- 2 Ağustos 2018
- 176
- 132
- 103
- Konu Sahibi Uyeolmakistiyorum
-
Yani bir de burda aciklamaa yapiyorsunuz cocugunuza bagirmadiginiz icin falan sanki sucmus gibi soyledigi seyler saçma sapan şeyler muhtemel sana gıcık sen de somut bir şey yapmadığın için nerden ne bulsam diye düşünmüş ben olsam gitmezdim eşinin de senin yanında olduğunu görürse senin de tabir alabildiğini gorurse ağzını açamaz eşinle ilişkini kıskanmış bariz ayrıca bunları eşin mi anlatti
Bende son gittiğimde kv ile gerginlik yaşadım. Sebeplerimiz farklı ama kv beni de göz önüne aldı...
Bayramda yine de 1 günlüğüne gideceğim, sebebi eşime olan saygım, eşim beni ezdirmedikten sonra senede 2 bayramda birer gün ne dese idare edilebilir...
Bırak kötülük onda kalsın, eşin cevabı verdikten sonra gerginlik senden çıkmasın.
Ben öyle yapacağım...
Aile ilişkileri böyle ne yazık ki...
Eşiniz karismiyorsa gitmeyin madem. Arkamdan konuşup surat asan insanla hiç uğraşamam. Oğlu gitsin bayramlassin dönsün. Ha büyük ihtimal sizin gitmeyisinize içerleyecek ve bunun lafını uzun süre yapacak. Sunacaginiz bahaneye de büyük olasılıkla inanmayacak. Bunu da göz önünde bulundurmalisiniz.
Gitmeyin! Sebebini soracak olanlara da buraya yazdıklarınızı söyleyin! Hiç kimse kimsenin anneliğine laf edemez!! Geri kalan bir derece derim ama söz konusu evlatsa yakarım bu gezegeni!! Söyleyecek tek sözünüz var, Hiç kimse beni anneliğimi sorgulayamaz !
39 yaşına gelmiş kadınım eşimle gideceğim yere bırak kv'yi kendi annem babam bile "hayır" diyemez.Kendi hayatımla ilgili kararları çok uzun yıllar öncesi kendim almaya başladım.Kv'nizin sizin hakkınızda eşinize söylediği şikayetleri en kral kaynana gelse hakkımda söyleyemez, söyletmem.Bu ne cüret,bu ne hadsizlik.Sorunuza gelince gitmem,çocuklarım madem gözüne batıyormuş götürmem.Eşimin hatrını çiğnemek istemem diyorsunuz öyleyse bu bayramda eşiniz sizin hatrınızı gütsün ve kendiside gitmesin.Soranada annem karıma saygı göstermeyi ve dedikodusunu yapmamayı öğrensin desin.Siz sessiz kaldığınız için oluyor bunlar.Gelsin bana kv'lik yapmaya kalksın göreyim onu.
hahahahah :)))))))) yok canım ne çekineceksin benden :) yaaa aslında şeker gibi kadınımdır ama haksızlığa ve hadsizliğe asla tahammülüm yok.işte içimden o zaman resmen bir canavar çıkıyor gözlerimden bile ateş çıkabilir yani :)))))))) yaaa ben sadece bizim milletimizde görüyorum bu kaynanalığı ve gerçekten sinir bozucu yani.siz bana bakmayın kendi aile dinamiğinize göre hareket edin canım.:)) Ben bile bir cekinmedim degil sizden :)
Aslinda cok mantikli ama bu kadarina gucum yok.
Cok uzulurum cunku.
Kotuluk olsun istemiyorum.
Evet cok eften puften sebepler farkindayiz ama tamamen ipleri koparmayacaksam yuzgoz olmayi istemiyorum.
Bu acikcasi taviz vermedigim halim, dusunun.
Tavrını anladığım an son bir kez konuşur ,evini terkederim . Bayramda gitmez tavrımı ortaya koyarım .sonrasında da mesafeme mesafe katarım .
bazi kayinvalideler edecek laf bulamayınca böyle ota b.ka konuşup seviyeyi zorluyorlar .bence hiç germe kendini ..çocuğunla nasıl iletişim kuracağını ,bakımını sağlayacağını senden daha iyi kimse bilemez . Sen biraz mesafeli olunca ,o da kendine yer edinemeyince saldırıya geçmiş .önemsediğini belli etme .
Benim de bahsettiğim bu, eşin arkandayken eşinin hatrı için onu yalnız bırakmamak adına orada tavrını göster ama git derim.Ben hicbir zaman bu derece bir tavir gostermedim ama bu sefer cok zoruma gitti.
Esim de eger gelirim dersen yalniz bir gece kaliriz ben de hic hoslanmadim tavirlarindan ama nasil istiyorsan oyle yap cunku haklisin, dedi.
Hem kizima hem bana bu kadar bilenirken gururumu cignemis gibi hissedecegim saniyorum ama iste esime kiyamiyorum, insanlarin merakli bakislarina maruz birakmak istemiyorum.
hahahahah :)))))))) yok canım ne çekineceksin benden :) yaaa aslında şeker gibi kadınımdır ama haksızlığa ve hadsizliğe asla tahammülüm yok.işte içimden o zaman resmen bir canavar çıkıyor gözlerimden bile ateş çıkabilir yani :)))))))) yaaa ben sadece bizim milletimizde görüyorum bu kaynanalığı ve gerçekten sinir bozucu yani.siz bana bakmayın kendi aile dinamiğinize göre hareket edin canım.
Benim de bahsettiğim bu, eşin arkandayken eşinin hatrı için onu yalnız bırakmamak adına orada tavrını göster ama git derim.
Zira ben öyle yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?