Merhaba. Sorunum ailem. Yeni atandım ailemle yaşadığım ilçeye 2saat uzaklıkta 2den fazla araç kullaniyorum hergun.Dayanamiyorum tüm kemiklerim agriyor.Bazi günler ağlayarak gidiyorum evde herkes uyurken ben sabahın köründe kalkiyorum.Isim stresli.Ailemi taşınmak için zorluyorum ama kimsenin umrunda değil 2sene için bile kiraya çıkmak istemiyorlar evi satamiyoruz.Gidip gelirsin ne var diyorlar inanılmaz yoruluyorum. Siz tasinmazsaniz ben tasinicam diyorum ayrı ev olayına da dünyanın sonu gibi bakıyorlar hergun kavga gürültü. Evden ayrılmam ipleri koparmam anlamına geliyor yani. En son naparsan yap yola alış veya istifa et bizim huzurumuzu bozuyorsun dediler. Aileyle bağları koparmak istemiyorum bu sekilde ama yolunu bulamadım. Siz ne yapardınız ne yapmalıyım?
Otobus yolculuğuna dayanamiyorum2 saatlik mesafeye mi bunca sorun dert. Bence abartıyorsunuz. 2 yıl dediğiniz ne ki millet kaç yıl 3 4 saatlik yıllara gidip geliyor
Gidersen donemezsin bizi silersin gibi bı tavırları var sanki suçmus gibi ben eve çıkmak istedigim için ısı bahane ediyomusum gibi.Gelişmiş ülkelerde 18 yaşı bitiren gençler ayrı eve çıkıyor. 20’yi geçip hala ailesiyle oturanlara uzaylı gibi bakıyorlar.
Neden bu yolu çekmek istemediğiniz halde çekiyorsunuz? Neden ailenizle cümbür cemaat taşınmak zorundaymışsınız gibi davranıyorsunuz?
Neden kendi yaşamınızın sorumluluğunu almak istemiyorsunuz?
İşiniz var? Neden eviniz de olmasın? Ve neden buna dünyanın sonu gibi bakma şeklinde size psikolojik şiddet uygulanmasına, sizin sınırlarınızın ihlaline izin veriyorsunuz?
Bozmasinlar zaten benim çıkmam olay olmasa umrumda değil ben de tek olmak istiyorumAilen neden düzenini bozup seninle gelsin ki zaten
Sen tek başına veya arkadaşınla çık tabii ki
Bozmasinlar zaten benim çıkmam olay olmasa umrumda değil ben de tek olmak istiyorum
Böyle bir devirde memur olmuşsunuz da istifa edecek missiniz öyle mi oldu canım.. zorluk çıkartırlarsa ayrılın kendileri bilir.Merhaba. Sorunum ailem. Yeni atandım ailemle yaşadığım ilçeye 2saat uzaklıkta 2den fazla araç kullaniyorum hergun.Dayanamiyorum tüm kemiklerim agriyor.Bazi günler ağlayarak gidiyorum evde herkes uyurken ben sabahın köründe kalkiyorum.Isim stresli.Ailemi taşınmak için zorluyorum ama kimsenin umrunda değil 2sene için bile kiraya çıkmak istemiyorlar evi satamiyoruz.Gidip gelirsin ne var diyorlar inanılmaz yoruluyorum. Siz tasinmazsaniz ben tasinicam diyorum ayrı ev olayına da dünyanın sonu gibi bakıyorlar hergun kavga gürültü. Evden ayrılmam ipleri koparmam anlamına geliyor yani. En son naparsan yap yola alış veya istifa et bizim huzurumuzu bozuyorsun dediler. Aileyle bağları koparmak istemiyorum bu sekilde ama yolunu bulamadım. Siz ne yapardınız ne yapmalıyım?
Gidersen donemezsin bizi silersin gibi bı tavırları var sanki suçmus gibi ben eve çıkmak istedigim için ısı bahane ediyomusum gibi.
Araba alınMerhaba. Sorunum ailem. Yeni atandım ailemle yaşadığım ilçeye 2saat uzaklıkta 2den fazla araç kullaniyorum hergun.Dayanamiyorum tüm kemiklerim agriyor.Bazi günler ağlayarak gidiyorum evde herkes uyurken ben sabahın köründe kalkiyorum.Isim stresli.Ailemi taşınmak için zorluyorum ama kimsenin umrunda değil 2sene için bile kiraya çıkmak istemiyorlar evi satamiyoruz.Gidip gelirsin ne var diyorlar inanılmaz yoruluyorum. Siz tasinmazsaniz ben tasinicam diyorum ayrı ev olayına da dünyanın sonu gibi bakıyorlar hergun kavga gürültü. Evden ayrılmam ipleri koparmam anlamına geliyor yani. En son naparsan yap yola alış veya istifa et bizim huzurumuzu bozuyorsun dediler. Aileyle bağları koparmak istemiyorum bu sekilde ama yolunu bulamadım. Siz ne yapardınız ne yapmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?