• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek...

Siz bu kadar iyi niyetliyken karşı tarafın bu kadar art niyetli olması... Eşinizin ailesiyle aranız nasıldı?
İyiydi aram. Kayinvalidem i severim. Kayinpederim çok bilmiş .. ama her zaman cevabını verdim saygı çerçevesinde. Onlar da beni severdi..

Aklım sendeydi canım ama msjla rahatsız etmek istemedim kendine gelmene sevindim hepsi geçip gidecek sen sabret Allah a sığın kardeşim

Sebepte belirtmemiş ki sevgim kalmadı ne demek? Birisi mı var hayatında şüphelendiniz mı hiç? Sanırım anlaşmalı bosanacaksiniz. Bir şey talep etmediyseniz edin. Hiçbir şey yapmadan öylece gitmesini kabul etmek onurluluk değildir. Yarın öbür gün pişman olmayin. Sizin çocuğunuz var.

Esinize karsi kalbiniz biraz da olsa sogumus ya en cok buna sevindim. Insallah zerre bisey kalmaz.. Allah yardimciniz olsun guzel ve gunesli gunler gorun cocugunuz ve siz :)

Sebepte belirtmemiş ki sevgim kalmadı ne demek? Birisi mı var hayatında şüphelendiniz mı hiç? Sanırım anlaşmalı bosanacaksiniz. Bir şey talep etmediyseniz edin. Hiçbir şey yapmadan öylece gitmesini kabul etmek onurluluk değildir. Yarın öbür gün pişman olmayin. Sizin çocuğunuz var.
Türkçesi; evliyken sadakatsizlik yapmak istemedim bosanmak istiyorum.. İzmir e giderken hiç biseyimi almamistim. Ama söylediklerinden sonra zaten ayakkabilarim kiyafetlerim daha kullanmaya firsatimin olmadığı yemek takimlarim yeni aldığım bir sürü eşya yi koli ye yerleştirdim. Haftasonu ailem geliyor aracimizla goturucem. Nafaka vericek oğluma . Bide araba vardı zaten ondan payima düşen..

Kalan pişmanlıkları yasayamadigimiz mutluluğu yaptığı nankörlügu de ona bırakıyorum..

ben nerede yasayacagini anlayamadim. izmirde mi ankarada mi? izmirde isini ayarlayabildin mi?

Türkçesi; evliyken sadakatsizlik yapmak istemedim bosanmak istiyorum.. İzmir e giderken hiç biseyimi almamistim. Ama söylediklerinden sonra zaten ayakkabilarim kiyafetlerim daha kullanmaya firsatimin olmadığı yemek takimlarim yeni aldığım bir sürü eşya yi koli ye yerleştirdim. Haftasonu ailem geliyor aracimizla goturucem. Nafaka vericek oğluma . Bide araba vardı zaten ondan payima düşen..

Kalan pişmanlıkları yasayamadigimiz mutluluğu yaptığı nankörlügu de ona bırakıyorum..
Allah ıslah etsin.. bir şey değil denilmiyor artık, ayiplanamiyor; kokuyor insan bir gün başına gelir mı diye.. Allah'ım size güç versin. Bu kadar guzel bir kalbi kirdigi icin de eşinize de güzel bir ders..

Birileri şişirdi demek sen şöylesin böylesin oda ben süperim diyerek etrafındaki insanları beğenmedi
Sonrasında mutlaka şapa oturacak Nankörlüğün illa ki bir cezası vardır ve yaşayacak
Büyüyünce oğluna nasıl anlatacak acaba neden ayrıldınız sorusunun cevabını
Evladı olup da uçkur peşinde koşan kadın erkek kimseye saygım yok
Herşey gönlünüzce olsun inşallah

Canım anlattığına çok sevindim hep bakıyorum yazdinmi diye bırak senle evladının ahi yeter zaten ona ne hali varsa görsün sen yeni hayatına odaklan artık yanında minik ama koca kalpli bir destekcin var inşallah çok mutlu olursunuz yavrunla beraber dualarım sizinle

Çok mutlu oldum gerçekten. Allah yolunuzu açık etsin inşallah.
Bundan sonra da hep dimdik durmaya devam et. ♥

E Eylulm canım hep aklımdaydın dün gelecekti Ankara'ya, ne yaptı acaba diye. İyiki yazdın. Ben seni rahatsız etmemek için msj atmıyorum.

Sen çok güçlüsün dahada güçlü olacaksın, o kaybetti, tek üzüntüm durduk yere güzelim yuvasını yıktı, pişman olduğunda sen onu çoktan unutmuş olacaksın, başını taşlara vuracak ama nafile. İnsan kendi belasını böyle buluyor işte.

Sen çok daha iyi olacaksın eminim, Allah mazlumun yanında.

Şimdi ne yapacaksın, İzmir'de iş ayarlayabildin mi?

Komik mi bu arkadas? Isterse neyin davasini acacakmis ? Bence ruhsal durumu iyi degil..Daha da birsey olmaz ondan bitmis...Yazik insan...

Vatan millet sakarya laflarının bayat olduğu belliydi ama sen aldatmaz yapmaz dedin, aşk işte gözünün perdesi açılmış mutlu oldum senin adina5

Back
X