• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gitmek...

Duruşma tarihi 31 Mayıs.. alınabilecek en erken tarih.. 25 gün sonra yani.. unutamayacagim tarihlere de biri daha eklendi..

Tayin iş durumunu bugün görüştüm. İnsallah İstediğim gibi olacağı söylendi .. buruk bi mutluluk var içimde.. haber vermek istedim.. bı yanım sonuna kadar susmak isterken diğer yanım içimdekileri haykırmak istiyor.. buraya yazıyorum işte. İyi aksamlar
İzmirde evladınla yeni hayat yeni iş çevresi yeni başlangıçlar hepsi hayırlı olur inşallah senin için
Güçlüsün!

İyi aksamlar herkese..

Okuyabildigim kadariyla mesajlarinizi okudum. Çok teşekkür ederim herkese..

Oglum uyuduktan sonra giyindim hazırlandım. Saçlarımı yaptım falan sonra oğlum uyandı. Kv me gittik. 5 dakika oturup oğlumu bırakıp çıktık beraber.. o benden önce binmisti arabaya ben ayakkabilarimi giyerken tam binecekken eşimin adetidir arabayı çalıştırır çalıştırmaz silecekleri çalıştırır her neyse su fiskittti hop üzerime.. arabaya
ne kadar medenice bir boşanma! .Senin ailen nerde bu sureçte yanında degiller. Kayınvalide aglaşıyor filan. Böyle bir durumda ailem yanımda olurdu .Damadın ağzına tükürürdü. Kayınvalide de napalım kızım diycek filan o kayınvalidenin yüzüne bakmazdım . Yanlış yapıyosun . Oğlun var evet babası.bundan sonra o adama yüzünü bile gösterme.O ve aileside oglunu her istediginde görmemeli.

ne kadar medenice bir boşanma! .Senin ailen nerde bu sureçte yanında degiller. Kayınvalide aglaşıyor filan. Böyle bir durumda ailem yanımda olurdu .Damadın ağzına tükürürdü. Kayınvalide de napalım kızım diycek filan o kayınvalidenin yüzüne bakmazdım . Yanlış yapıyosun . Oğlun var evet babası.bundan sonra o adama yüzünü bile gösterme.O ve aileside oglunu her istediginde görmemeli.
Benimde artık sinirlerim bozuluyor. Bu ne sakinlik yok yemek koymuş ye diye ondan önce tazminat davası açabilirim diyor.. Ada'ma tek kelime söylemiyor. Bir an önce ayrılsa bari o ilden

Benimde artık sinirlerim bozuluyor. Bu ne sakinlik yok yemek koymuş ye diye ondan önce tazminat davası açabilirim diyor.. Ada'ma tek kelime söylemiyor. Bir an önce ayrılsa bari o ilden
Çok sakinler demi .Adam ağlıyor! kayınvalide ağlaşıyor. Napıyosun oğlum diyen yok. Böyle evladim olcak kovardim yahu.Geline destek cıkardım Neden birlikte avukata gidiliyor anlamadım. Kızın ailesi nerde? Bu adama niye kimse bir şey demiyor.

Bu adam ağlayacak kadar bu evliliğe ve size değer veriyor da neden ayrılma talebinde bulundu. Hadi bulundu neden ağlıyor?
Sen degerlisin diyebiliyorda evladindan ve değerli dediği kadından neden boşanıyor?
Bu adam ne yapmaya çalışıyor hem olayları bu duruma getirip hemde dramatize ederek?
Anlayaniniz varsa bana da anlatirmisiniz?

Çok sakinler demi .Adam ağlıyor! kayınvalide ağlaşıyor. Napıyosun oğlum diyen yok. Böyle evladim olcak kovardim yahu.Geline destek cıkardım Neden birlikte avukata gidiliyor anlamadım. Kızın ailesi nerde? Bu adama niye kimse bir şey demiyor.
Tabii ki. Ailem arkamda ailem arkamda.. E hani aile, görünürlerde kimse yok.. Çocuğa hala kv bakıyor, ağlaşıyorlar. Yemeğe kalmalar, eşle oturmalar. Böyle saçmalık mı olur? Adam bişeyinin derdine düşüp yuvasını yıktı, hala bu iyi niyet neden anlayamıyorum

Tabii ki. Ailem arkamda ailem arkamda.. E hani aile, görünürlerde kimse yok.. Çocuğa hala kv bakıyor, ağlaşıyorlar. Yemeğe kalmalar, eşle oturmalar. Böyle saçmalık mı olur? Adam bişeyinin derdine düşüp yuvasını yıktı, hala bu iyi niyet neden anlayamıyorum
Afedersiniz, önceki konularda yoktum adamın boşanmak için gerekçesi neydi acaba

Afedersiniz, önceki konularda yoktum adamın boşanmak için gerekçesi neydi acaba
Beyefendiye teklifler mektuplar falan geliyormuş, evliliği sürecinde cevap vermemiş. Ama artık cvp vermek istiyormuş, hayatını yaşayacakmış, kimse karışmasınmış.. Tek sebebi bu

Beyefendiye teklifler mektuplar falan geliyormuş, evliliği sürecinde cevap vermemiş. Ama artık cvp vermek istiyormuş, hayatını yaşayacakmış, kimse karışmasınmış.. Tek sebebi bu
:oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha::oha:

Bence o hayatına başkasını almış bile. Utanmadan timsah gözyaşları döküyor birde :oha::oha::oha::oha::oha::oha:

Herkesin aile durumu sizinki gibi olamaz ki. Ailesi bu haftasonu gelip evi esyayi toplayip Eylul ile birlikte gidecek diye yazmisti.
Cocugu isteyken babaanneye birakmasinda ne var.
Belki de her seyi tum acikligiyla yazamiyor bu cok normal bence.
Bana bu tabloda garip gelen tek kisi adam.
Eylul ne yapsin soku yeni atti uzerinden yillardir sevdigi adamdan kopamamasi da cok normal degil mi? Karsisindaki adam dengesiz bu nedenle yasadigi duygular da bu kadar dengesiz.

Bana da hala orada yemek yemesi saçma geliyor ama Eylül severken ayrılıyor o yüzden bu kadar bocalıyor. Karşımızda acısını bile tüm çıplaklığıyla yaşayamayan bir kadın var.

Kusura bakmayın ama sizinki onurlu, dik duran kadın duruşu değil.
Son ana kadar umudunu kaybetmeyen, bu yüzden de köprüleri yıkmayı göze alamayan kadın duruşu.
Eşinizin arkasında, boşanmanızı sessizce bekleyen bir kadın olmasa bunların hiç biri yaşanmazdı.
Kalkın ve silkenin.
Onlar mutlu - mesut bir yaşama yelken açarken her şey sizin içinizde kalacak.
Yorumum acımasız gelebilir.
Kusura bakmayın ama sorulacak bir hesap varsa da zamanın da sorulmalı.

İyi akşamlar.

Annem benimle birlikte gelecekti ben istemedim . Çok ısrar etti hayır anne gelme dedim. İzmir de 2 hafta kaldım. İyi görünmek için kendimi o kadar zorladim ki herkes gözümün içine bakıyor annem babam kız kardeşim. İyi olmak zorundaydım güçlü görünmek. İş yerinde kendimi tutuyorum . Yalnız kalabildigim tek yer evim o da oğlum uyuduktan sonra. Tek aglayabildigim yer .. annem le günde en az dört beş kez görüşüyoruz .her seferinde geleyim kızım diyor ben istemiyorum.. kendimle başbaşa kalıp bu süreci atlatmak rahatça ağlamak istiyorum anladınız mı. O yüzden ailem yok yanımda.
Yemek mevzusuna gelince ben masaya oturup yemek yemiyorum oğluma biseyler yedirip kalkiyoruz evimize geliyoruz oğlumla. Onun nedeni de işte yoruluyorum zaten. Bedenimden çok ruhum yorgun yemek hazirlayacak gücüm bile yok o yüzden. Hem de babasını görsün yavrum. Goremiycek zaten çok yakında. Ne yaşadığımı ben bilirim. İçimdeki yangını anlamadan ahkam kesmek gururlu ol demek çok kolay ama ben aile içinde asla gurur olmamalı düşüncesinde oldum her zaman.. böyle de olmak istiyorum hayatım boyunca..

İyi akşamlar.

Annem benimle birlikte gelecekti ben istemedim . Çok ısrar etti hayır anne gelme dedim. İzmir de 2 hafta kaldım. İyi görünmek için kendimi o kadar zorladim ki herkes gözümün içine bakıyor annem babam kız kardeşim. İyi olmak zorundaydım güçlü görünmek. İş yerinde kendimi tutuyorum . Yalnız kalabildigim tek yer evim o da oğlum uyuduktan sonra. Tek aglayabildigim yer .. annem le günde en az dört beş kez görüşüyoruz .her seferinde geleyim kızım diyor ben istemiyorum.. kendimle başbaşa kalıp bu süreci atlatmak rahatça ağlamak istiyorum anladınız mı. O yüzden ailem yok yanımda.
Yemek mevzusuna gelince ben masaya oturup yemek yemiyorum oğluma biseyler yedirip kalkiyoruz evimize geliyoruz oğlumla. Onun nedeni de işte yoruluyorum zaten. Bedenimden çok ruhum yorgun yemek hazirlayacak gücüm bile yok o yüzden. Hem de babasını görsün yavrum. Goremiycek zaten çok yakında. Ne yaşadığımı ben bilirim. İçimdeki yangını anlamadan ahkam kesmek gururlu ol demek çok kolay ama ben aile içinde asla gurur olmamalı düşüncesinde oldum her zaman.. böyle de olmak istiyorum hayatım boyunca..
Yapma canım bunu kendine o adam oglunu görmeyi bile haketmiyor. Evet çok zor tahmin edebiliyorum. Neden sessiz sessiz ağlıyosun yaaa neden fiilen seni aldatmadım desede bunu yapmak için can atmış birinin canına okumuyosun üzüldum adına umarım çok mutlu olursun

İnsan bazen o kadar üzgün ve mutsuz olur ki savaşmaya, inatlaşmaya gücü olmaz. Kimi insanın da savaşma yetenekleri bazıları gibi değildir. Ben de eylül gibi sessiz sedasız boşandım. Ailelerin boşandıktan sonra haberi oldu. Hikayemiz çok benziyor. Yani yok çocuğu gösterme, yok kv ile niye görüşüyorsun, niye ailen yanında değil gibi sorular, sözler bana saçma geliyor. Çünkü çocuğu göstermezse icra memuru, pedagog, polis ile kapıya gelecek. Tazminat isterse dava yargıtay aşamasıyla en az 3 yıl sürecek. Çocupu kayınvalidesine bırakmazsa tayin isteyene kadar geçecek kısacık süre için bakıcı bulmak zorunda kalacak. Her akşam ağlarken annesi babası yanında olsa onlar da kahrolacak. Bunlar hep yorucu, yıpratıcı aşamalar. Boşanmayı sinir harbi yaşamadan gerçekleştiren kadın, boşanma gerçeğini de kolay kabullenir. Ben de boşandıktan sonra 1 buçuk 2 ay bizimkilerle görüşmedim. Onların yanında üzüntümü yaşayamıyordum, mutluymuş gibi rol yapmak kolay değil, zor çok zor...

Eylül, boşver yazılanları. Acını yaşa ama lütfen dibe vurma, kendini mahvedercesine ağlama. En ağır şeyler bile unutuluyor bu hayatta, ölüm bile... Bunu da atlatacaksın. İnsan ayrılırken belli eder kendini. Mayanda çirkeflik yokken ne yapabilirsin ki? Sen çok asil bir kadınsın. Rabbim bu asaletine yakışır bir hayat sunsun bundan sonra sana ve yavruna.

Eylül canım Allah yardımcın olsun konunu tek tek okudum senin gibi bi arkadaşım olmasını çok isterdim çok temiz kalplisin emin ol günün birinde pişman olacak sen bebeğinle gün gelecek sadece güZellikleri yaşayacaksın bu kötü günlerin geride kalacak ama ileride o bu yanlızlığı pişmanlığı dibine kadar yaşayacak üzülme diyemem bizler empati yaparken ağladık ama kimseyede bakma içinden ne geliyorsa onu yaşa onu söyleki sonra bunuda yapsaydım belki deme ailende sende krşı tarafa çok güzel bi tavır sergiliyorsun inan imrendim bağırmak çağırmak yada ailelerin girmesi hoş değil arkadaşlar bunu garip bulsada bu evliliği ikiniz yaşıyordunuz ne kimsenin sözüyle itmesiyle devam eder nede biter sadece üçüncü kişiler araya girdiğinde üç gün sonra barışrsınız onlar kötü olur hayatın boyunca mutlu ol inşallah

Bu adamla iliskiniz mide bulandirici olmaya basladi artik. Esini cocugunu bir iki kadinin ilgisi icin silmesi yeterince rezilken bir de tazminat isteme demis hala iyi biriymis de sizi cok dusunuyormus gibi yiaaaa biraz yemek ye, uzulme iyi olacaksin bu gunler gececek diyor gevsek gevsek. o coktan kimle nasil kiristiracaginin planini yapmistir. Ben esiniz olsam yuzunuze bakmaya utanirdim sizi o duruma dusurdukten sonra.

Sevilen birinden ayrilmak zor biliyorum, duygular evlilikten daha gec bitiyor. Ama şu adama karsi biraz daha guclu gorunmeye calisin. Bunu en iyi iletisimi keserek yapabilirsiniz. Yaninda agladikca, bakistikca "seni bekliyorum ne olur vazgec bize geri don" imaji ciziyorsunuz adam sizi kaybetmekten korkmuyor. Muhtemelen biraz eglenip sonra size donecek nasil olsa kabul edersiniz diye.

Valla aynı şeyleri yaşayan bir anne olarak seni çok iyi anlıyorum. Sen yine ağlamaya fırsat bulup ağlıyormuşsun. Benim ağlayabilmek gibi bir lüksümde yok. Annem ağlayacağımı bildiği için sürekli peşimde dolanıyo :( dikkatimi çeken eşlerimizin mesleğinin aynı olması, oynadıkları oyununda, bitirme şekillerinin de aynı olması. O kadar erkek bir arada uzun süre kalınca birbirlerine şerefsizlik, düzenbazlık öğretiyorlar anca. Çok akıllılar ya... Allah yardımcımız olsun canım, çocuklarımızın tertemiz kalplerinin yüzüsuyu hürmetine en hayırlı kararı verdirtsin bize de...

Ya gercekten buyuk konusmak iatemiyorum Allah korusun .Adam aldatmis baska kadinla neyin acisi bu hayatina bak aglamak dibe vurmakta ne .Guclu olun elin adami icin degermi canim sasiriyorum gercekenten ben olsam hic tinlamam cocugumla gececek guzel gunleri dusunurum herkes babasiyla buyucek die bir sey yok babasiz buyuyupte dort dortluk insanlar var.Dunyada adam mi yok seni gercekten sevecek cok kisileri cikar hayatina eylul hicc tinlamaa

Back
X