İyiydi aram. Kayinvalidem i severim. Kayinpederim çok bilmiş .. ama her zaman cevabını verdim saygı çerçevesinde. Onlar da beni severdi..Siz bu kadar iyi niyetliyken karşı tarafın bu kadar art niyetli olması... Eşinizin ailesiyle aranız nasıldı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyiydi aram. Kayinvalidem i severim. Kayinpederim çok bilmiş .. ama her zaman cevabını verdim saygı çerçevesinde. Onlar da beni severdi..Siz bu kadar iyi niyetliyken karşı tarafın bu kadar art niyetli olması... Eşinizin ailesiyle aranız nasıldı?
Niye ayriliyorsunuz? Sebebini sorsam ? Baktım sayfanıza goremedimİyiydi aram. Kayinvalidem i severim. Kayinpederim çok bilmiş .. ama her zaman cevabını verdim saygı çerçevesinde. Onlar da beni severdi..
Eşimle konuşmamız konumun adı. Ordan bakabilirsinizNiye ayriliyorsunuz? Sebebini sorsam ? Baktım sayfanıza goremedim
Türkçesi; evliyken sadakatsizlik yapmak istemedim bosanmak istiyorum.. İzmir e giderken hiç biseyimi almamistim. Ama söylediklerinden sonra zaten ayakkabilarim kiyafetlerim daha kullanmaya firsatimin olmadığı yemek takimlarim yeni aldığım bir sürü eşya yi koli ye yerleştirdim. Haftasonu ailem geliyor aracimizla goturucem. Nafaka vericek oğluma . Bide araba vardı zaten ondan payima düşen..Sebepte belirtmemiş ki sevgim kalmadı ne demek? Birisi mı var hayatında şüphelendiniz mı hiç? Sanırım anlaşmalı bosanacaksiniz. Bir şey talep etmediyseniz edin. Hiçbir şey yapmadan öylece gitmesini kabul etmek onurluluk değildir. Yarın öbür gün pişman olmayin. Sizin çocuğunuz var.
Allah ıslah etsin.. bir şey değil denilmiyor artık, ayiplanamiyor; kokuyor insan bir gün başına gelir mı diye.. Allah'ım size güç versin. Bu kadar guzel bir kalbi kirdigi icin de eşinize de güzel bir ders..Türkçesi; evliyken sadakatsizlik yapmak istemedim bosanmak istiyorum.. İzmir e giderken hiç biseyimi almamistim. Ama söylediklerinden sonra zaten ayakkabilarim kiyafetlerim daha kullanmaya firsatimin olmadığı yemek takimlarim yeni aldığım bir sürü eşya yi koli ye yerleştirdim. Haftasonu ailem geliyor aracimizla goturucem. Nafaka vericek oğluma . Bide araba vardı zaten ondan payima düşen..
Kalan pişmanlıkları yasayamadigimiz mutluluğu yaptığı nankörlügu de ona bırakıyorum..