- 25 Ağustos 2014
- 21.142
- 50.641
- 798
- Konu Sahibi Gidengitmistir
"Onun da hakli oldugu seyler cok fazla" miydi?!
cidden boyle mi dusunuyorsun? Bu dusunce yapisiyla devam ettigin surece daha cok affedersin..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon. Cahil misiniz
Adam ş..zin tekiymiş. Bir sana bir ona sonra yine bana kafası. Terbiyesiz.
şimdi ilerlersin güç bela affedersiniz ilk büyük kavgada o kızı üstüne kuma olarak alır bu adam ben diyim![]()
çok seviyorsa seni babasına karşı gelsin... kaçmak ne bu devirde
Hiç üzme kendini iyi tarafından bak. Ne güzel yeni heyecanlar yeni mutluluklar seni bekliyor. İnşallah daha iyisi, daha merhametlisi çıkar. Bunlara üzülüp değerli sandırma bi damlaya değmezler.Şerefsiz kısmına katılıyorum
Evlenmeden gelip kapında yatsa bile kabul etme. İki gün ağlarsın geçer ama aksinde bir ömür bunları unutamayacaksın. Babasına şuna buna dik duramayan en ufak şeyde başkasına koşan adam birgün %1500000 aldatır. Bu da min. oranı.O kızla evleniyor. Düğünün 2. Günü de bana mesaj atar![]()
Evlenmeden gelip kapında yatsa bile kabul etme. İki gün ağlarsın geçer ama aksinde bir ömür bunları unutamayacaksın. Babasına şuna buna dik duramayan en ufak şeyde başkasına koşan adam birgün %1500000 aldatır. Bu da min. oranı.
Hiç üzme kendini iyi tarafından bak. Ne güzel yeni heyecanlar yeni mutluluklar seni bekliyor. İnşallah daha iyisi, daha merhametlisi çıkar. Bunlara üzülüp değerli sandırma bi damlaya değmezler.
Seni seven, el üstünde tutan, derdinle dertlenen, mutluluğunla kat kat mutlu olan bir aileye gelin gitmek varken, BÖYLESİNE çirkin insanları nereden buluyorsun canım ya?
Hiç mi kıymetin Yok senin? Değer mii?
"Onun da hakli oldugu seyler cok fazla" miydi?!cidden boyle mi dusunuyorsun? Bu dusunce yapisiyla devam ettigin surece daha cok affedersin..
O bayan size kardeş mi? haram mı? Neden tiksindirici buldunuz diye sormuş. Cevabınız: Bide kardeş olsaydı. Böyle anlamsız bi cevap vermek yerine bana cevap yazmaya harcadığınız enerjiyi o kişiye mantıklı bi cevap vermeye harcasaydiniz su an konusmak zorunda kalmazdik.
sevseydin kaçardın. demek ki o kadar da sevmiyordun. o da seni sevmiyormuş yeğenle evlilik hazırlığına başladığına göre.
o yüzden seviyorum diye kendinizi kandırmayın, önünüze bakın. gerçi adam zaten evleniyor, hayat yolunda onun için.
sen de kendi hayatına bak.
Bence hikaye kaçalım demesi mantıksız resmen bedavaya getirmeye çalışmış seni baktı kandiramiyor bedava olan başka birini almış yani o herifin mantigiyla cevap verdim
Soz vermek eskilerde kalmadi mi? Sunu bil ki ailenin istemedigi sey olmuyor ...
Ailesine ragmen ille de seni mi istiyor, o zaman alacakti cicegini cikolatasini gelecekti seni gerekirse tek basina isteyecekti. Kendi ailesi yaninda degil diye kacalim illa demis, niye kacayim arkadas benim ailem istemiyo degil ki bencilligine pes! Sonra da kizi kullanmis falan. Adam degil o. Bidaha kapinda kole olsa donup bakma.
Kuzeniyle nişanlanıp tekrar geldiğinde nasıl affettiniz, ailesi sizi istemiyorsa kaçalım demek yerine evlenseymiş kaçınca ne olacaktı bi kaç ay sonra barışacaktı gene kötü olan siz olacaktınız.
Pardon konu saptı biraz. Yani böyle biriyle bi hayat kurabileceginizi dusunuyo musunuz? Güven vermiyoki bi kereGençler benim takıldığım akrabası olması değil ki. Babasının öz yeğeni de değil. Mevzu beni sevdiğini söylerken kötü olduğumuz an babası ile barisip o kızla evlilige adım atmasi