- Konu Sahibi Ladyblonde
-
Ayip olmasin diye yazmadim ama bu sicaklarda sutyen giymek bir iskence zaten. Incecik bir tshirtle gecirdim evde butun yazi. Kendi shirtlerim bitti esiminkileri giymeye basladi..Ya bak şimdi gelcek birileri iyi niyetli diyecek. Kadına açık açık git diyorsun gitmiyor anlamazlıktan geliyor bu nasıl iyi niyet demi. Belki ben evimde kilotla gezmek istiyorum sıcaktan. Belki sütyenle... Bi rahat bırakın yaa
Kizlar ne yapim bilemedi m.su an 4 aylik hamileyim kvalide bana yardima geldi bu surecte ama gereğinden çok kaldi sağolsun evet yardimci oldu ama şimdide 9 ay kalicam diyor. Kafayi yemek uzereyim ben özgürlüğüne düşkün bir insanin bunaliyorum.yalniz kafama.gore olmayi seviyorum.Nasil soyliyim ne yapim bir akil verinnn
Aynen normal insanı bile fenalık basıyor yani.. sürekli duş almak gerekiyor bi deAyip olmasin diye yazmadim ama bu sicaklarda sutyen giymek bir iskence zaten. Incecik bir tshirtle gecirdim evde butun yazi. Kendi shirtlerim bitti esiminkileri giymeye basladi..
Sicak okadar basiyor. Bir sort bir incecek kisa tshirt. Fazlasi beni boguyor. Biri olsa boyle gezemez ki insan. Birde hamile bu kadin.
Aynen.Aynen normal insanı bile fenalık basıyor yani.. sürekli duş almak gerekiyor bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?