• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek...

o kaybetmiş arkadaşlar .. ben evladimla o minicik kollariyla bana sarilmasiyla mutluyum..
Bu sizin en büyük güvenceniz , şimdilik ama...
çünkü Rabbim bilir herşeyin doğrusunu, biz gerçeği göremeyiz...
belki ilerde sizi çok sevecek saracak, oğlunuza da baba değil de iyi bir abi olacak biri çıkar karşınıza...
zaman neler gösterir bilemiyoruz... o yüzden şimdilik boynunuza dolanan minik kollara odaklanın :emir_bebek:

ara ara profilinize girip yazdıklarınıza bakıyordum..
bu konuyu ve gerçekten rahat bir psikolojiyle yazılmış mesajlarınızı görünce inanın çok çok mutlu oldum...

sizin ve bebeğinizin hakkınızda hayırlısı olsun...
son olarak biz hep buradayız :) :KK19:

Öğleden sonra avukatla görüşmeye gidiyoruz inşallah. Protokol u vermek için..

Dün akşam annemle görüştüm . İçimdeki duyguyu anlatmak için. Anne nasıl bu kadar hissizlestim. Kalbimden soğudu ben hiç sevmiyormu muşum diye .. içim burkuldu. Bi tuhaf oldum. Annem dua ettiğini söyledi . Eğer ayrilacaklarsa sogusun kızım ondan diye.. bilmiyorum..

Daha 26 yasimdayim. Ama şu andan itibaren sıfatım sadece anne olmak. Elbette zaman ne gösterir bilinmez ama guvenim çok sarsıldı .. yorumlariniz için de teşekkür ederim. Her zaman doğru ahlaklı olmaya çalıştım. İnşallah yavrumu da güzel yetistirebilirm
Çünkü o sevdiğiniz değer verdiğiniz insan aslında bu sevgiyi de değeri de hak etmiyormuş bunu farkettiniz!Daha çok şeyi farkedeceksiniz, aslında onsuz da yaşanabileceğini, aslında çok da gerekli olmadığını anlamanız uzun sürmeyecek,çünkü gitgide çirkinleşiyor size göre;o aslında o değilmiş!
Offfff Eylulm inan duygu sözlüğü,ansiklopedisi olsa kadınlar en kralını yazar sayfalarca;bizlerin baktığı ve gördüğü şeyler çok nadide ve çok farklı,bunları doyasıya düşün ; içinde hayal kırıklıkları, boşluklar,aldatılmak,kandırılmak,kullanılmak ve birçok histe belirecek hiçbirine kulak asma ya da dibine kadar acını yaşa ve sonrasında o güçlü,sadece evladı için değil kendi içinde yaşamak fikrine ve hissine az kalır....

Öğleden sonra avukatla görüşmeye gidiyoruz inşallah. Protokol u vermek için..

Dün akşam annemle görüştüm . İçimdeki duyguyu anlatmak için. Anne nasıl bu kadar hissizlestim. Kalbimden soğudu ben hiç sevmiyormu muşum diye .. içim burkuldu. Bi tuhaf oldum. Annem dua ettiğini söyledi . Eğer ayrilacaklarsa sogusun kızım ondan diye.. bilmiyorum..

Daha 26 yasimdayim. Ama şu andan itibaren sıfatım sadece anne olmak. Elbette zaman ne gösterir bilinmez ama guvenim çok sarsıldı .. yorumlariniz için de teşekkür ederim. Her zaman doğru ahlaklı olmaya çalıştım. İnşallah yavrumu da güzel yetistirebilirm

Canımmm yazılarının çoğunu okudum dünden beri. Hemen hemen bütün acıları yaşamış biri olarak sana şunu söyleyebilirim ki hayattaki en büyük kazancın evladın. Çok şükür o yanında ve sağlıklı. İnan bana en önemlisi bu. Diğer her şey unutuluyor, alışılıyor inan bana. Ama tek unutulmayan evlat acısı. Rabbim sana ve ailene o acıyı yaşatmasın hiç bir zaman. Sırf bu sebepten bile Yaradana ne kadar şükretsen az.

Bundan sonra sımsıkı evladına sarıl ve ikiniz için güzel bir hayat kurmaya çalış. Emin ol bir kaç yıl sonra iyi ki bütün ömrümü helak etmemişim o adam için diyeceksin. Rabbim Yar ve Yardımcın olsun...

Eylulcum bu sabah kalktım inanki aklima sen geçtin. Konu açtın mı diye bakarken senin konu açtığını gördüm. Canım gerçekten sen harika bi anne ve şükür sahibi bir insansın. O kocan olcak pislik utansın. Demek istiyor ki sakin tazminat vs açma benimde hakkım var ama açmıyorum bla bla bla. Bu kadar bile çirkinleşmiş. Yazık çok yazık. Belkide o bile beklemiyordu bu kadar güzel karşılayacağını ve üstesinden geleceğini. Sen yolundan şaşma o çok pişman olacak ama artık çok gec

Daha geçen gün başka bir konuda sizi sordum nikinizi bilmediğim için.
Eylül hayatının kahramanı sensin, diğer herkes yanında sana eşlik edenler. Kocan bu kadar eşlik edebildi hayatına. Hayat gerçek iyilerle kötüleri ayırır er geç birbirinden. O seni ve kendisini barındıran yuvayı bu kadar hak etti. Yazık etti. Seni ise çok güzel günler bekliyor inancını hiç yitirme, çok mutlu olacağından eminim. Çünkü vicdanın rahat, çünkü bu yuvayı dağıtmak için elinden geleni o yaptı.
Sana bundan sonraki hayat yolculuğunda mutluluklar ve başarılar diliyorum. Rabbim elini tutsun ve hiç bırakmasın canım benim.

Geçenlerde sakin kafayla senin meseleyi düşündüm. Dedim ki burada konu açıp da eşime sevgim bitti, baskalarinin ilgisi hoşuma gidiyor vs yazan kadinlara kocandan bosan sonra ne yapacaksan yap diyoruz. E bu adam da tam olarak bunu yapıyor o zaman neden bu kadar kızıyoruz? Rabbim sana ve evladina güç kuvvet versin güzel günler göstersin...

Nefsine hakim olamamasına kızıyoruz. Mutlu bir evliliği varken bunu görmeyip dışarda mutluluk aramasına kızıyoruz. Karşındaki insanın evladının hayallerinin yarım bırakılmasına kızıyoruz.:KK11:
Evlenirken iyi günde kötü günde diye söz vererek evleniyorsun sonra en ufak boşlukta hop ben istemiyorum ben gidiyorum. Tebrik mi etmemiz gerekiyor yani... Vay be... :kızgın:

Nefsine hakim olamamasına kızıyoruz. Mutlu bir evliliği varken bunu görmeyip dışarda mutluluk aramasına kızıyoruz. Karşındaki insanın evladının hayallerinin yarım bırakılmasına kızıyoruz.:KK11:
Evlenirken iyi günde kötü günde diye söz vererek evleniyorsun sonra en ufak boşlukta hop ben istemiyorum ben gidiyorum. Tebrik mi etmemiz gerekiyor yani... Vay be... :kızgın:
Benimde aynısı aklıma gelmişti adam aldatmadan ayrıldı diye ama sonra düşününce adamin hatası hep sevgi dolu sorunsuz davranması ve beklenmedik bir zamanda konuşması oldu. Eylulum bu durumu farketseydi hissetseydi sevgisinin bittiğini bu kadar uzulmezdi. Eylül le birlikte nerdeyse bütün kk üzüldü.

Bundan sonrasında çok mutlu ol Eylül.

Rabbim ileriki hayatinizda böyle yanlis insanlarla karsilastirmasin herseyin hayirlisi hakinda canimm

Konu sahibi ihanete mi uğradı anlayamadım..
Teklif sözü çok kırıcı olmuş, iyi ki boşanmışsın.

Cesareti olamayanlara ders olsun!

Masallah sana dimdik duruyorsun. Günlerce düşündüm naapti diye hamd olsun iyisin daha da iyi olacaksin. Ee allahın sopasi yok daha ne sınavlar kaybedecek sonuc itibariyle nefsi için yuvasını çocuğunu bıraktı ilahi adalet yerini bulur canim.

Eylülcünün hakkında hayırlısı olsun temiz kalpli ve güçlü kadın olarak anne olarak yeniden doğmuşsun ne mutlu sana ailenede sevgilerimle yeniden yeşertmişler seni aydınlık yarınların olsun. Evladınla ve sevdiklerinle esen kal canım ♥️

Ve ben dimdik ayaktayım.

bu ne kadar güzel bir sözdür öyle:super: bravo sana.. gözlerim dolu dolu okudum. sanki çok yakınımdan biri tekrar hayata tutundu. tebrik ederim seni. örnek alınacak insansın. yavrunun anneee demesi sana yeter. sen çok güçlü birisin. eminim çok daha güzel şeyler yaşayacaksın.

o nasıl bir adammış öyle. o adamdan yavruna zaten örnek baba olmazmış ki. sen iyki vaktinde görmüşsün gerçek yüzünü. nefsine hakim olamayan gözü farklı şeylerde olan adam zaten sana yakışmazmış.

sen hep dik dur. o seni gördükçe bükülecek zamanla.. yolun bahtın açık olsun. :KK9::KK8:

İyi aksamlar herkese..

Okuyabildigim kadariyla mesajlarinizi okudum. Çok teşekkür ederim herkese..

Oglum uyuduktan sonra giyindim hazırlandım. Saçlarımı yaptım falan sonra oğlum uyandı. Kv me gittik. 5 dakika oturup oğlumu bırakıp çıktık beraber.. o benden önce binmisti arabaya ben ayakkabilarimi giyerken tam binecekken eşimin adetidir arabayı çalıştırır çalıştırmaz silecekleri çalıştırır her neyse su fiskittti hop üzerime.. arabaya bindim. Valla bilerek yapmadım dedi. Bende diyosun dedim imalı sekilde . Gülüştük ..

Yolda giderken konuştuk görüşme zamanlarını. Sen benim için. Çok değerlisin. Lafları o öyle dedikçe ağlamaya başladım.. sanki hiç bişey yok gibi araçta gidiyoruz.. avukat in bürosuna gittik sıhhiye de . Benim gozler yaşlı zaten. Kan çanağı. Protokol yazıldı. Konuştuk.. o imzayı atarken ciğerim söküldü sanki.. nikahimiz aklım a geldi.. küçük bı oda da son buluyordu .. ben eşimin en çok ellerini sevdim .. bı insanın eli bu kadar mı güzel olur.. şuan bile içli içli ağlıyorum.. yok o kadar da güçlü değilmişim demek .. gittik adliyeye verdik.. çıkışta otopark a yürürken seninde bı kalbin var. İnşallah hep mutlu olursun . Hep iyi olmanı isterim dedi.. konuşamadım bile.. bogazima yumruk oturdu ... Ağladım bayilacak gibi oldum.. arabaya bindik.. ben ağlıyorum sessizce o ağlıyor. Gözlüğünün altından akmadan silmeye çalışıyor.. akşam beraber yiyelim yemegi dedi. Tamam dedim.. zaten evde oğluma yemek hazirlicak halim de yoktu.. eve geldik. Kv dem beni aglamis görünce o da başladı ağlamaya..

Hiç yemek yememistim o zamandan sonra orda.Eşim tabagima ye sende hadi nolur diyip yemek koydu fazladan.. oğlum sebeklik yaptıkça gozgoze geldik... Ve yemek bitti biz evimize gidelim artık dedim son gücümle..

Kalktık.. kv seni eşimin kız kardeşini öpüp hoşçakalın dedim eşime de geldik.. geri dönüşü yok..

Keşke böyle olmasaydı ama işte oldu.. yarın a gün alinmaya calisilcak duruşma için. Sevmiyorum dedim ama işte Allah kahretsin bı anda bitmiyormus.. ben onun gibi olamadım.. araba da geçecek mı bu günler dedim.. geçecek unutacaksin iyi olacaksin dedi bana.. keşke bugün de kötü konussaydi beni daha güçlü kilsaydi...

Merak ediyordum seni burdaki konulardan en çok içime işleyenlerdendi seninkisi.şimdi yazdıklarını okudukça gülümsediğimi farkettim.gücünle mıtlulugunla mutlu oldum.tebrik ederim seni.çok gençsin önünde bebeşinle kocaman bi hayat var.hep gül hep mutlu ol inşallah

Çok üzülerek okudum son mesajını. Hayat ne garip.
Allah karşına senin gibi kalbi güzel insanlar çıkarsın....

Ay çok kötü oldum eylulcum allah yardım edecek sana gör bak. Çok güzel bi hayat kuracaksin. Tabikide bunca sene 5 dk da bi imzayla bitise geçmesi çok zor ama en zoru buydu inan. Geçecek ve oğluna yeni bi hayat kuracaksın.

Ağlamadan acı çekmeden bitmesi imkansız üzülüp ağlayıp kendinize geleceksiniz
Kolay mı yaşadıklarınız
Çok üzgünüm keşke elimizden birşey gelse

İyi aksamlar herkese..

Okuyabildigim kadariyla mesajlarinizi okudum. Çok teşekkür ederim herkese..

Oglum uyuduktan sonra giyindim hazırlandım. Saçlarımı yaptım falan sonra oğlum uyandı. Kv me gittik. 5 dakika oturup oğlumu bırakıp çıktık beraber.. o benden önce binmisti arabaya ben ayakkabilarimi giyerken tam binecekken eşimin adetidir arabayı çalıştırır çalıştırmaz silecekleri çalıştırır her neyse su fiskittti hop üzerime.. arabaya bindim. Valla bilerek yapmadım dedi. Bende diyosun dedim imalı sekilde . Gülüştük ..

Yolda giderken konuştuk görüşme zamanlarını. Sen benim için. Çok değerlisin. Lafları o öyle dedikçe ağlamaya başladım.. sanki hiç bişey yok gibi araçta gidiyoruz.. avukat in bürosuna gittik sıhhiye de . Benim gozler yaşlı zaten. Kan çanağı. Protokol yazıldı. Konuştuk.. o imzayı atarken ciğerim söküldü sanki.. nikahimiz aklım a geldi.. küçük bı oda da son buluyordu .. ben eşimin en çok ellerini sevdim .. bı insanın eli bu kadar mı güzel olur.. şuan bile içli içli ağlıyorum.. yok o kadar da güçlü değilmişim demek .. gittik adliyeye verdik.. çıkışta otopark a yürürken seninde bı kalbin var. İnşallah hep mutlu olursun . Hep iyi olmanı isterim dedi.. konuşamadım bile.. bogazima yumruk oturdu ... Ağladım bayilacak gibi oldum.. arabaya bindik.. ben ağlıyorum sessizce o ağlıyor. Gözlüğünün altından akmadan silmeye çalışıyor.. akşam beraber yiyelim yemegi dedi. Tamam dedim.. zaten evde oğluma yemek hazirlicak halim de yoktu.. eve geldik. Kv dem beni aglamis görünce o da başladı ağlamaya..

Hiç yemek yememistim o zamandan sonra orda.Eşim tabagima ye sende hadi nolur diyip yemek koydu fazladan.. oğlum sebeklik yaptıkça gozgoze geldik... Ve yemek bitti biz evimize gidelim artık dedim son gücümle..

Kalktık.. kv seni eşimin kız kardeşini öpüp hoşçakalın dedim eşime de geldik.. geri dönüşü yok..

Keşke böyle olmasaydı ama işte oldu.. yarın a gün alinmaya calisilcak duruşma için. Sevmiyorum dedim ama işte Allah kahretsin bı anda bitmiyormus.. ben onun gibi olamadım.. araba da geçecek mı bu günler dedim.. geçecek unutacaksin iyi olacaksin dedi bana.. keşke bugün de kötü konussaydi beni daha güçlü kilsaydi...
Dağladın yine ciğerimi be... :(

Bu adam benim cidden midemi bulandiriyor.
Lutfen boyle kibar iletisim kurmayin. Kendi vicdanini rahatlatmasina izin vermeyin. Resmen duygu somurusu yapiyor. Avini yiyip kosesine cekilen timsahlar gibi. Tamam derdini anlatmis evli kalmak zorunda degil sonuclarina katlanacak. Ama bu yalan kibarligi bana cok igrenc geliyor. Kayinvalidenin de sahte gozyaslarina cok kiziyorum. Oglum boyle karisini bosayacak bende sessizce aglayarak ayni sofrada yemek yicem oylemi. Oglumu kapidan sokmaz gelini basimin ustunde tasir yuzune bakamazdim herhalde. Bu aile bana cok fazla yuzsuz geliyor. Eylul, uzul agla tabiki bitmedi kolay bitmeyecek. Ama bitecek inan bitecek su an dogru olan senin tepkin, esinin ve ailesinin yuzsuzlugu degil. Yarin sen yine guldugunde onlari bekleyenler neler bilmiyorum. Icime isledi son msjin. Bak ogluna ne kdr masum, onun hatrina umudunu kesme..

Back
X