Gitmeyen kayinvalide!!!

Ne yapılabilir bilmiyorum ama ben bu konularin bile evlenmeden konuşulması gerektiğine inanırım sahsen bir haftadan fazla yatılı misafir sıkar
Valla benim sabrim taştı mi kimseyi gözüm görmez(ki sabırlı biriyimdir) eşime ya bir yolunu bul gonder ya da ben kovacagim derdim
9 ay nedir ya hu ?

O ne öyle ya insanlarda özel hayata saygı diye bişey kalmamış. Bu bariz densizliktir. Herkesin evi kendine sakın yüz verme bu konuda eşin biran önce konuşsun eğer eşinde kem küm ederse iyi o Zaman hamileliğimi rahat geçirmek istiyorum siz kalın ana oğul ben de kendi anneme gidiyorum doğumda görüşürüz de geç. Bu konuda ne kv ne kocana asla taviz verme önünü alamazsın

Ayip olmasin diye yazmadim ama bu sicaklarda sutyen giymek bir iskence zaten. Incecik bir tshirtle gecirdim evde butun yazi. Kendi shirtlerim bitti esiminkileri giymeye basladi..
Sicak okadar basiyor. Bir sort bir incecek kisa tshirt. Fazlasi beni boguyor. Biri olsa boyle gezemez ki insan. Birde hamile bu kadin.

Annenize gidin ve doguma kadar orda kalacagınızı sòyleyin .Eşinde bitiyor iş anne sagol artık biz hallederik sen git evine demeyi bilmeli.Kocası yokmu bu kadının.

ben sana söyleyim bebek doğuncada yardıma ihtyacın var die gtmicek. sonuç 3 yıl yaşarsınz en az

Ayyy bu ne anlayışsızlık yaa gıcık oluyorum bu tiplere .. Ne istiyorsunız gençlerden !!!

Ev işlerini yapmasına fırsat vermeden siz yapın.Tahminimce anlayacaktır.Yerinizde olsam eşime annenle konuş falan da demem çünkü o bana böyle birşey söylese bozulurum.

Annen sana uzaksa 'evde çok bunaldım biraz gidip annemde kalacağım sen de o sürecte evine geç dinlen' de..
Onu yapamıyorsan da evde mümkün olduğunca kullan O'nu, sürekli biseyler iste,camları,kapıları filan sildir,durmadan temizlik yaptır,mutfaktan da çıkartma şunu istedi canım,bunu istedi canım de.
Evde son ses müzik filan aç dinle. Onun tv.de izlediği kanalları çevir 'aaa benim dizim var' filan diye..Yani rahat edemesin orda,bak arkasına bakmadan nasıl kaçıyo..

Esin ne diyor??
Simdiden boyleyse dogumdan sonra senden cikmaz.
Annem gelcek demissin sonrasinda kv mutlaka gelicektir. Bahane ariyormus zateeen.
Bence hemen tavrini koymalisin.
Olmadi annene git sen bi sure kalicam de oda evine doner boylece. Sonra gelmene gerek yok dersin.
Bence suan en iyi cozum annene kacmak :)

Çok mu uzak bir şehirden geldi ? Şimdilik siz dönün,doğuma gelirsiniz deseniz.Yani eşin dese daha iyi olur.

Aynen normal insanı bile fenalık basıyor yani.. sürekli duş almak gerekiyor bi de

Laftan anliycak kadar anlayisa sahip bi kv degil bence

Eşine yansit kv ye yansit rahatsizligini butun gun odandan cikma yada yemeye icmeye cik sadece sallama kendide bikar belki o yapsin sen ye madem yardim etcen karismiyorm de ben biseye biktr kadini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…