- 16 Mayıs 2015
- 340
- 184
- 103
- Konu Sahibi Ladyblonde
-
diyorum dememmi yok anlayis yokki anlamiyorŞu an durumum iyi idare edebiliyorum sen git işinle gücünle ilgilen ben seni boşu boşuna tutmayayim de..
Ya bak şimdi gelcek birileri iyi niyetli diyecek. Kadına açık açık git diyorsun gitmiyor anlamazlıktan geliyor bu nasıl iyi niyet demi. Belki ben evimde kilotla gezmek istiyorum sıcaktan. Belki sütyenle... Bi rahat bırakın yaadiyorum dememmi yok anlayis yokki anlamiyor
Oha 9 ay mi kocasi yok mu onunKizlar ne yapim bilemedi m.su an 4 aylik hamileyim kvalide bana yardima geldi bu surecte ama gereğinden çok kaldi sağolsun evet yardimci oldu ama şimdide 9 ay kalicam diyor. Kafayi yemek uzereyim ben özgürlüğüne düşkün bir insanin bunaliyorum.yalniz kafama.gore olmayi seviyorum.Nasil soyliyim ne yapim bir akil verinnn
Simdiden ihtiyacin yokken çörekleniyorsa bebegi gorunce hic gitmek istemez, ben bakarim, tecrubeliyim vs diye yerlesir gibi geldi banaKizlar ne yapim bilemedi m.su an 4 aylik hamileyim kvalide bana yardima geldi bu surecte ama gereğinden çok kaldi sağolsun evet yardimci oldu ama şimdide 9 ay kalicam diyor. Kafayi yemek uzereyim ben özgürlüğüne düşkün bir insanin bunaliyorum.yalniz kafama.gore olmayi seviyorum.Nasil soyliyim ne yapim bir akil verinnn
çocuk bahanesiyle temelli kalmaya gelmiş. eşin konuşmalı.Yok kendi annem gelecek onu ayarladim doğumdan sonra kalamazda esimlede konusu çam Kocasinan yokki keşke olsa
iyI fikir:)Sana yerlesmis bu bahaneyle. Ofla pofla sikil evde. Onu tek birak cik gez. Anlasin o da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?