakmaz zaten diyebildim ..

Sözün özü ;

O kadar güzel bi kalbi var ya şehit olursa diye korktugum, dualarimda kendimden çok ona yer verdigim, ömrüm dediğim zat bile nefsinin esiri olmuş meğerse.. sınavını kaybetti.. bu dünya da ki en büyük zenginlik olan evladını onu eskiden çok seven bir eşi kaybetti..

Ve ben dimdik ayaktayım. Çok iyiyim.. gerçek yüzünü gördüm.. neredeyse bir ay olacak .. bı insanın hayatı bu kadar aniden değişir mı ? Burda okusam belki inanmazdim ama ben yaşıyorum .. ve iyi olmama en büyük sebep ailem .. hep arkadamda ..

Burdan da arkadaş edindim. Avukat bi arkadaş sağolsun arayıp soruyorum herşeyi çok yardımcı oluyor.. Arayıp Soran mesaj atan gün aşırı.. herkese teşekkür ederim. Yaşadığım şoku sizinle atlattım.. sanki omuzlarimda ki yükü hepiniz paylaştınız.. çok uzattım farkındayım ama hiç kimseye çok güvenmemek gerekirmiş ..
Siz mükemmel bir kadınsınız.. Böyle bir duruşu herkes sergileyemez.. Yavrunuzla birlikte çok mutlu sağlıklı huzurlu yaşayın.. O ise sürünecek emin olun.. Allah'ın sopası yok birden indirmez insana.. Yavaş yavaş acıta acıta alır hakkınızı ondan Rabbim.. Hayırlısı oldu emin olun.. Çokkkk büyükkk sevgilerimi öoücüklerimi yolluyorum kalptennn:)

Siz mükemmel bir kadınsınız.. Böyle bir duruşu herkes sergileyemez.. Yavrunuzla birlikte çok mutlu sağlıklı huzurlu yaşayın.. O ise sürünecek emin olun.. Allah'ın sopası yok birden indirmez insana.. Yavaş yavaş acıta acıta alır hakkınızı ondan Rabbim.. Hayırlısı oldu emin olun.. Çokkkk büyükkk sevgilerimi öoücüklerimi yolluyorum kalptennn:)
Çok teşekkürler . Bugün akşam oğlumu almaya gittim kv me. Yüzüne bakamadim eşimin. İçimden gelmedi. Kv dem yemek hazır kızım lütfen yiyip öyle gidin deyince sofra hazirlanana kadar oğlumla oynadık gelip gelip kucağıma atladı. Anne anne diye koşturuyor evin içinde. Benim de içimde bı mutluluk .. Elhamdülillah sağlıklı bi yavrum var kuzum mutlu oldukça benim içimde çiçekler açtı sanki güldüm sürekli. Esimin de başı hep yerdeydi farkettigim kadarıyla. Bi ara mutfakta bi başına oturdu falan. Yarım saat oğluma yemeğini yedirip ben ağzıma bişey surmedim zaten. Kalktık arabamıza binip evimize geldik.. ve içim çok huzurlu..

o kaybetmiş arkadaşlar .. ben evladimla o minicik kollariyla bana sarilmasiyla mutluyum..

Tebrik ediyorum sizi... Tebrik ediyorum kadınlığınızı, insanlığınızı, anneliğinizi...

İnşallah bir ömür çok mutlu olursunuz.. Minik oğlunuza sarılın sımsıkı... Güzel günler ailenizle beraber sizi bekliyor..

Ve içinizdeki o çocuğu kaybetmeyin olur mu?

Çok teşekkürler . Bugün akşam oğlumu almaya gittim kv me. Yüzüne bakamadim eşimin. İçimden gelmedi. Kv dem yemek hazır kızım lütfen yiyip öyle gidin deyince sofra hazirlanana kadar oğlumla oynadık gelip gelip kucağıma atladı. Anne anne diye koşturuyor evin içinde. Benim de içimde bı mutluluk .. Elhamdülillah sağlıklı bi yavrum var kuzum mutlu oldukça benim içimde çiçekler açtı sanki güldüm sürekli. Esimin de başı hep yerdeydi farkettigim kadarıyla. Bi ara mutfakta bi başına oturdu falan. Yarım saat oğluma yemeğini yedirip ben ağzıma bişey surmedim zaten. Kalktık arabamıza binip evimize geldik.. ve içim çok huzurlu..

o kaybetmiş arkadaşlar .. ben evladimla o minicik kollariyla bana sarilmasiyla mutluyum..
İşte bu:) gücünüze güç katmışsınız evladınızla birliktte Allh her daim yolunuzu açık etisn.. Tüm kötülükleri sizsen uzak tutsunn.. Çok mutlu olun:)

Eylul iyi olmana cok sevindim. Senden haber alnak ne guzel.
Sen hep ona inandin sevdigin icin aldatmadim dedigine de inanmissindir. Gerci onemi yok ama sunu bil ki erkekler gozunun onunde yakalasan yine aldatmadim der, yaptim diyeni gormedim ben. Neyse onemi yok. Iyi olmana cok sevindim.
Icindeki ofke bir sure sonra diniyor merak etme. Suan icin ofkeli ve kizgin olman normal. Bir sure sonra sadece kirginlik kaliyor.
Sana tavsiyem cok cok gerekmedikce gorusme cunku onlar benimle gorusmek icin cocugu bahane ediyor diye dusunuyorlar.
Dilerim cok mutlu olursun. Arada sirada yine yaz nasil oldugunu merak ederiz. Cok mutlu olmani dilerim. Sevgiyle kal.

Onun gerçek yüzünü gördüğünüz için çok mutluyum. Yoksa hep içiniz acıyacaktı belirsizlikle.
Bir de acaba ne gerekçeyle tazminat isteyecekmiş çok merak ediyorum :D Sırf siz davayı çekişmeliye çevirmeyin diye dalavere peşinde.

Ya var ya sizi gibi kadınlar artsın çoğalsın güzel güzel evlatlar yetiştirsin. :) size kocamaaaaaan sarılıyorum ve selamlıyorum :) paşayı da nolur öpüp koklayın benim icin :)

Geçenlerde sakin kafayla senin meseleyi düşündüm. Dedim ki burada konu açıp da eşime sevgim bitti, baskalarinin ilgisi hoşuma gidiyor vs yazan kadinlara kocandan bosan sonra ne yapacaksan yap diyoruz. E bu adam da tam olarak bunu yapıyor o zaman neden bu kadar kızıyoruz? Rabbim sana ve evladina güç kuvvet versin güzel günler göstersin...

Geçenlerde sakin kafayla senin meseleyi düşündüm. Dedim ki burada konu açıp da eşime sevgim bitti, baskalarinin ilgisi hoşuma gidiyor vs yazan kadinlara kocandan bosan sonra ne yapacaksan yap diyoruz. E bu adam da tam olarak bunu yapıyor o zaman neden bu kadar kızıyoruz? Rabbim sana ve evladina güç kuvvet versin güzel günler göstersin...

Ben onlara kötü bisey yazıp da banlanmamak icin kısa kestim hep. Ya da "ya sabır" deyip çıktım konularından. Saygı da duyamıyorum böyle insalara ya. Açıkçası bana kadını erkeği hepsi uçkur sevdalısı gibi geliyor. -kocaları evi cehenneme ceviren kadınların kocalarını sevmemeleri haric-

Konu sahibinin eşi de karakteri zayıf bir insan. Böyle insanın polis olmasını da istemem ben mesela. Yakısmıyor çünkü. Yazık ya cidden, insan kendini nasıl düşürürün bir örneği bu adam müsveddesi.

Bi konu sahibinin zerafetine bak bir de o diğer kadınların ucuzluğuna.. ve ben eminim ki konu sahibi yeni hayatında ona ilgi duyacak pek cok kisiyle karşılacak ve gercekten onu sevip sevilecegi bir evliliği olacak eminim ben. Bu kadar güzel bir kalbi Rabbim eş değeriyle bulusturur muhakkak :)

Ne diyim Allah şaşırtmasın insallah hicbirimizi ve eslerimizi..

Ben onlara kötü bisey yazıp da banlanmamak icin kısa kestim hep. Ya da "ya sabır" deyip çıktım konularından. Saygı da duyamıyorum böyle insalara ya. Açıkçası bana kadını erkeği hepsi uçkur sevdalısı gibi geliyor. -kocaları evi cehenneme ceviren kadınların kocalarını sevmemeleri haric-

Konu sahibinin eşi de karakteri zayıf bir insan. Böyle insanın polis olmasını da istemem ben mesela. Yakısmıyor çünkü. Yazık ya cidden, insan kendini nasıl düşürürün bir örneği bu adam müsveddesi.

Bi konu sahibinin zerafetine bak bir de o diğer kadınların ucuzluğuna.. ve ben eminim ki konu sahibi yeni hayatında ona ilgi duyacak pek cok kisiyle karşılacak ve gercekten onu sevip sevilecegi bir evliliği olacak eminim ben. Bu kadar güzel bir kalbi Rabbim eş değeriyle bulusturur muhakkak :)

Ne diyim Allah şaşırtmasın insallah hicbirimizi ve eslerimizi..

Amin canim ben de insanin anne baba olduktan sonra artık mutluluğu baska birseyde aramamasi gerektigini düşünüyorum...

İnşallah bundan sonra herşey sizin için çok güzel olur böyle dengesiz bir adam müsveddesinden kurtuluyorsunuz. Bir gün sürüne sürüne kapınıza gelirse asla suratına bakmamanizi temenni ederim. Böyle adamlara çocuğun saçının telini bile gostermiceksin aslında ama çocuğa kıyamıyor insan. Allah yolunuzu açık etsin. İşinizin olması ve ailenizin arkanızda olması en büyük şansınız. Her kışın sonunda da bir bahar vardır. Siz ve yavrunuz selametle kalın.

Erkekde tazminat davasi alabiliyirmus demesinin sebebi SEN acmayasin diye cunku cok iyi biliyor ki SEN acarsan tazminat davasi kazanirsin. Cidden soyluyorum durumumuz ne kadar iyi bile olsa Ben acardim ne alabiliyirsam alirdim cocugum icin atardim kenara biriktirirdim. Domuz yiyecegine cocugum yesin.

Çok üzülmüştüm durumunuza ama bir açıdan bakarsanız sizi zor zamanlarınızda ortada bırakacak bir koca müsveddesinden kurtulmuş oldunuz. Allah böyle karakter yoksunu insanları evlerimizden ırak etsin . Ben olsam bu adamdan tazminat almak için elimden geleni yapardım. Şimdi kendini çok güçlü hissediyorsun ama bazı anlarda tükendiğini hissedebilirsin. öyle hissettiğin anlarda sakın pes etme. Herşey daha da güzel olacak senin ve çocuğun için. Eşini de Allah ıslah etsin. Eminim çok pişman olacak ama öyle olursa lütfen çektiğin acıları hatırla ve asla affetme. Sen güçlü bir kadınsın. Allah yardımcın olsun

Allah sizin ve esinizin yardimcisi olsun, hakkinizda en hayirlisi olsun insallah.
Ama ben yine de size bir psikolog destegi almanizi tavsiye ederim. Hersey cok hizli ilerledi, bir psikolog destegi ile ilerlerseniz daha saglikli olur hersey.
Allah yardimciniz olsun tekrar, cok gecmis olsun.

Farazi bi laf değil eşinin artık istediğimi yaparım demesi, neymiş efendim evlilik içinde aldatmamış ama artık kimse karışamazmış, belli ki icraate geçmemiş olsa bile aklına gönlüne biri düştü, en iyi ihtimalle şu an fiiliyata dökmemis olması ama kuru kuru kimse bana karışamazsın demez, belli ki karışılacak bir durum var ortada, tazminatı falan bilen adam tutupta ben seni aldattım der mi açık acik

Ya sen nasil gonlu guzel bir insansin boyle, nasil bu kadar guzel ifade edebiliyorsun kendini. Rabbim yolunu, gonlun gibi guzel ve acik etsin.

Öğleden sonra avukatla görüşmeye gidiyoruz inşallah. Protokol u vermek için..

Dün akşam annemle görüştüm . İçimdeki duyguyu anlatmak için. Anne nasıl bu kadar hissizlestim. Kalbimden soğudu ben hiç sevmiyormu muşum diye .. içim burkuldu. Bi tuhaf oldum. Annem dua ettiğini söyledi . Eğer ayrilacaklarsa sogusun kızım ondan diye.. bilmiyorum..

Daha 26 yasimdayim. Ama şu andan itibaren sıfatım sadece anne olmak. Elbette zaman ne gösterir bilinmez ama guvenim çok sarsıldı .. yorumlariniz için de teşekkür ederim. Her zaman doğru ahlaklı olmaya çalıştım. İnşallah yavrumu da güzel yetistirebilirm

Öğleden sonra avukatla görüşmeye gidiyoruz inşallah. Protokol u vermek için..

Dün akşam annemle görüştüm . İçimdeki duyguyu anlatmak için. Anne nasıl bu kadar hissizlestim. Kalbimden soğudu ben hiç sevmiyormu muşum diye .. içim burkuldu. Bi tuhaf oldum. Annem dua ettiğini söyledi . Eğer ayrilacaklarsa sogusun kızım ondan diye.. bilmiyorum..

Daha 26 yasimdayim. Ama şu andan itibaren sıfatım sadece anne olmak. Elbette zaman ne gösterir bilinmez ama guvenim çok sarsıldı .. yorumlariniz için de teşekkür ederim. Her zaman doğru ahlaklı olmaya çalıştım. İnşallah yavrumu da güzel yetistirebilirm
Biz de hepimiz dua ediyoruz senin için, hayırlısıysa eşi aklını başına toplasın dönsün , yok değilse Allah senin içini soğutsun ferahlık versin diyorum her aklıma geldiğinde . Tanımadan uzaktan sevmek bu olsa gerek, yazdıklarınla içimize işledin, gönül bağı oldu sanki

Back
X