Gitsem mi Gitmesem mi?

bence gitmeyin. gitseniz bile hep kötü gelin olarak kalacaksanız büyük ihtimalle.bir arkadaşımın durumuna benziyor durumunuz ondan böyle düşünüyorum

Yaşadığm şeylere bağlı
Zamanında çok üzülüp,canım yandı ise eğer kesinlikle gitmem hatta beter olsun derim...

Esin için gitsen iyi olur en azından o mutlu olur mesafeli davran istersen bisey yiyip1 içme en azından adın gitti olur ve eşinin kardeşi nihayetinde senin kadar öfke duyamayabilir ve senin kin duymanida yadirgayabilir herkes yaptığından utansin yüzü kızarır belki seni gorunce

Ben gitmem
Aman aman kotu gun durumu yok ortada zaten
Ama esim icten ice cok isterse 5 dk durur, gecmis olsun der kalkarim.

Ehh Allahin sopasi yokkine.. :halay: sirf böyle siritabilmek icin giderdim.. Piskin piskin de acil sifalar dile :lülülü:.. Ay delilerle hep BIZ mi ugrasacaz.. Biraz deliliye vur, onlar ugrassinlar.

2 aydır eşimin ailesiyle görüşmüyorum. Ne kadar nahoş bi durum olsada en azından kafam çok rahat. 2 senedir bütün kavgalarimizin sebebi olan büyük görümce geçen hafta "basur" ameliyati oldu. Bugün eşim ziyarete gidecek. Benim de gidip gitmeyeceğimi sordu bilmiyorum akşam konusuruz dedim ama kafam çok karışık.
Gönlüm istemiyor çünkü hepsi (kp, 3 görümce, kayınbiraderi) kvmle küs olduğum için cephe aldı yuzume dahi bakılmıyor. Ama gitmezsem de yine koz vermiş olacagim ellerine. Eşime şikayet edecek laf bulacaklar yine. Gitsem de gitmesem de ben kötü gelinim orası ayrı mesele de...

Herşeyin fitilini atesleyen ve körükleyen bir görümcenin ziyaretine gider misiniz siz? Ne yapsam?

Asla gitmem... insan olmayan insanliktan anlamaz..

Back
X